ورود

View Full Version : فرق ویژیال c++ و c++ چیه

alizadeh.6725
سه شنبه 21 آذر 1391, 11:10 صبح
به نام خدا
من اخیراً به جمع برنامه نویسا c++ اضافه شدم برای اینکه برنامه نویسی c++ یاد بگیرم از کتاب مهندس جعفنژاد قمی استفاده می کنم .و یه برنامه visul studo 2012 هم رو سیستم خودم نصب کردم حالا سوال اینجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
من هر کدی که تو کتاب هست تو برنامه می زنم جواب نمی ده eror می ده نمی دونم چرا؟:متعجب::متعجب:؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ چند نوع c++ ما داریم مگه کدا باهم فرق دارن؟ اگه امکان داره دوستان یه توضیحی بدن که چه کار باید کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

aidinMC
سه شنبه 21 آذر 1391, 22:46 عصر
سلام
ما چند نوع سی پلاس پلاس نداریم ، چند نوع کامپایلر داریم!
نمی دونم ویرایش چندم کتاب رو دارین ولی کدهای که تو کتاب آقای قمی هستش معمولا تو TC یا برلند جواب میده ، شما error های که میده رو اینجا بذارین (همراه با کد ) ببینیم علتش چیه :)

alizadeh.6725
سه شنبه 21 آذر 1391, 23:53 عصر
ویراست سوم و چاپ بیست چهارم... کامپایلر چیه و چطوری می تونم tc را انتخاب کنم.
کدی که من نوشتم یه کد ساده اولیه پرینت یه نوشته
#include <iostream.h>
include <conio.h>
int main()
}
cout <<c++ is good;
getch();
return0;
}

alizadeh.6725
سه شنبه 21 آذر 1391, 23:54 عصر
در ضمن بهترین منبع برای یادگیری این زبان چیه

aidinMC
چهارشنبه 22 آذر 1391, 00:06 صبح
نیاز به tc نیست برای این که تو ویژوال استدیو کدهای شما کار کنه
#include<iostream.h> //ino B #include<iostream> taghir bede
// bad az include kardan code ziro benevis
using namespace std;

البته این کد هم اشتباه

cout <<C++‎‎ is good;
// in shekli bayad benevisi
cout <<"C++‎‎ is good";

برای یاد گیری هم به این لینک (http://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=632&Title=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%20%D8%B2%D8%A 8%D8%A7%D9%86%20++C) مراجعه کن کتابش واقعا مفیده

alizadeh.6725
چهارشنبه 22 آذر 1391, 22:05 عصر
ایا کتابخانه همون کامپایلر است. اگه نیست فرق انها چیه

mehdi.mousavi
جمعه 24 آذر 1391, 07:43 صبح
چند نوع c++ ما داریم مگه کدا باهم فرق دارن؟ اگه امکان داره دوستان یه توضیحی بدن که چه کار باید کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام.
Visual C++ پیاده سازی استاندارد C++ توسط مایکروسافت هستش. شرکت های دیگه، مانند Borland، Embarcadero و ... پیاده سازی این استاندارد رو تحت نام های تجاری دیگه ای به بازار ارائه کرده اند. اما اینکه چند نوع C++ داریم، مساله ای مجزاست. در حقیقت ما 4 نسخه C++ داریم: C++98، C++03، C++TR1 و در حال حاضر آخرین نسخه اون، یعنی C++ 11 (که قبلا اونو به اسم C++0x می شناختند). الان که من دارم به این سوال شما پاسخ میدم، C++14 نسخه بعدی ای هستش که احتمالا در سال 2014 عرضه بشه. اینکه این استاندارد ها چه تفاوت هایی با هم دارن یا کدوم کامپایلر چه استاندارد (هایی) رو Support میکنه، مطلبی هستش که گمان نمیکنم در حال حاضر کمکی بهتون کنه و بیشتر ذهنتون رو آشفته می کنه. فعلا برای شروع، کتابی به زبان انگلیسی که برای نسخه خاصی ار Compiler نوشته شده انتخاب کنید و بر اون اساس پیش برید. سپس، پس از آشنایی با مفاهیم زبان، خودتون به مرور به این مسائل پی خواهید برد. کتاب های خوب، همواره در ابتدای سخن به این مساله اشاره می کنن که مثال های موجود در کتاب، با فلان نسخه از فلان Compiler آزمایش شده؛ جای بسی تعجب هستش اگر در کتاب آقای قمی به این مساله اشاره نشده باشه!

موفق باشید.

aidinMC
یک شنبه 26 آذر 1391, 13:22 عصر
سلام.
در حقیقت ما 4 نسخه C++ داریم: C++98، C++03، C++TR1 و در حال حاضر آخرین نسخه اون، یعنی C++ 11 (که قبلا اونو به اسم C++0x می شناختند). الان که من دارم به این سوال شما پاسخ میدم، C++14 نسخه بعدی ای هستش که احتمالا در سال 2014 عرضه بشه.
موفق باشید.

این که شما میگین ما 4 نسخه ++C داریم شاید دوستمون فک کنه ما 4 نوع ++C داریم!
ولی به احتمال 90% منظورتون همون ورژن دیگه ....
مثل یه نرم افزار که از ورژن بفرض 0.8 شرو میشه و با مرور زمان با افزایش امکانات میره میرسه به ورژن 10 !! مثل فتوشاپ!
وگرنه ما چن نوع سی ++ نداریم!
اشتباه میکنم؟

mehdi.mousavi
چهارشنبه 29 آذر 1391, 05:51 صبح
این که شما میگین ما 4 نسخه ++C داریم شاید دوستمون فک کنه ما 4 نوع ++C داریم! ولی به احتمال 90% منظورتون همون ورژن دیگه .... مثل یه نرم افزار که از ورژن بفرض 0.8 شرو میشه و با مرور زمان با افزایش امکانات میره میرسه به ورژن 10 !! مثل فتوشاپ! وگرنه ما چن نوع سی ++ نداریم! اشتباه میکنم؟

سلام.
منظورم از نسخه، نسخه Compiler یا IDE و ... نبود، بلکه بازبینی های صورت گرفته روی زبان C++ بود که در نهایت منجر به ارائه و تدوین استاندارد های ISO و پس از مدتی، پشتیبانی از اون استانداردها در کامپایلرهای متفاوت شد. فرضا، variadic template ها در C++11 معرفی شد و در نسخه C++03 چنین امکانی وجود نداشت. (همچنین بسیاری دیگر از قابلیت ها که عموما بیشتر با هدف ایجاد abstraction بیشتر ارائه شد). نسخه های متفاوت زبان C++ از پایه یکسان هستن، اما برخی قابلیت ها در برخی نسخه های زبان وجود نداره (که طبیعتا انتظار میره نسخه های بعدی نیز Backward Compatible باشن).

موفق باشید.

r00tkit
چهارشنبه 29 آذر 1391, 11:36 صبح
شرکت های دیگه، مانند Borland، Embarcadero و ... پیاده سازی این استاندارد رو تحت نام های تجاری دیگه ای به بازار ارائه کرده اند

Borland C++‎ evolved in a number of steps

:
Turbo C++‎ -> Borland C++‎ -> Borland C++‎Builder -> CodeGear C++‎Builder -> Embarcadero C++‎Builder