View Full Version : شکایت از اقای صادقیان
اماتور
سه شنبه 21 آذر 1391, 16:36 عصر
:عصبانی::عصبانی::عصبانی::عصب نی:ایشان با موضوع کلیشه ای
حاوی نبودن مطالب فنی یه اکانت برای خودشون بستن واقعا این سایت اینقدر بدرد نخور که به همین راحتی می بندن و...................
واقعا سایت جالبی
از کسایی که واقعا می تونند توی این زمینه کاری کنند واقعا من در خواست کمک می کنم
موقتی خود دوستان گپ می زنند ما نمیونیم هیچی بگیم وقتی هم بهشون می گیم این چه کاریه می گن خواستیم فضای سایت عوض کنیم ولی وای از این روزی که ما این کار انجام بدیم
اگه سایت همین طوری میخواد پیش بیره که دیگه هیچکی جز برخی از برادران که انگشت شمارند توی این سایت نمیمونند(فکر کنم از سال 83 این سایت بنا شده و قریبا داره همه سوالا تکراری اند) باز هم چند نفر مثل ما(سثظشق.زخ)پیدا میشن که فضارا عوض می کنند چند فر هم مثل اقای صادقیان پیدا شده و ماروازریشه قطع میکنند
والا ما که از این سایت خیری جز بدبختی و حقارت ندیدیم
راستی مسئول ها با هم کل جریمه بستند
:عصبانی:
see you
majidbahrami
سه شنبه 21 آذر 1391, 20:11 عصر
درووووووووووووود..
مدیرانی مثل آقای به قول شما صادقیان و... همگی دارن وظایفشون رو انجام میدن..
یعنی بنده ندیدم تا حالا بی مورد کاری انجام بدن..بی مورد پستی حذف کنن..بی مورد تصمیم بگیرن
شما برای شما هم یه بار حالا پیش اومده ...اشکالی نداره ..شما سعی کن مفید باشی توی سایت حله..
البته نظر شخصی من بود.
یا حق
حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 21 آذر 1391, 21:34 عصر
سلام.
دوست عزیز از وقتی که مسئولیت مدیریت این سایت رو قبول کردم ، سعی کردم بدون غرض به تک تک پستها نگاه کنم و تمام اعتراضات رو بررسی کنم.
خیلی از پستهای دانشجویی که رفع کردم و دوستان اعتراض کردم جوابشو در پیام خصوصی یا خودم دادم یا جستجو کردم جوابشو بهشون دادم که کارشون راه بیافته.
وقتی یکی میاد در سایت مثل spammer شروع میکنه پستهای بیخود زدن و در هرتالار همون پستها رو تکرار میکنه و یک بار هم توسط یک مدیر دیگه(مجتبی تاجیک) جریمه میشه ولی فایده ای نداره، به نظر شما چطوری باید با این کاربر برخورد بشه؟؟
شما میتونید توی یک اتوبان جلوی پلیس ها هرجور دلت میخواد رانندگی کنی ، بعد اگر جریمه ات کردن و گواهینامه ات رو ابطال کردن بهشون تشر میزنی و باهاشون برخورد میکنی؟؟؟
واقعا نمیدونم هدف بعضی از کاربران چیه؟؟
مگه ما قوانین نذاشتیم.
به جز قوانین کلی ، در هرتالاری مدیران زحمت کشیدن بازم قوانین اونجا رو نوشتن. روزانه در هرتالار داریم با ملایمت ، خشونت، جریمه با کاربران برخورد میکنیم.به جای رعایت کردن بعضی ها مثل بچه ها باما لج میکنند.نمیدونم انگیزه شون از عضویت در سایت چیه؟؟
دوست عزیز اگر هرمدیر دیگری هم به جای من بود کمتر از این برخوردو نمیکرد.
به جای این حرفا بهتره مقداری به رفتارهای خودتون و کارهایی که میکنید دقت کنید و حداقل یک بار بدون هیچ تعصبی قوانین رو بخونید و حداقل خود شما سعی کنید قوانین رو رعایت کنید تا دیگه از این برخوردها پیش نیاد.
من نمیدونم این همه کاربر هست در سایت ، با خیلی از دوستان اینجا ما ارتباط داریم و حالت رفاقتی ایجاد شده و با هیچکس نیز دشمنی نداریم ، چطور میشه ندیده و نشناخته من با شما یا دوست شما دشمنی کنم؟؟
مقداری به کارهایی که کردید نگاه کنید.
قضاوت با خود دوستان...
موفق باشید.
اماتور
سه شنبه 21 آذر 1391, 21:51 عصر
عجب
مگه دوستان قضیه رو می دونند
حتی شما اخطار اقای تاجیک می دونید درباره چیه
چه جالب
همون اقایی را که توی پیام خصوصی براتون مثال زدم نشون میده مدیران همیشه کارشون خوب انجام نمیدم
این قبول دارم که مدیرا خوبن و...... .لی بعضیاشون گاهی یه کارهایی می کنند که اعصاب ادم خورد میشه
Felony
سه شنبه 21 آذر 1391, 22:17 عصر
حتی شما اخطار اقای تاجیک می دونید درباره چیه
بله میدونند در مورد چیه چون مدیران به این موارد دسترسی کامل دارند .
همون اقایی را که توی پیام خصوصی براتون مثال زدم نشون میده مدیران همیشه کارشون خوب انجام نمیدم
از بیرون گود حرف زدن راحته ، وقتی شروع به مدیریت سایتی با این ترافیک کاربر و پست و تاپیک میکنی تازه میفهمی چه خبره ؛ مدیران به بعضی پست ها سریعا رسیدگی میکنن چون در خلال کار روزمره با اون پست ها رو به رو میشن ولی خیلی از پست ها هست که تو سایتی به این بزرگی از دیدشون پنهان میمونه ، وظیفه شما استفاده از دکمه آگاه کردن مدیریت از مخالفت هست تا مدیران بتونن به راحتی این پست ها رو پیدا و بررسی کنن .
در آخر اگر بحثتون سر محروم شدن هست من تاپیک هایی که ایجاد کرده بودید رو ندیدم و فقط با توجه به اون تاپیک نامربوط و فاقد محتوای فنی شمارو جریمه کردم ، بعد دیدم که چندین تاپیک با همخون عنوان و محتوا در بخش های مختلف ایجاد شده که آقای صادقیان ترتیب کار رو داده بود ، هر مدیر دیگه ای هم بود همین برخورد رو میکرد ، حالا بعضی ها در این موارد سخت گیر تر عمل میکنن و بعضی گاهی گذشت میکنن ، در هر صورت اون مدیری که سخت گیری میکنه کار خلاف قانونی نکرده و با توجه به این حجم ترافیک سایت حق داره ...
علی متقی پور
چهارشنبه 22 آذر 1391, 11:53 صبح
بنا به دلایل شحصی حذف شد
اماتور
جمعه 24 آذر 1391, 20:48 عصر
سلام
اقای تاجیک منظورم اقای صادقیان نبود بلکه دیگر دوستان بود
بعد میشه بگید موضوع تاپیک من جی بود
علیرضا مداح
جمعه 24 آذر 1391, 22:25 عصر
سلام دوستان عزیز،
تعجب میکنم چرا گاهی در رعایت قانون اینقدر مقاومت میکنیم؟ «هیچیک» از مدیران این سایت با «هیچیک» از کاربران خصومتی ندارند، قبول کنید که سایت برنامهنویس نسبت به چند سال پیش رشد چشمگیری هم از لحاظ تعداد پستها و هم تعداد کاربران داشته است؛ و طبیعی است که باید در اعمال قوانین سختگیری به عمل بیاید، همین الان وقت بسیاری از مدیران به جای پاسخگویی به سوالات کاربران و انجام فعالیتهای علمی، فقط صرف رسیدگی به امور مدیریتی میشود؟ واقعا چرا؟
فکر نمیکنید اگر قرار بود از این 250 هزار نفر کاربر ثبتنامشده هرکدام با دیدن یک مشکل، یک تاپیک در تالار گفتگو با مسئولین ایجاد کنند و توضیح بخواهند چه فاجعهای رخ میداد؟
مطمئن باشید اگر الان از سایت برنامهنویس به عنوان بزرگترین مرجع تخصصی برنامهنویسان کشور یاد میشود، یکی از دلایلش همین سختگیریها در اعمال قانون است.
هر کس میتواند به نوبهی خود به سایت کمک کند؛ یکی با مطرح کردن سوال خوب؛ یکی با پاسخگویی به سوالات؛ یکی با رسیدگی به امور مدیریتی؛ دیگری با ارائهی پیشنهادات سازنده و ....؛ اگر قصد داریم وضع موجود را بهبود دهیم، همه باید کمک کنیم و وقت خود را به جای صرف کردن برای بحثهای اینچنینی به کارهای مفید اختصاص دهیم،/
ASedJavad
یک شنبه 26 آذر 1391, 18:09 عصر
سلام
:عصبانی::عصبانی::عصبانی::عصب نی:ایشان با موضوع کلیشه ای
حاوی نبودن مطالب فنی یه اکانت برای خودشون بستن واقعا این سایت اینقدر بدرد نخور که به همین راحتی می بندن و...................
از کسایی که واقعا می تونند توی این زمینه کاری کنند واقعا من در خواست کمک می کنم
:عصبانی:
همین جا فرصت رو مغتنم می شمارم و از آقای صادقیان تشکر میکنم که بالاخره به تالار وی بی یه سر و سامونی دادن.
من که هر وقت به اون تالار سر میزدم، از شدت به هم ریختگی، game over میشدم.
انشاءالله هر چی از خدا میخواد، خدا چهار برابرشو بهش بده!
اماتور
دوشنبه 27 آذر 1391, 16:55 عصر
منم جا داره از اقای صادقیان عذر خواهی کنم
این کار من از روی ................................بود
بازهم میگم شرمنده
davood59
جمعه 01 دی 1391, 10:41 صبح
سلام دوستان عزیزم
الحق باید به مدیران سایت خسته نباشید و دست مریزاد عرض کنم.
دوستان ببینید در این زمانه ای که مشغله کاری و امور روزمره زندگی بینهایت زیاد شده و وقت آزاد کمتر بدست میاد، این عزیزان علیرغم همه مشغله ای که دارند بازهم بدون دریافت هیچگونه حق الزحمه و یا پاداشی، دارن در این سایت به فعالیت خودشون ادامه میدن.
شاید گاها شما اونها رو متهم به سخت گیری یا غرض ورزی کنید ولی در مجموع باید قدردان این عزیزان باشیم.
amirmms
سه شنبه 05 دی 1391, 20:00 عصر
درود
آقای صادقیان کارشون خوبه ولی وقتی میبینن یه تاپیک تکراری هست سریع میبندنش
ترو خدا اون تاپیکای قبلی رو نگا کنید و ببینید که آیا اون موضوع قبلی به نتیجه رسیده یا نه ؟؟؟؟ بعد بیاین اخطاریه بدین و جریممون کنید
البته آدم باید انتقاد پذیر باشه و یه چیز خیلی مهم آقای صادقیان عزیز شما خیلی برنامه نویس ماهری هستید ما که نیستیم که وقتی یه سوال سطح پایین میپرسیم سریع برخورد میکنید !! آقا شما که خیلی حرفه ای هستید به ماها که در سطح متوسط به روی پایین هستیم کمک کنید و یکم در پاسخ دادنتون علاقه به خرج بدید نه با عصبانیت پاسخ دهید/.
با تشکر امیر صادقی/.
حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 06 دی 1391, 08:55 صبح
دوست عزیز.
جناب آقای امیر صادقی
من اگر در بعضی از تاپیکها برخورد تندی میکنم به خاطر این هست که حداقل مشابه اون تاپیک رو 10 بار خودم جواب دادم.
ناراحتیم از این هست که به جای اینکه وقت بذاریم روی تاپیکهای پرمحتوا یا مباحث قوی تر باید دائم سوالات تکراری رو پاسخ بدیم یا جریمه کنیم یا به کاربران پاسخ بدیم که چرا پستشونو پاک کردیم.
به خدا خیلی روال خسته کننده ای شده حداقل برای من.
amirmms
چهارشنبه 06 دی 1391, 17:53 عصر
دوست عزیز.
جناب آقای امیر صادقی
من اگر در بعضی از تاپیکها برخورد تندی میکنم به خاطر این هست که حداقل مشابه اون تاپیک رو 10 بار خودم جواب دادم.
ناراحتیم از این هست که به جای اینکه وقت بذاریم روی تاپیکهای پرمحتوا یا مباحث قوی تر باید دائم سوالات تکراری رو پاسخ بدیم یا جریمه کنیم یا به کاربران پاسخ بدیم که چرا پستشونو پاک کردیم.
خوب درسته ولی حداقل تاپیک های قبلی رو مشاهده کنید ببینید به جواب رسیده یا نه ؟؟؟؟ :افسرده:
meisam3322
دوشنبه 18 دی 1391, 16:37 عصر
اگه سایت همین طوری میخواد پیش بیره که دیگه هیچکی جز برخی از برادران که انگشت شمارند توی این سایت نمیمونند
الان هم همینطوریه .... هیچ مطلب مفیدی در بخش های .NET نیست. همش سوالات تکراری و تکراری و تکراری !!!! تمامه بچه های قدیمی که میشناختم دیگه اینجا نیستند.
SHD.NET
دوشنبه 18 دی 1391, 18:30 عصر
دوست عزیز.
جناب آقای امیر صادقی
چی بگم والا !!!
حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 18 دی 1391, 20:17 عصر
چی بگم والا !!!
منظورتون از این حرف چیه؟
یعنی موافق نظر من هستید یا مخالف؟؟
علی متقی پور
سه شنبه 19 دی 1391, 00:57 صبح
الان هم همینطوریه .... هیچ مطلب مفیدی در بخش های .NET نیست. همش سوالات تکراری و تکراری و تکراری !!!! تمامه بچه های قدیمی که میشناختم دیگه اینجا نیستند.
اگر هم باشه کسی تمایلی به شرکت نداره. من یک تاپیک در مورد مساله مهم شی گرایی زیدم و از مدیران و خیلی از کاربرها دعوت کردم شرکت کنن ولی خیلی هاشون نه شرکت کردن و نه جواب پیام را دادن.
متاسفانه اینجا ایرانه و شرایط ایرانی هم طبیعتا حاکمه. شما برو یه پست اسپم بده سریع پیدات میکنن ولی دعوت کن برای شرکت در بحث علمی. حداقل جواب سلامت رو برات سند نمیکنن
البته این فروم خیلی خوبه. فروم معروف دیگه ای وجود داره ( اسمش رو نمیگم) که نه تنها از نظر عملی همین وضع را داره بلکه دیکتاتوری هم توش حاکمه. یعنی اگر کلمه انتقادی به اندازه سر سوزن از مسئولین فروم بکنی اخراج میشی. اینجا بازم از این نظر خییییییییییییییلی خوبه
SEZAR.CO
سه شنبه 19 دی 1391, 10:16 صبح
با عرض سلام
متاسفانه مدیر های سایت وقتشون رو فقط برای کنترل سایت می گذارن
من توی اکثر تالار ها بودم مشاهده ای از پاسخگویی به تاپیکی از سوی مدیر ها را نکردم
SHD.NET
جمعه 16 فروردین 1392, 21:50 عصر
منظورتون از این حرف چیه؟
یعنی موافق نظر من هستید یا مخالف؟؟
منظور من موافق هستش، واقعا همینجوری شده، من توی این یه هفته، به یه سوال تکراری 3 بار پاسخ دادم .
SEZAR.CO
سه شنبه 27 فروردین 1392, 16:48 عصر
فکر کنم 3 ماه پیش اون سوال پرسیده شده
بعد شما الان جواب میدید
veniz2008
سه شنبه 27 فروردین 1392, 17:16 عصر
فکر کنم 3 ماه پیش اون سوال پرسیده شده
بعد شما الان جواب میدید
سلام.
من هنوزم از بچگی هام سوالاتی رو دارم که هنوز هیچ جوابی واسشون پیدا نکردم.
3 ماه که چیزی نیست عزیز.
یعنی الان اگه کسی بخواد جواب سوالات اون زمان منو بده، کار اشتباهی کرده؟. (فکر کنم گردنش رو بزنی :لبخند: ).
f_talebi
شنبه 31 فروردین 1392, 08:03 صبح
آقای صادقیان بدون شک یکی از بهترین مدیران این سایت هستن. ایشون با اینکه مطمننا سرشون خیلی شلوغ هست خیلی خوب به تالارهایی ک مدیرشون هستن رسیدگی میکنن و اینو ما خودمون داریم میبینیم . به شکایت ها و اعتراض ها که بنظر من خیلی موارد بیجا هستن زیاد توجه میکنن و پاسخ میدن. بنظر من نه تنها جایی برای شکایت وجود نداره بلکه باید از ایشون خیلی تشکر کرد و از زحماتشون قدر دانی کرد.
Mehdi Naderi
شنبه 31 فروردین 1392, 09:36 صبح
آقای صادقیان بدون شک یکی از بهترین مدیران این سایت هستن. ایشون با اینکه مطمننا سرشون خیلی شلوغ هست خیلی خوب به تالارهایی ک مدیرشون هستن رسیدگی میکنن و اینو ما خودمون داریم میبینیم . به شکایت ها و اعتراض ها که بنظر من خیلی موارد بیجا هستن زیاد توجه میکنن و پاسخ میدن. بنظر من نه تنها جایی برای شکایت وجود نداره بلکه باید از ایشون خیلی تشکر کرد و از زحماتشون قدر دانی کرد.
نظر فوق تائید میشود . من به خاطر چند مشکل که با دیتابیس های نرم افزارهای حسابداری داشتم ،گذرم به این تالار افتاد از راهنمایی های ایشون استفاده کردم و به نظر من یکی از فعال ترین مدیران این سایت می باشند
saeed zarei
شنبه 31 فروردین 1392, 10:15 صبح
به نظر من هم مدیران واقعا دارن زحمت میکشند . خداوکیلی کدومتون حاضرید ساعت 1 تا 3 شب بیاد و به تاپیک ها پاسخ بدید و اونا رو مدیریت کنید ، مطلب جدید بزارید
ولی من یه گلایه دارم
خب وقتی بیشتر تاپیک های آموزشی که از طرف مدیران ایجاد میشه و تقریبا ناتمام میمونه ، ....
mojtaba5
شنبه 31 فروردین 1392, 19:40 عصر
به نظر من بجای این غرض ورزی های شخصی، مدیر سایت بیاد یه تاپیک جذب مدیر بزنه برای بخش های مختلف تا هم کار آقای صادقیان کمتر بشه هم بشه به کاربران بیشتر و با حوصله تر جواب داد و بحث ها رو با هم پیش برد.
علی متقی پور
شنبه 31 فروردین 1392, 20:20 عصر
بنظر منم تقسیم وظایف تو این سایت بسیار عجیب و غریبه. ما که فقط هر جا مشکلی پیس اومده آقای صادقیان رو دیدیم و از بقیه خبری نیست. من فکر میکنم خیلی ها هستن که حاضرن اینجا مدیر و ناظر و اینجور چیزها باشن. بهتره ازشون استفاده بشه.
CodeWizzard
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 21:35 عصر
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز
من یه کاربر خیلی معمولی این سایت هستم و خدا می دونه هیچ ارتباط خاصی با مدیران زحمتکش این سایت ندارم، این رو گفتم که تصور نفرمایید حرفم از روی غرض ورزی یا جانبداری بی مورده، شما اگه ندیدید، من به کرّات جواب های این عزیزان، مخصوصا آقای صادقیان رو به پستهای مختلف با موضوعات متنوع دیده م، شخصاً برای افرادی که بی هیچ چشمداشت مالی و ... با وجود این همه گرفتاری های ریز و درشت روزمره و کاری -که یقین بدونید برای افراد متخصصی مثل این دوستان خیلی بیشتره- احترام بسیاری قائلم. شاید هیچ وقت پستی برای تشکر نزده م -فقط لینک تشکر- اما این هیچ چیز از قدرشناسی من نسبت به این عزیزان کم نمی کنه.
دوست عزیز ناشناس من، حتّا به فرض تنها کنترل کردن این سایت با این حجم پست های روزمره، باید دست این دوستان پرتلاش و صادق رو به گرمی فشرد، ضمناً این رو هم عرض کنم خدمتتون که فلسفه ی انجمن ها در تمام دنیا ایجاد ارتباط تخصصی بین کاربرها است تا اونها با بازخورد نظرات و پیشنهادات و در میون گذاشتن اطلاعاتشون حجم مفید سایت رو بالا ببرند، و امیدوارم تصدیق بفرمایید که این حجم از کار از عهده ی تعداد معدود مدیران سایت -حتی با اطلاعات علمی بسیار بالا- خارجه.
براتون آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم همیشه، همه مون، خیلی بیشتر از توقعِ گرفتنِ خدمت از دیگران به صورتِ صِرف، تلاشمون رو برای اون ها خصوصا هم میهنان نجیب و عزیزمون انجام بدیم.
ارادتمند شما
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.