View Full Version : سوال: مشکل نشناختن مسیر در ویژوال استودیو
mamalyjoon
سه شنبه 21 آذر 1391, 20:02 عصر
من یک وب سایت با ویژوال استودیو طراحی کردم که مثل بقیه یک پوشه مجازی تو یک درایو مثلا c
برام ساخته حالا اگه من بخام این فولدر که فایلهای وب که با asp.netهست رو روی یک کامپیوتر دیگه یا حتی روی
یک درایو دیگه توی کامپیوتر خودم منتقل کنم ایرادی که میگیره اینه که میگه مسیر فایل رو نمیتونه شناسائی کنه
چطور میشه این موضوع را حل کرد که بصورت پویا خودش بتونه ریشه دایرکتوری فایل رو پیدا کنه
مرسی
کامروا
سه شنبه 21 آذر 1391, 21:29 عصر
احتمالا شما هنگام آدرس دهی، آدرس ها رو بصورت استاتیک تعریف کردید.
شما باید فایل های اضافی رو درکنار فایل HTML (پروژه) خودتون قرار بدید.
مثلا اگر فایل HTML شما درون آدرس :
C:\MySite\Home.html
هست، باید عکس،Style یا هر فایل دیگه ای که با برنامه تون در ارتباط هست رو در کنار فایل HTML تون قرار بدید.
مثلا عکس ها رو درون آدرس :
C:\MySite\Images\pic.jpg
قرار بدید و از حالا توی کد نویسی نیاز نیست آدرس مستقیم عکس رو وارد کنید، فقط کافیه به این شکل بنویسید :
Images\pic.jpg
خودش در ریشه، بدنبال عکس میگرده.
موفق باشید
mamalyjoon
سه شنبه 21 آذر 1391, 22:37 عصر
من مشکلی با فایلهای درون سایتم ندارم
وقتی یک سایت تعریف میکنید تمامی فایلهارو خود ویژوال استودیو درون یک پوشه قرار میده
حالا اگه اسم اون پوشه رو تغییر بدید یا برای یک نفر دیگه بفرستین از مسیر سایت ایراد میگیره و کل سایت رو باز نمیکنه
نه اینکه فقط یک پوشه مثلا عکس نیاره
مثال
:
ویژوال استودیو اومده یک پوشه بنام WEbsite3درون mydocumnet من ایجاد کرده که تمامی فایلهای aspx. وب سایتم درون اون هست
اگه من که در اول کار اسم سایتم رو گداشتم مثلا وبسایت گردشگری بعد پایان کار نه نیزاره اسم عوض کنم و نه از یک درایو کل فولدر و پوشه من که website3بوده رو منتقل کنم جای دیگه میگه باید توی همون مسیر قبلی و به همون اسم باشه
امیدوارم متوجه موضوع شده باشین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.