PDA

View Full Version : ایجاد گالری تصاویر

پدرخوانده
جمعه 24 آذر 1391, 12:54 عصر
با سلام به همه دوستان
می خواستم برنامه ای جهت گالری تصاویر بنویسم به برخی مشکلات برخورد کردم
برنامه به این نحو باید عمل کند که کلیه محتویات (تصاویر) یک شاخه را خوانده و به صورت تصویر کوچک در بخشی از داخل فرم (یک بخشی که دارای اسکرول بار باشد) تصاویر را به صورت چهارتایی لیست کرده و نمایش دهد و هر کدام را که انتخاب کرد بصورت تکی و بزرگ نمایش دهد و در آن حالت قابلیت کلیدهای راست و چپ (برای عکس بعدی و قبلی) و کلوز (خروج از این حالت و بازگشت به حالت نمایش چهارتایی) انجام پذیرد

آیتم هایی همچون ذخیره تصویر، چاپ، نمایش بصورت اسلاید شو، انتخاب به صورت تصویر پس زمینه نیز به صورت منو در پایین فرم باشد

در مرحله اول در ایجاد یک پنل اسکرول دار به مشکل برخورد کردم چندین نمونه کد مختلف نیز پیدا کردم ولیکن اکثرا یا فایل ocx خاص می خواست و یا کد مشکل داشت و یا اینکه نیاز به رجیستر از آن ابزار بود
حال انکه به نظرم چیز ساده ای است (مثل یک فرم ولیکن در داخل فرم اصلی که فقط بتواند قابلیت اسکرول داشته باشد) * ولی همین چیز ساده را من نتوانستم انجام دهم

در مرحله دوم می خواستم به صورت کد نویسی تعداد زیاد آبجکت ایمیج ایجاد کنم و با قابلیت تغییر سطر و ستون که به صورت چهارتایی زیر هم برود

در مرحله آخر نیز با کلیک روی هر عکس ، نام آن را به فانکشن بعدی ارسال می شود و لیکن باید یک ایمیج بزرگ در وسط نمایش داده شود با قابلیت عکسهای راست و چپ بر روی آن و نمایش آنچنانی (اسلایدشویی) تصاویر

البته آیتم هایی همچون ذخیره و چاپ و تصویر زمینه ویندوز و اسلاید شو کلی (نمایش تصاویر پشت سرهم با یک تایمر) انجام شده ولیکن در مراحل فوق مشکل داشتم
---
یک راه حل دیگر نیز استفاده از jquery ها و قابلیتهایی تحت وب بود
در این زمینه نیز کدهای مختلف پیدا کرده و جذابیتهای خوبی داشتند
مثل این یکی که هم قابلیت اسکرولی تصاویر را در یک سطر و هم قابلیت نمایش اسلاید شو و ... داشت
http://www.tn3gallery.com/examples/default/
ولی خوب پولی بود
چند نمونه مشابه این رو پیدا کردم ولی برای نمایش تعداد زیاد تصویر در یک شاخه (مثلا 100 عکس) مناسب نبود ، چرا که در بخش نمایش سطری تمامی تصاویر در یک خط بصورت اسکرولی مشکل داشت
و یا اسلاید شوهای جالب موتولوز که دارای افکت های زیبایی به هنگام جابجایی تصاویر داشت ولیکن باز برای نمایش تعداد بالای تصاویر مشکل داشت
---
خلاصه کلام بصورت معمولی در یک صفحه وب تمامی تصاویر رو بصورت کوچک (بند انگشتی) و لیستی نمایش دادم و روی هر کدام کلیک می کرد همان تصویر را به صورت بزرگ نشان می داد ولیکن در ارتباط با منوهای زیرین فرم مشکل برخورد کردم (بحث چاپ رو از جاوا اسکریپت استفاده کردم ولی بحث ذخیره تصویر ویا انتخاب تصویر به صورت زمینه ویندوز مشکل داشت) چرا که در دریافت اطلاعات از صفحه وب به برنامه به مشکل برخورد کرده ونمی توانم بصورت فیدبکی از صفحه وب به صفحه فرم فاکس اطلاعات را بخوانم

حال دوستان در هر دو مورد چه بصورت وبی (که بتوان اطلاعات تصویر انتخابی را به یک محیط ویژال فاکس برگرداند) و چه به صورت کدنویسی ویژوالی می توانند این مشکلات را مرتفع کنند ، ممنون خواهم شد از راهنمایی هایشان

با تشکر

gh_khajehzade
شنبه 25 آذر 1391, 11:29 صبح
يك نگاه به دو لينك زير بنداز
http://weblogs.foxite.com/bernardbout/page/4/
http://weblogs.foxite.com/vfpimaging/

gh_khajehzade
شنبه 25 آذر 1391, 13:12 عصر
اميدوارم مفيد باشه!