ورود

View Full Version : use stimulreport in access

code_project
شنبه 25 آذر 1391, 12:45 عصر
سلام دوستان.
میخوام بدونم آیا این امکان هست که یه گزارش را باDesigner stimul طراحی کنیم و از اون در یک برنامه access استفاده کنیم. به طوری که اگه یه دکمه را توی access فشار دادیم بره و اون گزارش را بخونه و نمایش بده؟
یه سئوال دیگه، میشه گزارش ساخته شده در stimul را بجای فورمت mrt بصورت exe در آورد؟

foo0z0ool
شنبه 25 آذر 1391, 15:13 عصر
دوست عزیز این برنامه که شما نام میبرید ربطی به اکسس نداره و انچه شما میخواهید بدانید در رابطه با اکسس

بله میشود که با کد نویسی VBA یک برنامه خاص را باز کرد یا موارد مشابه آن...

code_project
شنبه 25 آذر 1391, 15:47 عصر
ممنون دوست من. میدونم ربطی نداره. من میخوام از این گزارش ساز استفاده کنم و گزارشی را واسه یه نفر که access کار هست آماده کنم. بطوریکه یه فایل با پسوند mrt بهش بدم تا اون فرد با زدن دکمه چاپ در برنامه اکسس خودش بتونه گزارش من را ببینه. با برنامه نویسی vba هم اصلا آشنایی ندارم. ممنون میشم کمکم کنید

hasanhzd
یک شنبه 26 آذر 1391, 20:52 عصر
درود
بله با shell میشه هر فایلی رو ران کرد به شرطی که برنامه مربوطه هم رو دستگاه یا سرور نصب باشه

(Shell("C:\WINDOWS\CALC.EXE", 1

البته بعد از فایل اجرایی میتونید مسیر یک فای مربوط رو بگذارید فرض فایل 444 رو دسکتاپ رو رو با ورد بازکنه

kazembase
یک شنبه 20 اسفند 1391, 09:09 صبح
درود
بله با shell میشه هر فایلی رو ران کرد به شرطی که برنامه مربوطه هم رو دستگاه یا سرور نصب باشه

(Shell("C:\WINDOWS\CALC.EXE", 1

البته بعد از فایل اجرایی میتونید مسیر یک فای مربوط رو بگذارید فرض فایل 444 رو دسکتاپ رو رو با ورد بازکنه

شما باید بدونید که اگر بخواین اسپک رو وارد تلقنه بکنین این با shell نمیشه و حتما باید از کرگو استفاده کنید. موفق باشید.