ورود

View Full Version : شماره دانشجویی

r_s1389@yahoo.com
یک شنبه 26 آذر 1391, 20:13 عصر
سلام من میخوام یک شماره دانشجویی برای دانشجوها تولید کنم اما نوع داده شماره دانشجویی رو در دیتابیس چی بگیرم
فرضا یک شماره دانشجویی این است 9011025030 و بعدی 9011025031 و الی .............
من میخوام این عدد رو خود sql تولید کنه یا امکانش نیست
یه توضیح مفصل بدین ممنون میشم

محمد سلیم آبادی
دوشنبه 27 آذر 1391, 15:43 عصر
ستون های محاسباتی(computed columns) این کارو برات انجام میدن. یک جستجو تو اینترنت بکنی به کلی توضیح مفصل میرسی.

r_s1389@yahoo.com
دوشنبه 27 آذر 1391, 22:16 عصر
داداش شرمنده ولی من میخوام تو sql این شماره دانشجویی رو ایجاد کنم ها
البته به توضیح شما هم ایراد نمیگیرم ولی اینجوری فهمیدم که اینی که شما گفتین مخصوص اکسل است
شما میتونید یه توضیح مفصل در این مورد رو بگبن

محمد سلیم آبادی
سه شنبه 28 آذر 1391, 00:50 صبح
عموما شماره دانشجویی و امثالهم از ترکیب چند چیز بوجود میان. مثلا کددانشگاه، نیم سال ورودی، کدرشته تحصیلی و در نهایت مقدار ردیف هست. شما یک ستون برای ردیف ایجاد میکنی و چند ستون دیگه برای کددانشگاه و نیم سال پذیرش و ... و در نهایت یک ستون محاسباتی دیگه که از الحاق مقادیر این ستون ها بوجود اومده است. ستون محاسباتی که گفتم تو sql server وجود داره ضمنا چه ارتباطی به اکسل داره؟
این شماره های دانشجویی که راجبش صحبت میکنی مگه وجود خارجی ندارن که قرار هست شما اون هارو تولید کنید؟

r_s1389@yahoo.com
سه شنبه 28 آذر 1391, 09:45 صبح
شما میتونید یک همچین جدولی را درست کنید و عکسش رو بذارید همین جا.
من در مورد این ستون محاسباتی اینجور فهمیدم که شما دارین میگین که این ستون محاسباتی از ترکیب ستون های دیگه ام به وجود آمده درسته؟
خوب تکلیف کلید اصلی من چی میشه؟
اگر اشتباه نکنم همون ستون محاسباتی من است آره؟
یه زحمت دیگه آقا شما خودتون در مورد این ستون محاسباتی یه توضیح مفصل بدبد
hossein_h62
پنج شنبه 30 آذر 1391, 11:49 صبح
فیلد محاسباتی منافاتی با کلید اصلی بودن نداره.
در مورد computed columns هم لینکهای زیر میتونه برای آشنایی مفید باشه :
لینک 1 (http://www.mssqltips.com/sqlservertip/1682/using-computed-columns-in-sql-server-with-persisted-values/)
لینک 2 (http://www.kodyaz.com/articles/sql-server-computed-column-calculated-column-sample.aspx)