pegasos
شنبه 08 بهمن 1384, 16:38 عصر
با سلام خدمت تمامی عزیزان.
من یک مشکل موچیک راجع به شبکه دارم که نتوانستم آن را حل کنم و از تمامی دوستان در این رابطه کمک می خواهم.
شبکه من شامل :
کلاینت :
1- win server 2003 (سرویس دهنده نرم افزار)(ASP.NET))ح
2- win xp 2 (سرویس دهنده اینترنت)
3- win xp 2 (منشی و سرویس دهنده اسکنر و پرینتر )
4 - win xp 2 (نوت بوک) (کاربر نرم افزار)
5 - win xp 2 (نوت بوک) (کاربر نرم افزار)
6 - win xp 2 (نوت بوک) (کاربر نرم افزار)
* نوع شبکه به صورت workgroup می باشد.
* نوع ارتباط به صورت بی سیم می باشد.
تمامی کلاینت ها دارای یک کارت شبکه بی سیم از نوع d-link می باشند.
مشکل اینجاست :
کامپیوتر سرویس دهنده اینترنت دارای یک access point از نوع d-link و بوسیله یک دستگاه مودم ADSL با اینترنت در ارتباط است.
من برای اینتر نت شرینگ ADLS Connection را بروی کامپیوتر سرویس دهنده اینترنت به حالت Shared در آوردم و آدرس getaway تمامی کلاینت ها را به آدرس کامپیوتر سرویس دهنده اینترنت (در داخل سیستم) ست کرده ام .
حالا تمام کلاینت های من این Connection را که بصورت به اشتراک گذاشته شده بروی این کامپوتر هست به صورت یک Internet getaway می شناسند و با آن تبادل اطلاعات می کنند و لی من به وسیله هیچ کدام از مرورگر های کامپیوتر های کلاینت نمی توانم با اینترنت دسترسی داشته باشم .
خواهشمندم من را راهنمایی کنید .
توضیحات :
- تمامی کامپیوتر ها می توانند یکدیگر را و کامپیوتر ارائه دهنده سرویس اینترنت را Ping کنند.
- بروی کامپیوتر ارائه دهنده سرویس انترنت دو کارت شبکه LAN قرار دارد.
- یکی از آنها که به صورت onboard است به Access Point متصل است و دیگری که یک کارت شبکه d-link معمولی است به ADSL Modem وصل است.
- IP ی access point : 192.168.0.50 م
- IP ی LAN to access point connected : 192.168.0.1م
- IP ی LAN to ADSL Modem connected : DHCPم
- من getaway کامپیوتر ها را به IP : 192.168.0.1 ست کرده ام.
- وقتی firewall سیستم عامل را هم خاموش می کنم باز هم جواب نمی دهد.
من یک مشکل موچیک راجع به شبکه دارم که نتوانستم آن را حل کنم و از تمامی دوستان در این رابطه کمک می خواهم.
شبکه من شامل :
کلاینت :
1- win server 2003 (سرویس دهنده نرم افزار)(ASP.NET))ح
2- win xp 2 (سرویس دهنده اینترنت)
3- win xp 2 (منشی و سرویس دهنده اسکنر و پرینتر )
4 - win xp 2 (نوت بوک) (کاربر نرم افزار)
5 - win xp 2 (نوت بوک) (کاربر نرم افزار)
6 - win xp 2 (نوت بوک) (کاربر نرم افزار)
* نوع شبکه به صورت workgroup می باشد.
* نوع ارتباط به صورت بی سیم می باشد.
تمامی کلاینت ها دارای یک کارت شبکه بی سیم از نوع d-link می باشند.
مشکل اینجاست :
کامپیوتر سرویس دهنده اینترنت دارای یک access point از نوع d-link و بوسیله یک دستگاه مودم ADSL با اینترنت در ارتباط است.
من برای اینتر نت شرینگ ADLS Connection را بروی کامپیوتر سرویس دهنده اینترنت به حالت Shared در آوردم و آدرس getaway تمامی کلاینت ها را به آدرس کامپیوتر سرویس دهنده اینترنت (در داخل سیستم) ست کرده ام .
حالا تمام کلاینت های من این Connection را که بصورت به اشتراک گذاشته شده بروی این کامپوتر هست به صورت یک Internet getaway می شناسند و با آن تبادل اطلاعات می کنند و لی من به وسیله هیچ کدام از مرورگر های کامپیوتر های کلاینت نمی توانم با اینترنت دسترسی داشته باشم .
خواهشمندم من را راهنمایی کنید .
توضیحات :
- تمامی کامپیوتر ها می توانند یکدیگر را و کامپیوتر ارائه دهنده سرویس اینترنت را Ping کنند.
- بروی کامپیوتر ارائه دهنده سرویس انترنت دو کارت شبکه LAN قرار دارد.
- یکی از آنها که به صورت onboard است به Access Point متصل است و دیگری که یک کارت شبکه d-link معمولی است به ADSL Modem وصل است.
- IP ی access point : 192.168.0.50 م
- IP ی LAN to access point connected : 192.168.0.1م
- IP ی LAN to ADSL Modem connected : DHCPم
- من getaway کامپیوتر ها را به IP : 192.168.0.1 ست کرده ام.
- وقتی firewall سیستم عامل را هم خاموش می کنم باز هم جواب نمی دهد.