ورود

View Full Version : تشکر از تیم برنامه نویس یه خصوص قسمت آموزش سی شارپ

saeed-71
دوشنبه 27 آذر 1391, 16:36 عصر
سلام.
میخواستم از تیم برنامه نویس که این انجمنو بنا کردن تشکر کنم به خصوص کسایی که تو قسمت سی شارپ واقعا پاسخگو هستن و کمک میکنن تا مشکل یه فرد مبتدی مثل من حل بشه..
راستش من یادگیری سی شارپو از صفر تو همین انجمن شروع کردم و با پرسیدن سوالاتم و پاسخگویی دوستان این زبان رو یاد گرفتم.اگه اون زمان صفر بودم الان 50 هستم و یادگیریم رو مدیون دوستانی هستم که مثل یه معلم پاسخگوی سوالات من بودن.من شرایط اینو که بخوام برم کلاسو نداشتم. سی دی های آموزشیم که توانایی پلسخگویی به سوالاتی که واسم پیش میومد رو نداشت میخریدم اما فایده نداشتن.اون چیزی باعث فهمیدن میشه پرسش و پاسخ هستش.
فقط خواستم از زحمات تمام کادر و اعضای برنامه نویس تشکر کنم که پاسخگوی سوالات ما هستن.ممنون دوستان:قلب:

SEZAR.CO
سه شنبه 05 دی 1391, 11:32 صبح
حرف شما درسته
ولی عیبی که قسمت سی شارپ داره این که وقتی یه تاپیک می ذاری تاپیکت بعد از 5 دقیقه تو صفحه 2و3
به نظر من مورد زیر با عث شکل گیری این موضوع شده:
افراد تازه وارد مثل خودم قبل از ایجاد تاپیک سرچ نمی کنند.(این کار به ضرر خودم یا خودشون تموم میشه چون1-طول می کشه تا افراد به این تاپیک پاسخ بگن2-ممکن تاپیکشون به صفحه 2و3 بره و هی باید پیم بدن کسی نبود و....................)مثل خودم در حالی که با یه سرچ ساده در عرض 2 دقیقه میشه جواب فهمید یا اگه نفهمید می تونه تو همون تاپیک مشکلش بپرس.
التماس می کنم قبل از ایجاد تاپیک یه سرچ کنید با شکر

SHD.NET
دوشنبه 18 دی 1391, 18:33 عصر
بله . تین مشکل خیلی جدیه !! چیزی که میشه توی 10 دیقه با اون تعداد کاربر آنلاین جواب گرفت، چندین ساعت طول میکشه (البته یکم اغراق کردم ، بیشتر)

:چشمک:\\\موفق باشید///:چشمک: