View Full Version : فرم ساز
z_software
سه شنبه 28 آذر 1391, 00:00 صبح
سلام دوستان ، خسته نباشید ،
ببخشید دوستان میخواستم بدونم کسی هست که یه فرم ساز کامل نه Sample طراحی کرده باشه؟؟؟
من تونستم خدا را شکر فرمم رو بسازم و تو بانک ذخیره کنم و صداش بزنم، حالا که دارم میرم جلو چند تا سوال برام پیش اومده ، مثل :
1) کامپوننت ها گروهی مثل Radio رو باید چه طوری گروه بندی کنم؟؟ که با انتخاب یکیشون ،بقیه انتخاب نشن.
2) دخیره کردن option های کامپوننت Select (کامپوننت html) تو بانک. من فیلدهای دیگه رو ذخیره میکنم ولی برای نشان دادن گزینه ها چند انتخابی به کاربر مشکل برخورد کردم نمی دونم باید چی کار کنم.
3) من که همه کدهام رو به صورت html ساختم ،(من حتی فرمم رو خودم با تگ ها html میسازم)، چه طور میتونم Validation به کنترل هام بدم؟؟؟؟
4)...
5)...
...
بچه ها خواهش میکنم اگه کسی بلده ، لطف کنه یه وقتی بزاره و جوابم رو بده، یا اگه راهنمایی ، توضیحی یا هر چیزی که بتونه کمکم کنه که زودتر این فرم ساز رو درست کنم ، ممنون میشم.
با تشکر فراوان.
neda555
سه شنبه 28 آذر 1391, 11:59 صبح
من هم همین مشکلات را دارم به علاوه نمیدونم چه طور برای دکمه هام queryبنویسم
لطفا اگر کسی تجربه در این زمینه داره راهنمایی کنه
ممنون میشم
r_s1389@yahoo.com
سه شنبه 28 آذر 1391, 12:25 عصر
1 == از پنل استفاده کن
2 == یکم توضیح بدین
3 == خوب اینجور کارها تو تنظیمات دکمه هست (propertis )
r_s1389@yahoo.com
سه شنبه 28 آذر 1391, 12:26 عصر
من هم همین مشکلات را دارم به علاوه نمیدونم چه طور برای دکمه هام queryبنویسم
لطفا اگر کسی تجربه در این زمینه داره راهنمایی کنه
ممنون میشم
یکم توضیح بدین
neda555
سه شنبه 28 آذر 1391, 14:01 عصر
ببخشید جسارتا شما فرم داینامیک ساختید؟
من چند نمونه فرم دارم که ظاهری متفاوت دارن کاربر باید کنترل های مورد نظر خودش را در انتخاب کنه فرمی که میسازم دارای یک سزی شرط ها ممکنه باشه و مقادیر کنترل ها باید در چند جدول دیتابیس که از قبل دارم ذخیره بشه یعنی به عبارتی دکمه را قراره مدیر بسازه که اطلاعی از برنامه نویسی نداره من در این قسمت مشکل دارم
منظور از استفاده از پنل چیست؟
لطفا یه توضیح کامل از چیزی که مد نظر شماست بفرمایید
ممنون
z_software
سه شنبه 28 آذر 1391, 23:50 عصر
1 == از پنل استفاده کن
2 == یکم توضیح بدین
3 == خوب اینجور کارها تو تنظیمات دکمه هست (propertis )
سلام دوست عزیز، سوال زیاد دارم ،تقریبا مثل مشکل دوست عزیزدneda555 ، ولی فعلا با این دوتا درگیرم:
1)) کامپوننت ها گروهی مثل Radio رو باید چه طوری گروه بندی کنم؟؟ که با انتخاب یکیشون ،بقیه انتخاب نشن.
2)من که همه کدهام رو به صورت html ساختم ،(من حتی فرمم رو خودم با تگ ها html میسازم)، چه طور میتونم Validation به کنترل هام بدم؟؟؟؟
مرسی از اینکه وقت میزارین..
mohsen musavi
پنج شنبه 30 آذر 1391, 10:54 صبح
برای ساخت فرم ساز چند نکته رو توجه کن:
1- بایستی تمام کنترلهات رو بصورت کنترلهای asp بسازی.(یک کلاس تهیه کن که کار ساختن Button-TextBox-Label-Grid-...را انجام بده)
2- در بانک اطلاعاتی بایستی تنظیمات و نام کنترل رو ذخیره کنی
3- بستگی به نوع سیستم مورد نظر استراتژی ورود داده متفاوت هست (به ازای هر فرم یک جدول ویا جدول کلی داده ها)
4- چند نوع باتن وجود داره :
باتن درج: که از طریق نام فرم میتونی کنترلهای روی صفحه رو پیدا کنی و مقادیر هرکدوم رو بدست بیاری
باتن حذف:...
باتن ویرایش :...
باتن جستجو : ....
که همه ی این متدها دارای الگوریتم خاصی هستن.
5- فرم را با استفاده از جدول و پانل asp بساز.
6- دسترسی به مقادیر کنترل ها نیز از طریق نام یکتایی که برای آنها در نظر گرفتی میباشد.
7- برای کنترلی مثل radiobuttonlist بایستی جدول دیگری در رابطه با این جدول داشته باشی و آیتم های این کنترل و تنظیمات آیتم های این کنترل را قرار بدی.
8- کلا بایستی با حداقل سه جدول پوشش بدی (جدول فرمها که فرم بعلاوه تنظیمات در اون ذخیره میشه- جدول کنترلهای فرم که نوع کنترل ها بعلاوه تنظیمات کنترل - جدول آیتم های کنترل که برای کنترل هایی مثل radiobuttonlist و ... کاربرد داره)
...
من یک فرم ساز کامل نوشتم.ولی متاسفانه بعلت تعهدات شغلی نمیتونم عمومیش کنم.
ولی اگر راهنمایی خواستید در خدمتم.
ali_mnkt
پنج شنبه 30 آذر 1391, 14:08 عصر
1- بایستی تمام کنترلهات رو بصورت کنترلهای asp بسازی.(یک کلاس تهیه کن که کار ساختن Button-TextBox-Label-Grid-...را انجام بده)
3- بستگی به نوع سیستم مورد نظر استراتژی ورود داده متفاوت هست (به ازای هر فرم یک جدول ویا جدول کلی داده ها)
باتن درج: که از طریق نام فرم میتونی کنترلهای روی صفحه رو پیدا کنی و مقادیر هرکدوم رو بدست بیاری
6- دسترسی به مقادیر کنترل ها نیز از طریق نام یکتایی که برای آنها در نظر گرفتی میباشد.
7- برای کنترلی مثل radiobuttonlist بایستی جدول دیگری در رابطه با این جدول داشته باشی و آیتم های این کنترل و تنظیمات آیتم های این کنترل را قرار بدی.
8- کلا بایستی با حداقل سه جدول پوشش بدی (جدول فرمها که فرم بعلاوه تنظیمات در اون ذخیره میشه- جدول کنترلهای فرم که نوع کنترل ها بعلاوه تنظیمات کنترل - جدول آیتم های کنترل که برای کنترل هایی مثل radiobuttonlist و ... کاربرد داره)
...
سلام دوست
خیلی خوبه که شما تجربه ساخت یک فرم ساز رو دارید و می تونید کمک زیادی به ما کنید . خوب فکر کنم بهتر باشه با یک مثال ساده شروع کنیم و کم کم بریم جلو تا ما هم بتونیم از تجربیات شما استفاده کنیم.
فرض کنید می خوایم یک فرم ورود اطلاعات بسازیم که شامل اطلاعات زیر هستش
نام خانوادگی (textbox) - جنسیت ( Radiobutton) - شهر محل سکونت (DropDown list)- زبان هایی که تسلط دارن (checkbox) و یک دکمه(burtton) برای ثبت این موارد
خوب من سه تا مشگل دارم و اون این که جدول پایگاه داده ای که قرار این اطلاعات توش قرار بگیره باید از قبل طراحی شده باشه ویا نه در هنگاه طراحی صفحات باید به صورت runTime ساخته بشه ؟
این فرم به چه شکلی باید در جدول پایگاه داده ذخیره بشه (html یا ....)
و این که کد های پشت دکمه برای ذخیره چطور باید تعریف بشه ؟
mehrzad_ali
پنج شنبه 30 آذر 1391, 16:57 عصر
نقل قول: فرم ساز
z_software
شنبه 02 دی 1391, 09:40 صبح
...
سلام دوست عزیز ، چقدر خوبه که شما یه فرم ساز درست کردین.
من 4 تا جدول دارم مثل جداولی که دوست بزرگوار mehrzad_ ali تو تاپیک گذاشتن. فرم و کنترل ها رو به صورت html تو postback میسازم .ببخشید که وقت تون رو میگیرم ولی چند تا سوال دارم :
1)میشه این دو خط رو بیشتر توضیح بدین : " بایستی تمام کنترلهات رو بصورت کنترلهای asp بسازی.(یک کلاس تهیه کن که کار ساختن Button-TextBox-Label-Grid-...را انجام بده)" و "برای کنترلی مثل radiobuttonlist بایستی جدول دیگری در رابطه با این جدول داشته باشی و آیتم های این کنترل و تنظیمات آیتم های این کنترل را قرار بدی."
2) برای ذخیره ی فایل من آدرس فایل رو تو بانک ذخیره میکنم ولی برای ذخیره ی خود فایل تو یه پوشه مشکل برخوردم ، اصلا نمیدونم باید چی کار کنم، چون من همیشه با SaveAs فایل آپلود این کار رو انجام میدادم ولی حالا نمیدونم باید چی کار کنم، باید تو PostBack فایل رو ذخیره کنم که نمیدونم باید چی کار کنم؟؟؟؟
دوست بزرگوار ببخشید که میپرسم ، شما PDF یا هرچی که بتونه کمکم کنه که اینقدر مزاحم شما نشم سراغ ندارین؟؟؟ من خیلی گیج شدم چون تا حالا فقط تو نخ وب سایت های ساده بودم یه دفعه ازم یه فرم ساز خاصتن.
تا الان من همه کنترل ها رو میسازم(ولی به صورت html) و مقادیر اون ها رو هم تو بانک ذخیره میکنم و نشون میدم . با آپلود فایل مشکل برخوردم و با این RadioButtonList .
خیلی ممنون که وقت میزارین.
با تشکر فراوان
mohsen musavi
شنبه 02 دی 1391, 23:24 عصر
دوستان گرامی
متاسفانه بعلت مشغله کاری ،زمانی برای پیاده سازی ندارم.راهنمایی حتما.
کارتون را از ابتدا اصلاح کنید.
مرحله ی اول شماکنترلی مثل textbox و ... را در زمان اجرا در page_init به فرم اضافه کنید تا متوجه منظور من بشید.
Page.Form.Controls.Add(control);
مرحله بعد اینه که هر فرمی چه کنترل هایی داره که در بانک اطلاعاتی ذخیره شده
97112
شمایی ساده شده از بانک که در مراحل پروژه خودتان کم و زیاد کنید.(البته این جداول ساده شده و تغییر کرده هستند)
z_software
یک شنبه 03 دی 1391, 11:13 صبح
دوست بزرگوار mohsen musavi (http://barnamenevis.org/member.php?67704-mohsen-musavi) سلام، ممنون که وقت میزارین،
مگه نه برای فرم ساز باید یه فرم داشته باشیم که مدیر از طریق اون فرم مثلا از یک dropDown انتخاب کنه که مثلا یه TextBox یا ... میخواد بعد با انتخاب اون یه textBox به فرم اضاف بشه؟؟؟؟
من تو کمنت قبلی گفتم چی کار کردم ، یعنی اشتباه کردم؟؟؟؟!!!!!!!!!!
میشه توضیح بیشتری بدی؟؟؟ شرمنده میدونم مشغله زیاد دارین ، اگه PDF یا سایت خاصی در این زمینه سراغ دارین میشه معرفی کنید که زیاد مزاحم شما نشم و وقتتون رو نگیرم؟؟؟/
با تشکر فراوان.
mohsen musavi
یک شنبه 03 دی 1391, 14:31 عصر
در یک فرم ساز خوب چندین فرم وظیفه مدیریت فرم ها را دارند و یک فرم هم وظیفه نمایش فرم و مدیریت اعمال روی فرم را به عهده دارد.
با توجه به شمای ارائه شده از بانک بعضی از این سوالات شما جواب داده شده است.
این مسائل تجربی هستند و متاسفانه منبع خاصی سراغ ندارم.ولی در ادامه با کمک همدیگر یک فرم ساز کوچک خواهیم ساخت.یکم زمان میبره.
دوست علاقه مند لطف کنند و این شمای ارائه شده رو مطالعه کنند تا ادامه بدیم.
z_software
دوشنبه 04 دی 1391, 12:24 عصر
در یک فرم ساز خوب چندین فرم وظیفه مدیریت فرم ها را دارند و یک فرم هم وظیفه نمایش فرم و مدیریت اعمال روی فرم را به عهده دارد.
با توجه به شمای ارائه شده از بانک بعضی از این سوالات شما جواب داده شده است.
این مسائل تجربی هستند و متاسفانه منبع خاصی سراغ ندارم.ولی در ادامه با کمک همدیگر یک فرم ساز کوچک خواهیم ساخت.یکم زمان میبره.
دوست علاقه مند لطف کنند و این شمای ارائه شده رو مطالعه کنند تا ادامه بدیم.
دوست عزیز به من گفتن که باید تمام کنترلهام html باشه، ممنون، فکر نمیکنم که کدهای شما بتونه زیاد کمکم کنه، چون از پایه با هم تفاوت دارن.:ناراحت::افسرده:
بازم ممنون،سعی میکنم بحثتون رو دنبال میکنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.