ورود

View Full Version : جستجوی اطلاعات

thomasandy
سه شنبه 28 آذر 1391, 09:37 صبح
با سلام می خواستم بهم کمک کنید
روی فرم یک تکس باکس و یک دیتا گرید گذاشتم حالا می خواهم هر وقت یک شماره داخل تکس باکس نوشتم کل اطلاعات این شماره رو توی دیتا گرید نشون بده
دارم با دیتا بیس کارم میکنم
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
لطفا کدها بانک اطلاعتی دیتا بیس باشه adocc

javadsms
سه شنبه 28 آذر 1391, 10:56 صبح
سلام

Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\bankname.mdb;Persist Security Info=False;Jet OLEDB:DataData;"

Adodc1.RecordSource = "select * from table1 where fildename like '%" + Me.Text1.Text + "%'"

Set DataGrid1.DataSource = Adodc1

موفق باشی

javadsms
سه شنبه 28 آذر 1391, 11:06 صبح
96861

این فایلی که ضمیمه کردمو یه نگاه بنداز ، برای کار با بانک اطلاعات خیلی کمکت میکنه .

thomasandy
چهارشنبه 29 آذر 1391, 08:09 صبح
با سلام میشه کمی ساده تر کنی بجای
Adodc1 به شه database

javadsms
چهارشنبه 29 آذر 1391, 19:20 عصر
متوجه منظورت نشدم ! بجای Adodc1 به شه database یعنی چجوری بشه ؟ منظورت اینه داری از شیء data استفاده میکنی ؟

thomasandy
پنج شنبه 30 آذر 1391, 06:54 صبح
متوجه منظورت نشدم ! بجای Adodc1 به شه database یعنی چجوری بشه ؟ منظورت اینه داری از شیء data استفاده میکنی ؟
آره از شئی database
میشه

javadsms
پنج شنبه 30 آذر 1391, 12:08 عصر
شیء دیتا رو نمیشه به دیتاگرید متصل کرد . از همین adodc استفاده کن ، نسبت به data انعطاف پذیرتره . اون فایل ضمیمه رو ببین خیلی کمکت میکنه . اگه هم مشکلی داشتی بگو .

thomasandy
جمعه 01 دی 1391, 19:59 عصر
با سلام اگه خواسته باشم با adodc کار کنم خیلی سخته چون با هاش زیاد آشنایی ندارم بیشتر با data base کار کردم لطفا راهنماایی کنید
من یک برنامه حسابداری نوشتم کل اطلاعات شو با data base نوشتم میشه توی قسمت جستجو از adodc استفاده کنم راهنمایی کنید

SlowCode
جمعه 01 دی 1391, 23:19 عصر
سلام
خب اگه با شئ data بلدی کار کنی و با adodc آشنایی نداری فعلا نیازی نیست که بری دنبالش فعلا با data کار کن بعدا توی اوقات فراغتت برو یاد بگیر.
واسه نمایش اطلاعات توی جدول واسه data می تونی از data bound grid استفاده کنی.
واسه جستجو هم میتونی از data استفاده کنی و تفاوت چندانی با adodc نداره، الان کجاش مشکل داری بگو تا حل کنیم.
واسه جستجو میتونی کد زیر رو بنویسی:
Data1.Recordsource="select * from table1 where name = 'ali'"
Data1.refresh

thomasandy
شنبه 02 دی 1391, 14:00 عصر
با سلام دوست عزیز "select * from table1 where name = 'ali'" یعنی چه چه جوری باهاش کار کنم بانک اطلاعاتی مون چه جوری بنویسم

SlowCode
شنبه 02 دی 1391, 15:29 عصر
این دستور یکی از دستورهای sql هست، کافیه به جای table1 نام جدولی رو که توی دیتابیست ساختی رو بنویسی و به جای name نام فیلدی رو میخوای جستجو کنی و به جای ali مقداری رو که میخوای بگردی.
توی سایت و یا گوگل جستجو کن آموزشهای زیادی در این زمینه هست.

thomasandy
دوشنبه 04 دی 1391, 19:22 عصر
سلام بانک اطلاعاتی من اکسس هست کمی راحتر توضیح بده

thomasandy
سه شنبه 12 دی 1391, 19:24 عصر
سلام لطفا در مورد جستجو کمک کنید

SlowCode
سه شنبه 12 دی 1391, 20:19 عصر
سلام
از چه کنترلی استفاده میکنی؟ بگو تا دقیق تر توضیح بدم.
مثلا یه جدول داریم به اسم table1 با چندتا فیلد و میخواییم کلمه ali رو داخل فیلد name جستجو کنیم و نتایجش رو نشون بدیم. پس این کد رو می نویسیم:
بعد کنترل رو رفرش میکنی تا نتیجه رو نشون بده.
Data1.refresh
فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه ولی بازم هرکجاش مشکل داری بگو تا یشتر توضیح بدم.

thomasandy
چهارشنبه 13 دی 1391, 09:34 صبح
سلام
از چه کنترلی استفاده میکنی؟ بگو تا دقیق تر توضیح بدم.
مثلا یه جدول داریم به اسم table1 با چندتا فیلد و میخواییم کلمه ali رو داخل فیلد name جستجو کنیم و نتایجش رو نشون بدیم. پس این کد رو می نویسیم:
بعد کنترل رو رفرش میکنی تا نتیجه رو نشون بده.
Data1.refresh
فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه ولی بازم هرکجاش مشکل داری بگو تا یشتر توضیح بدم.
سلام میشه کد کامل جستجو را برام بنویسی شرمنده

SlowCode
چهارشنبه 13 دی 1391, 09:58 صبح
سلام
توماس جان کد همینه شما اسم جدول و فیلدی رو که میخوای جستجو کنی و مقدارت رو بگو تا کدش رو برات بفرستم.

thomasandy
چهارشنبه 13 دی 1391, 14:18 عصر
سلام
توماس جان کد همینه شما اسم جدول و فیلدی رو که میخوای جستجو کنی و مقدارت رو بگو تا کدش رو برات بفرستم.
با سلان محسن جان
اسم بانک من سحر است و نام فیلد من شماره حساب ویا نام خانوادگی است