ورود

View Full Version : قرار گرفتن محل کنترل های سرور وب ASP.net به مکان دلخواه

farhad26
چهارشنبه 29 آذر 1391, 22:22 عصر
سلام دوستان
همان طور که می دانید وقتی یک کنترل سرور وب در ویژوال استودیو را انتخاب میکنیم در حالت Design
سمت چپ قرار میگیرند حالا میخوام کنترل های سرور وب در ویژوال استودیو به سمت راست یا هرجای
دلخواهمان قرار بگیرد راه حل شما چیست؟
البته لازم نیست که بگم از ASP.net , و c# استفاده میکنم!!

myazdani
پنج شنبه 30 آذر 1391, 00:24 صبح
سلام دوست عزیز

زمان طراحی نمیتونید اینکارو انجام بدید

باید به ازای هر کنترلی که تعریف می کنید یه کلاس css تعریف کنید و با مقدار دهی به خصوصیات top , left و position محل قرار دادن کنترل رو معین کنید. در این حالت بعد از اینکه css رو به کنترل مربوط کردید با عوض کردن مقادیر top و left یا خصوصیات دیگه ای که برای اینکار هستن تو زمان طراحی هم محل قرار گرفتنش رو می تونید ببینید.

تو همین سایت هم جست و جو کنید توضیحات کاملترش هست

موفق باشید

merlin425
پنج شنبه 30 آذر 1391, 00:40 صبح
اگه منظورت اینه که میخای کنترلت رو هر جای صفحه بگذاری برو توی
tools > option > html desiner > css styling و تیک گزینه ............change positioning to absolute رو بذار یعنی از پایین اولین گزینه

اینجوری هر جور بخای میتونی صفحتو بچینی البته این تیک رو باید قبل از گذاشتن اشیا, رو صفحه بذاری وگرنه عمل نمیکنه برای حرکت دادنشم خود کنترل رو نگیر لیبل بالاش رو بگیر

farhad26
پنج شنبه 30 آذر 1391, 01:04 صبح
اگه منظورت اینه که میخای کنترلت رو هر جای صفحه بگذاری برو توی
tools > option > html desiner > css styling و تیک گزینه ............change positioning to absolute رو بذار یعنی از پایین اولین گزینه

اینجوری هر جور بخای میتونی صفحتو بچینی البته این تیک رو باید قبل از گذاشتن اشیا, رو صفحه بذاری وگرنه عمل نمیکنه برای حرکت دادنشم خود کنترل رو نگیر لیبل بالاش رو بگیر

در این صورت یعنی یک فایل Css به صفحاتمون اضافه میشه؟؟
چجوری میشه ابعاد صفحه رو تعیین کرد مثلا تمام صفحه نباشه؟

merlin425
پنج شنبه 30 آذر 1391, 01:47 صبح
در این صورت یعنی یک فایل Css به صفحاتمون اضافه میشه؟؟
چجوری میشه ابعاد صفحه رو تعیین کرد مثلا تمام صفحه نباشه؟

نه هیچ فایل css اضافه نمیشه اگر هم بشه باید تو قسمت css class کنترل مورد نظر بیاد دیگه تو solution هم ببینی فایل css مربوطه رو نمیبینی

در مورد سوال دوم هم از اونجا که من از دیزاین و طراحی چیزی سرم نمیشه نمیتونم قطعی بگم ولی فکر کنم تگ body هر صفحه یک خاصیت margin داشت که باید مقدار دهی کنی

farhad26
پنج شنبه 30 آذر 1391, 02:18 صبح
از روشی که گفتی استفاده کردم مثلا یک Button در مکان دلخواه اضافه کردم وقتی اجرا کردم و سورس صفحه رو دیدم این بود
input type="submit" name="Button2" value="Back" id="Button2" style="z-index: 1; left: 1077px; top: 94px; position: absolute;

merlin425
پنج شنبه 30 آذر 1391, 16:37 عصر
خوب بله به هر حال کد html صفحه رو که تغییر میده به هر حال جز اینم نباید انتظار داشته باشی باید از یه جا بفهمه کنترل رو کجا بگذاره یا نه ولی من منظورم این بود که فایل css به پروژت اضافه نمیکنه
اصلآ چرا این کار رو میکنی تو که میخای همه رو راست چین کنی یه دفه بیا dir تگ body رو rtl کن حالا میتونی این رو به شکل css یا skin file تو پروژت ایجاد کنی به صفحاتت اختصاص بدی که نخای تو هر صفحه این کارو بکنی همه راست چین میشه قال قضیه هم کنده میشه چون اون روش که قبلآ کفتم احتمال میدم تو مرور گرای مختلف صفحه به هم ریخته بشه

farhad26
پنج شنبه 30 آذر 1391, 18:23 عصر
css و html رو بلدم در واقع میخواستم بدونم غیر از css روش دیگه ای هست برای چیدن کنترل ها ؟ مثلا فقط با خود asp.net این کارو کنیم؟
میخوام کلا سایت داینامیک باشه

merlin425
پنج شنبه 30 آذر 1391, 21:13 عصر
خوب من متوجه نشدم اگه منظورت بدون نوشتن کد html یا ایجاد فایلهای css یا skin file خوب روش بالا که گفتم میتونی استفاده کنی کاملآ ویژوال هم بود ولب منظورت از سایت داینامیک رو متوجه نمیشم ولی اگه منظورت اینه که کاربر بیاد یک کنترل رو به صورت دلخواه جا به جا کنه یک یه جستجویی در مورد دوجو(dojo) بکن

farhad26
پنج شنبه 30 آذر 1391, 22:57 عصر
صرفا جهت کنجکاوی میپرسم میخوام بدونم میشه سایتی رو ساخت که css در اون نقشی نداشته باشه یعنی اصلا فایل css ایجاد نشه و هیچ دستور css به کار برده نشه به هر طریقی فقط asp.net مطلق باشه "البته منظورم حذف htmlنیست."

merlin425
جمعه 01 دی 1391, 20:25 عصر
بله معلومه که میشه مگه موقعی که css باب نبود چه کار میکردن ولی خوب الان دیگه جزعی جدا نشدنی از صفحات وب شده