View Full Version : سوال: مدیریت سایت از طریق ویندوز اپلیکیشن
crazy_1892
پنج شنبه 30 آذر 1391, 07:34 صبح
سلام دوستان خسته نباشید می خواستم ببینم از دوستان کسی برای سایت که طراحی کرده برای مدیریت سایت از win application استفاده کرده؟یا کسی در این مورد تحقیق کرده!!
خواهش دارم اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره چه مزایا چه معایب در اختیار بنده قرار بده
fakhravari
پنج شنبه 30 آذر 1391, 12:05 عصر
با سلام
100 % میشه پیاده سازی کرد.
بستگی به کار خودتون داره.
crazy_1892
پنج شنبه 30 آذر 1391, 14:02 عصر
پیاده سازی مشکل نداره
مزایا و معایب آنرا می خواستم بدونم
fakhravari
پنج شنبه 30 آذر 1391, 15:59 عصر
خب دسترسی سریع به اطلاعات پایه.
مثلا هر پستبکی مدت زمانی میگیری ولی در ویندوزی سرعت کار بالاتری داری.
bahar_1984_n
پنج شنبه 30 آذر 1391, 21:16 عصر
منم چند وقته درام رو این روش فکر میکنم: به این نتیجه رسیدم:
مزایا: دسترسی به بخش مدیریت سایت برای همه امکان پذیر نیست و این خیلی خوبه و قسمت مدیریت سایت از خود سایت جدا میشه.
یعنی یه کم امنیت بالا میره.
معاییب: بر فرض یه لحظه ای میرسه که مدیر میخواد یه تغییری در سایت ایجاد کنه اگه قسمت مدیریت در اینترنت آپ شده باشه خوب راحت دسترسی پیدا میکنه و کاراش رو انجام میده ولی اگر نرم افزار در سیستم دیگه ای باشه به مشکل برمیخورده.
به نظر من باید این نرم افزار بخش مدیریت سایت پرتابل باشه .تا بدون نصب کردن بتونه اطلاعات رو وارد سایت کنه.
این کار رو باید برای وب سایتهایی که از نظر امنیت خیلی امنیت براشون مهمه انجام داد.وقراره مدیریت سایت در اداره و در تایم کاری انجام بشه.
crazy_1892
پنج شنبه 30 آذر 1391, 22:22 عصر
ممنون از دوستان بازم اگه کسی نظری داره بیان کنه ممنون میشم
ali9698
جمعه 01 دی 1391, 09:09 صبح
یه سوال در همین مورد من دارم.
آیا این امکان وجود داره که یه ویندوز اپلیکیشن خودمون بنویسیم و exe کنیم و روی سرور مجازی همیشه در حال اجرا باشه و روی بانک مدیریت کامل داشته باشه، در حالی که به طور همزمان کاربران هم دارن از طریق سایت روی همون بانک تغییراتی رو ایجاد میکنن و یا ازش استفاده میکنن؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.