PDA

View Full Version : گفتگو: مقایسه Adobe air با WPF

zare69
پنج شنبه 30 آذر 1391, 09:45 صبح
دوستان سلام
من ی برنامه نویس در زمینه سی شارپ هستم و می خوام زمینه کاری خودم را گسترش بدم و تکنولوژی های دیگری هم در کارم دخیل کنم.که از نظر گرافیک بهتر و همچنین همراه پیشرفت روز باشم.
حالا می خوام تفاوت بین این دو تکنولوژی Adobe air و WPF بدونم و مزیت هر کدوم از اونها که کدوم بهتر هستند.:متفکر:
ممنون میشم که منو راهنما کنید
با تشکر

zare69
شنبه 02 دی 1391, 09:45 صبح
با سلام
یعنی هیچکس در این زمینه نظر یا پیشنهاد خاصی نداره؟:متعجب::خجالت:

sia_2007
شنبه 02 دی 1391, 23:47 عصر
یه جورایی بی ربطند این دو تکنولوژی، زمینه برنامه هایی هم که با این دو تا نوشته می شن متفاوته

zare69
یک شنبه 03 دی 1391, 08:32 صبح
یه جورایی بی ربطند این دو تکنولوژی، زمینه برنامه هایی هم که با این دو تا نوشته می شن متفاوته
میدونم دوست من
ولی من می خوام ببینم کدوم برای پشتیبان گرافیکی نرم افزار بهتر هستند وامکانات بیشتری در اختیارم میگذارند؟:متفکر:

sia_2007
یک شنبه 03 دی 1391, 09:10 صبح
امکانات Xaml در حد بی نهایت هستش، مخصوصا تو WPF، البته Silverlight و Win RT هم مواردی دارند که واقعا عالی هستند
Adobe Air رو نمی دونم
مزیت Xaml، پشتیبانی از MVVM هستش، جایی که شما منطق رو از ظاهر برنامه جدا می کنید، مخصوصا برای این موردی که می فرمایید عالیه
Adobe رو نمی دونم
موفق و پایدار باشید

Amir Oveisi
یک شنبه 03 دی 1391, 14:54 عصر
پاسخ هایی رو که از طریق پیام خصوصی بهتون دادم رو اینجا هم قرار میدم تا شاید بقیه هم به دردشون خورد:
Adobe Air ضعف های بزرگی داره که نمیشه ازش در تولید برنامه های واقعی دسکتاپ استفاده کرد و بیشتر به درد ساختن ویجت های ساده میخوره که هیچ پیچیدگی خاصی نداشته باشند.
چند تا از ضعف های مهم Air این ها هستند:
1- از Multithreading پشتیبانی نمی کنه
2- نمیشه API های سیستم عامل رو باهاش Call کرد.
3- امکان Load کردن کتابخانه های native وجود نداره
4- پشتیبانی از دیتابیسش محدوده (درایور ها رو ساپورت نمی کنه)
5- پشتیبانی از شبکه محدودیت داره
6- امکان ایجاد سرویس باهاش وجو نداره
7-به دلیل اجرا شدن داخل sandbox محدودیت های دسترسی هم زیاد داره

در مقابل Cross-platform هست و در زمان نسبتا کوتاهی میشه برنامه های ساده ای باهاش ساخت. شاید هم این ضعف ها روزی برطرف بشن، اما اون طرف .NET Framework قرار داره که یکی از قدرتمندترین و غنی ترین کتابخانه های برنامه نویسی محسوب میشه. مخصوصا با قابلبت هایی که در نسخه 4 و 4.5 بهش اضافه شده.
به نظر من مقایسه این دو تکنولوژی کار خیلی درستی نیست، چون از یک جنس نیستند و برای یک هدف هم تولید نشدن، بلکه هر کدوم اهداف خودشون رو دارند و برای حیطه کاری خودشون ابزار های مناسبی به شمار میرن.
اما در کل با 1001 دلیل میشه گفت که Air در مقابل WPF حرفی برای گفتن نمیتونه داشته باشه (حداقل تا الان - در مورد بعدا، بعدا نظر میشه داد)

--------------------

بستگی داره که چه کارهایی بخواید با این نرم افزار انجام بدید. اگر محدودیت های Air باعث بروز مشکلاتی در توسعه یا عملکرد برنامه شما نمیشه، میتونید از Air استفاده کنید. به خصوص اینکه اندروید هم Air رو ساپورت می کنه. (به شرطی که Air رو سیستم عامل اندروید نصب شده باشه).

حالا با توجه به این صحبت ها، خودتون باید تصمیم بگیرید که از چه تکنولوژی ای برای چه کاری استفاده کنید.
موفق باشید