View Full Version : قیمت گذاری روی پروژه مدیریت مالی فروشگاه
Alireza.imani
پنج شنبه 30 آذر 1391, 15:14 عصر
سلام دوستان...این عکس های برناممه:
http://img4up.com/up2/21409743107860519094.jpg
به نظر شما چقدر می خرنش؟
programerinfonet
پنج شنبه 30 آذر 1391, 15:37 عصر
کلأ همینه ؟
آخه نمیشه که بیشتر توضیح بده ببینیم که :
مثلأ نوشتی کالا آیا کاربر باید هر سری دستی اسم کالا رو تایپ کنه و ...
امکاناتش چیه بهتر توضیح بده
اگه کلأ همینه که 5000 تومن هم زیاده اما اگه بیشتره که بگو
Y_Safaiee
پنج شنبه 30 آذر 1391, 15:42 عصر
سلام دوست من
والا اگه این برنامت تو مشهد بود و واسه شرکت من کار میکردی اجازه فروش تا سقف 30تومنو داشتی,اگه میخواستم ازت بخرم نهایت پولی که بهت میدادم 10-20 ت اونم چون زحمت کشیدی بود.
نه اینکه بخوام نا امیدت کنم اما متاسفانه برنامه شما :
نه استایلش زیبایه
نه User Friendly هست
نه دکمهاش استاندارده(منظورم سایزش و چیدمانشه)
نه فیلدهات متناسبه
نه امکاناتش خوبه
و ...
دوست عزیز برنامه نویسی فقط نشستن و نوشتن یه برنامه نیست,برنامه نویسی تلفیقی از درک,بهینه سازی,زیبایی,خلاقیت,امکانات, انالیز و بازار شناسیه,هر کسی که قلم رنگ رو دستش گرفت و کلاه سرش گذاشت نقاش نیست,پس یه نصیحت از طرف من:
سعی کنید تو زمینه های بالا به حد متوسط برسید بعد شروع به برنامه نویسی و ساخت برنامه کنین چون وقتی این قوانین رو رعایت نمیکنین باعث میشه سایر برنامه نویس هام زیر سوال برن
موفق باشین
یلدای خوب و خوشی داشته باشین
بایت بایت
programerinfonet
پنج شنبه 30 آذر 1391, 15:50 عصر
دوست عزیز اگه دقت کرده باشی این رفیقمون همون بچه ی مشهدئ هم هست ام :
دوست عزیز با توجه به فعالیتت معلومه که آماتور و تازه کاری و این خوبه که برای دفعات اولت استارت این برنامه رو زدی ولی بهتره از یک سری منابع رایگان و قیمت مناسب جهت الگوبرداری و یادگیری استفاده کنی
در کل موفق باشی
Y_Safaiee
پنج شنبه 30 آذر 1391, 16:02 عصر
با سلام مجدد
بله الان دیدم مشهدی هستن و خوشحالم دوستان مشهدی تو این سایت زیادن(هرچند که من نیشابوری هستم و تو مشهد شرکت دارم)
در کل دوست عزیز بیشتر تلاش کن انشاالله موفق باشی
بایت بایت
Sir-Programmer
پنج شنبه 30 آذر 1391, 19:00 عصر
سلام
ظاهراً نا گرافیکش خوبه نه کارش یعنی باید طرف کالا رو دستی وارد کنه ؟ عجب من در این حد بالاتر هم برنامه مینویسم رایگان میزارم ملت دانلود کنن
Alireza.imani
پنج شنبه 30 آذر 1391, 19:35 عصر
هیچ کدومتون به سوال من توجه نکردید : :ناراحت:
چقدر می ارزه؟
اگه هیچی نمی ارزه بگید 0.:عصبانی++:
من که نگفتم نظرتون در مورد برنامه چیه؟
این برنامه مشتری داره والّا نمیومدم این تاپیک رو ایجاد کنم.:عصبانی:
Alireza.imani
پنج شنبه 30 آذر 1391, 19:37 عصر
سلام
ظاهراً نا گرافیکش خوبه نه کارش یعنی باید طرف کالا رو دستی وارد کنه ؟ عجب من در این حد بالاتر هم برنامه مینویسم رایگان میزارم ملت دانلود کنن
آقای تازه وارد....شما هم یا در تاپیک شرکت نکن یا اگه شرکت می کنی حضور مثبت داشته باش نه منفی !:عصبانی++:
Alireza.imani
پنج شنبه 30 آذر 1391, 19:38 عصر
این برنامه در حد نیاز یک فروشگاه معمولی خوبه...اما جای کار داره...می دونم :گریه:
Alireza.imani
پنج شنبه 30 آذر 1391, 19:41 عصر
سلام دوست من
والا اگه این برنامت تو مشهد بود و واسه شرکت من کار میکردی اجازه فروش تا سقف 30تومنو داشتی,اگه میخواستم ازت بخرم نهایت پولی که بهت میدادم 10-20 ت اونم چون زحمت کشیدی بود.
نه استایلش زیبایه
نه User Friendly هست
نه فیلدهات متناسبه
نه امکاناتش خوبه
و ...
دوست عزیز برنامه نویسی فقط نشستن و نوشتن یه برنامه نیست,برنامه نویسی تلفیقی از درک,بهینه سازی,زیبایی,خلاقیت,امکانات, انالیز و بازار شناسیه,هر کسی که قلم رنگ رو دستش گرفت و کلاه سرش گذاشت نقاش نیست,پس یه نصیحت از طرف من:
سعی کنید تو زمینه های بالا به حد متوسط برسید بعد شروع به برنامه نویسی و ساخت برنامه کنین چون وقتی این قوانین رو رعایت نمیکنین باعث میشه سایر برنامه نویس هام زیر سوال برن
موفق باشین
بایت بایت
آخر حرفاتون به یلدای خوب داشتن نمی خوره....در ضمن کسایی که با من برنامه نویسی رو شروع کرده اند الان حتی این کار ساده رو هم نمی تونن درست کنند.:اشتباه:
آدم باید پله پله بره بالا نمی تونم که یهو بیام و ویندوز 8 بسازم !!!
ali.bahrami
پنج شنبه 30 آذر 1391, 23:50 عصر
سلام دوست من
نه استایلش زیبایه
نه User Friendly هست
نه فیلدهات متناسبه
نه امکاناتش خوبه
و ...
موفق باشین
بایت بایت
دوست عزیز به گونه ای نظر می دهید که انگار شما هم از روز اول برنامه نویس بودین ... همه باید از یه جایی شروع کنند.
نظر من اینه که به جای این که بخواهید از برنامه یک نفر فقط ایراد بگیرید ( به صورت تیتر وار !!!!!) سعی کنید شخص در بهتر کردن برنامه اش یاری کنید. در ضمن ملاک یک نرم افزار خوب فقط به ظاهر نیست ممکنه یک برنامه با ظاهری بسیار زیبا ولی دارای مشکلات فراوانی باشد. هر دوی این موارد مهم هستند هم ظاهر و هم نحوه کارکرد
باز هم به نظر بنده چون از نحوه کارکرد این نرم افزار مطلع نیستم نمیتوانم بر روی قیمت این پروژه اظهار نظر کنم
موفق و سربلند باشید.
Y_Safaiee
جمعه 01 دی 1391, 04:54 صبح
آخر حرفاتون به یلدای خوب داشتن نمی خوره....در ضمن کسایی که با من برنامه نویسی رو شروع کرده اند الان حتی این کار ساده رو هم نمی تونن درست کنند
سلام دوست عزیزم,منم نخواستم یلداتو خراب کنم و خوشحالم که نسبت با سایر دوستات پیشرفت قابل توجهی داشتی,منم تو این چند وقته اینو دیدم و خوشحالم از این همه پیشرفتت,اگه حرفهام باعث دلخوریت شد معذرت اما من قصدم نشون دادن راه بود,من خودم به شخصه برنامه کتابخونتو بیشتر دوست داشتم تا این,اون جالب تر و بهینه تر بود,این مشخصه روش وقت نذاشتی و سرسرکی یه برنامه ای نوشتی.میدونی دوست خوبم اشتباه ما چیه؟اشتباه ما اینه که خودمونو با بقیه میسنجیم,من چشم به یک گناهکار میفته میگم اون گناه کرده منم این گناهو کنم که چیزی نمیشه ,میبینم پسر همسایمون برنامه نویسیش از من بدتره میخندم و خودمو مهندس میدونم و میگم از اون که بهترم,این باعث میشه انگیزه پیشرفتو تو خودم از بین میبرم
خودتو با قدرت درونیت و انرژیت بسنج نه با این و اون,یکی رو الگوت کن که تو رشته خودش بهترینه نه دوست و فامیلات,بعد سعی کن به اون برسی و علمت مثه اون بشه,وقتی به اون برسی مطمئن باش یکی تو رو الگوی خودش کرده
چندماه پیش یکی از دوستان زنگ زد بهم منم رک بهش درباره برنامش گفتم و گفتم تلاش کن,گفت یونس میرم یاد میگیرم بعد میام تو دهنت میزنم,گفتم از خدامه,امروز خوشحالم که این کار من باعث شد اون الان یکی از بهترین برنامه نویس های شهر خودش باشه,علمی رو داشته باشه که سایر برنامه نویس های شهر فقط اسمشو شنیده باشن,الانم یه برنامه رستوران گرفته 5 میلیون تومان.من از اون خوشحال ترم که اون الان اینطوری شده و روزی جای منم بگیره بازم خوشحال میشم.
آدم باید پله پله بره بالا نمی تونم که یهو بیام و ویندوز 8 بسازم !!!
منم نگفتم بیا ویندوز 8 رو بنویس,اما با پیشرفت روزانه تکنولوژی دیگه نمیشه پله پله بری بالا باید چندتا پله رو یهو بپری بالا,تو طراحی فرمهات دقت کن,استانداردها رو رعایت کن,اعتبار سنجی ها رو مدیریت کن,کدهاتو بهینه کن,سعی کن برنامتو وابسته به کامپوننت و ... نکنی و ...
علیرضا جان,دوست خوبم,داداش گلم,چیزی که بره تو منش و فکرت دیگه ازش بیرون نمیاد و به سختی میشه عوضش کرد,پس سعی کن از همین الان خلاقیتت,سبکت,کدنویسیت,مدیر ت قسمت های مختلف برنامت و ... رو بیشتر,زیباتر و بهینه تر و خوب انجام بدی.
دوست عزیز به گونه ای نظر می دهید که انگار شما هم از روز اول برنامه نویس بودین ... همه باید از یه جایی شروع کنند.
نظر من اینه که به جای این که بخواهید از برنامه یک نفر فقط ایراد بگیرید ( به صورت تیتر وار !!!!!) سعی کنید شخص در بهتر کردن برنامه اش یاری کنید.
سلام دوست عزیزم,نخیر بنده که از 14 سالگی برنامه نویسی رو شروع کردم برنامه نویس نبودم,اما همیشه تو همه کارها سعی کردم خشت اولو درست بزارم(خشت اول چون نهد معمار کج,تا سریا میرود دیوار کج),من ایراد نگرفتم نقص های برنامشو گفتم باشد که برنامه های بهتری از این همشهری گلم ببینم,برنامه رو میزارن که عیبهاشو بگیری دیگه قرار نیست که به به و چه چه کنی و بگی آفرین دمت گرم ترکوندی,وقتی عیب های یه برنامه رو میگی باعث میشه یه درس جدید بهش بدی و حیطه ی فکریشو بیشتر کنی.مطمئن باشین اگه یه نقطه قوت تو عکسی که گذاشتن میدیدم دریغ نمیکردم و میگفتم.
در ضمن ملاک یک نرم افزار خوب فقط به ظاهر نیست ممکنه یک برنامه با ظاهری بسیار زیبا ولی دارای مشکلات فراوانی باشد. هر دوی این موارد مهم هستند هم ظاهر و هم نحوه کارکرد
منم نگفتم ظاهرشه,اما 60درصد مورد جلب توجه به یک برنامه ظاهرشه,برنامه نباید گنگ و نباید کار باهاش سخت باشه و بیشتر کارهای برنامه به سهولت در دسترس و قابل فراخوانی باشه,اگه ظاهر مهم نبود سیستم های لمسی و ویندوزهای جدید ساخته نمیشد,دیگه Interface ساخته نمیشد.چقدر خوبه طرف به جای وابستگی به موس با انگشت یا حداقل با کلیدهای میانبر خواستهاشو به برنامه بفهمونه(F5 بزنه اطلاعات ذخیره شه,F12 گزارشات پرینت شه,Ctrl+n بزنه کادر اضافه کردن بیاد و ...) .40 درصد دیگم باتنشه (امکانات و کرنلشه) که باید خوب و بهینه ساخته شده باشه و مدیریت خطاها توش به بهترین شیوه مدیریت شه,بهینه باشه,قابل فهم باشه,سرعت کارش خوب باشه و...
موفق باشین
بایت بایت
ali.khoban
جمعه 01 دی 1391, 08:49 صبح
منم با نظر Youuness (http://barnamenevis.org/member.php?78417-Youuness) موافقم:چشمک:
بنده خدا داره راست میگه انصافا اگه عمیق به حرفهای این دوستمون تو همه تاپیکهایی که جواب میده سر بزنین حرف حق میگه
بدورد
Alireza.imani
جمعه 01 دی 1391, 17:04 عصر
سلام دوست عزیزم,منم نخواستم یلداتو خراب کنم و خوشحالم که نسبت با سایر دوستات پیشرفت قابل توجهی داشتی,منم تو این چند وقته اینو دیدم و خوشحالم از این همه پیشرفتت,اگه حرفهام باعث دلخوریت شد معذرت اما من قصدم نشون دادن راه بود,من خودم به شخصه برنامه کتابخونتو بیشتر دوست داشتم تا این,اون جالب تر و بهینه تر بود,این مشخصه روش وقت نذاشتی و سرسرکی یه برنامه ای نوشتی.میدونی دوست خوبم اشتباه ما چیه؟اشتباه ما اینه که خودمونو با بقیه میسنجیم,من چشم به یک گناهکار میفته میگم اون گناه کرده منم این گناهو کنم که چیزی نمیشه ,میبینم پسر همسایمون برنامه نویسیش از من بدتره میخندم و خودمو مهندس میدونم و میگم از اون که بهترم,این باعث میشه انگیزه پیشرفتو تو خودم از بین میبرم
خودتو با قدرت درونیت و انرژیت بسنج نه با این و اون,یکی رو الگوت کن که تو رشته خودش بهترینه نه دوست و فامیلات,بعد سعی کن به اون برسی و علمت مثه اون بشه,وقتی به اون برسی مطمئن باش یکی تو رو الگوی خودش کرده
چندماه پیش یکی از دوستان زنگ زد بهم منم رک بهش درباره برنامش گفتم و گفتم تلاش کن,گفت یونس میرم یاد میگیرم بعد میام تو دهنت میزنم,گفتم از خدامه,امروز خوشحالم که این کار من باعث شد اون الان یکی از بهترین برنامه نویس های شهر خودش باشه,علمی رو داشته باشه که سایر برنامه نویس های شهر فقط اسمشو شنیده باشن,الانم یه برنامه رستوران گرفته 5 میلیون تومان.من از اون خوشحال ترم که اون الان اینطوری شده و روزی جای منم بگیره بازم خوشحال میشم.
منم نگفتم بیا ویندوز 8 رو بنویس,اما با پیشرفت روزانه تکنولوژی دیگه نمیشه پله پله بری بالا باید چندتا پله رو یهو بپری بالا,تو طراحی فرمهات دقت کن,استانداردها رو رعایت کن,اعتبار سنجی ها رو مدیریت کن,کدهاتو بهینه کن,سعی کن برنامتو وابسته به کامپوننت و ... نکنی و ...
علیرضا جان,دوست خوبم,داداش گلم,چیزی که بره تو منش و فکرت دیگه ازش بیرون نمیاد و به سختی میشه عوضش کرد,پس سعی کن از همین الان خلاقیتت,سبکت,کدنویسیت,مدیر ت قسمت های مختلف برنامت و ... رو بیشتر,زیباتر و بهینه تر و خوب انجام بدی.
سلام دوست عزیزم,نخیر بنده که از 14 سالگی برنامه نویسی رو شروع کردم برنامه نویس نبودم,اما همیشه تو همه کارها سعی کردم خشت اولو درست بزارم(خشت اول چون نهد معمار کج,تا سریا میرود دیوار کج),من ایراد نگرفتم نقص های برنامشو گفتم باشد که برنامه های بهتری از این همشهری گلم ببینم,برنامه رو میزارن که عیبهاشو بگیری دیگه قرار نیست که به به و چه چه کنی و بگی آفرین دمت گرم ترکوندی,وقتی عیب های یه برنامه رو میگی باعث میشه یه درس جدید بهش بدی و حیطه ی فکریشو بیشتر کنی.مطمئن باشین اگه یه نقطه قوت تو عکسی که گذاشتن میدیدم دریغ نمیکردم و میگفتم.
منم نگفتم ظاهرشه,اما 60درصد مورد جلب توجه به یک برنامه ظاهرشه,برنامه نباید گنگ و نباید کار باهاش سخت باشه و بیشتر کارهای برنامه به سهولت در دسترس و قابل فراخوانی باشه,اگه ظاهر مهم نبود سیستم های لمسی و ویندوزهای جدید ساخته نمیشد,دیگه Interface ساخته نمیشد.چقدر خوبه طرف به جای وابستگی به موس با انگشت یا حداقل با کلیدهای میانبر خواستهاشو به برنامه بفهمونه(F5 بزنه اطلاعات ذخیره شه,F12 گزارشات پرینت شه,Ctrl+n بزنه کادر اضافه کردن بیاد و ...) .40 درصد دیگم باتنشه (امکانات و کرنلشه) که باید خوب و بهینه ساخته شده باشه و مدیریت خطاها توش به بهترین شیوه مدیریت شه,بهینه باشه,قابل فهم باشه,سرعت کارش خوب باشه و...
موفق باشین
بایت بایت
ممنون یونس جون...بابت حرفای قبلیم شرمنده.....از روی عصبانیت بود.:خجالت:
الان که آرومم می بینم خرفاتون کاملا درست و متین بود.:چشمک:
ببخشید...:قلب:
راستی اگر میشه آدرس شرکتتون رو بهم پیام خصوصی کنید.و بگید که چه مواقعی خودتون شرکت هستین؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.