View Full Version : نحوه افکت دادن عناصر سروری
marjan_gh
جمعه 01 دی 1391, 22:31 عصر
من برای منوی سایتم مجبور م از دکمه استفاده کنم و همون طور که می دونید سروری هست و همین طور گرید ویو و دیتالیست.
الان که کد نویسی تموم شده با دیزانشون مشکل دارم برای مثال هر چی تو نت دیدم مثلا دکمه رو با سی اس اس طراحی کردن و هیچ جایی من نحوه افکت و دیزاین به عناصر سروری رو ندیدم
اگه ممکنه تو این زمینه منو راهنمایی کنید
marjan_gh
جمعه 01 دی 1391, 23:50 عصر
کسی جواب منو نمیده؟
چون دارم بقیه تاپیک ها رو می خونم اونجا در مورد منوی آبشاری نوشته بود می خوام بدونم منی که از دکمه برا منو استفاده کردم می تونم آبشاریش کنم ؟ اگه آره چه جوری؟
marjan_gh
شنبه 02 دی 1391, 00:10 صبح
یا چه جوری می تونم به پست هام که از دیتا بیس میان استایل بدم (عنوانش با خودش باید فرق داشته باشه) و اینکه آیا می تونم اخبارم رو با افکت خاصی نمایش بدم؟
Mohsen.
شنبه 02 دی 1391, 00:35 صبح
امیدوارم منظورتونو فهمیده باشم.
شما نمیتونید در سمت سرور استایل به صفحه و عناصر داخل اون کنید.
شما وقتی عناصر داخل صفحه رو بوسیله زبان سمت سرور داخل صفحه میارید یک کلاس هم به اون بدید بعد داخل فایل CSSتون میتونید به اون کلاس استایل خودتونو اعمال کنید.
مثلا من در اینجا میام اطلاعات یک کاربر رو از دیتابیس نشون میدم:
<?php
$query="select * from `student` join `discipline` on(discipline=code) where `status`=1";
$result=mysql_query($query);
$num_rows=mysql_num_rows($result);
for($i=1;$i<=$num_rows;$i++){
$row=mysql_fetch_array($result);
?>
<div class="stu">
<h4><?php echo $row['firstname']." ".$row['lastname']; ?> با شماره دانشجویی <?php echo $row['stucode']; ?></h4>
<div class="info">
<span class="name">رشته: </span><span class="value"><?php echo $row['name']; ?></span>
<span class="name">کد ملی: </span><span class="value"><?php echo $row['melicode']; ?></span>
<span class="name">نام پدر: </span><span class="value"><?php echo $row['fathername']; ?></span>
<span class="name">جنسیت: </span><span class="value"><?php if($row['sex']==1){echo "مرد";}else{echo "زن";} ?></span>
<span class="name">شماره تلفن: </span><span class="value"><?php echo $row['tel']; ?></span>
<span class="name">ایمیل: </span><span class="value"><?php echo $row['email']; ?></span>
</div>
</div>
<?php
}
?>
همونطور که میبینید من به هر کدوم از اونها کلاس دادم بعد در فایل CSSام ظاهر اون رو درست کردم.
marjan_gh
شنبه 02 دی 1391, 00:40 صبح
وای خدای من اینا php هستن من asp می خوام!
Mohsen.
شنبه 02 دی 1391, 00:43 صبح
فکر نکنم فرقی داشته باشه. شما وقتی عناصر رو داخل صفحه میزارید به همراه یک کلاس بزارید که ربطی به asp و php نداره. بعد در استایلتون اون کلاس رو ظاهرش رو درست کنید.
حالا دوستان asp هم هستن میتونند کمک کنند.
marjan_gh
شنبه 02 دی 1391, 00:46 صبح
اجازه بدین بیشتر توضیح بدم
برنامه من 4 لایه داره و در لایه بیزنس فایل linqtosql هست در لایه دیتا اکسس کوئری هام در لایه لاجیکال ارتباط بین اپلیکیشن و دیتا اکسس و در اپلیکیشن صدا زدن دیتابیس
قابلیتهای دیگش اینه که قابلیت تولید یک وب سایت با امکانات مختلف داره حالا برای اینکه اون امکانات در دسترس همه نباشن و فقط اونهایی که مدیر تعریف می کنه باشن همه اجزا به صورت سروری استفاده شدن
همونطو که می بینید کار سنگینی نوشتم ولی خوب دیزاین بلد نیستم حالا موندم توش
خواهشا کمکم کنید
marjan_gh
شنبه 02 دی 1391, 11:59 صبح
کسی نمیخواد به من کمک کنه؟
saadatieathar
شنبه 02 دی 1391, 13:09 عصر
اگر يه پيش نمايش از كدتون رو يك جا قرار بديد فكر كنم دوستان بهتر متوجه بشند و راحت تر بتونند كمك كنند.
تا جايي كه من مي دونم وقتي كاربر چيزي رو مي بينه بايد سمت خودش اجرا بشه ، يا ترجمه بشه،و هر چيزي رو كه بشه توي صفحه نمايش داد پس ميشه استايل داد ! البته شايد چون من اطلاعاتم كمه شايد اشتباه مي كنم
marjan_gh
شنبه 02 دی 1391, 14:55 عصر
اگر يه پيش نمايش از كدتون رو يك جا قرار بديد فكر كنم دوستان بهتر متوجه بشند و راحت تر بتونند كمك كنند.
تا جايي كه من مي دونم وقتي كاربر چيزي رو مي بينه بايد سمت خودش اجرا بشه ، يا ترجمه بشه،و هر چيزي رو كه بشه توي صفحه نمايش داد پس ميشه استايل داد ! البته شايد چون من اطلاعاتم كمه شايد اشتباه مي كنم
من که هاست ندارم یعنی واقعا کسی نمی دونه وقتی می خوایم از یه جدول مثلا خبر اطلاعات رو به کار بر نشون بدیم باید توی یه گرید ویو نشونش بدیم ؟ حالا چه جوری اون گرید ویو رو خوشگلش کنم؟ همه اینا به این خاطره که من اچ تی ام ال بلد نیستم و وقتی هم نمونده برا یادگیریش؟
خواهشن کمکم کنید باید پروژرو ببندم دیگه
saadatieathar
شنبه 02 دی 1391, 17:52 عصر
گريد ويو پراپرتي داره يه سري چيزهاش رو مي توني اونجا تغيير بدي.
اين فكر كنم راه حل مشكل شما باشه :
http://atashbahar.com/post/GridView-makeover-using-CSS.aspx
و همچنين :
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd695835%28v=vs.100%29.aspx
http://www.datawebcoder.com/codeByLanguage/1026/Asp_net_Gridview_CSS_style_example.aspx
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.