ورود

View Full Version : حرفه ای: مشکل در امنیت کد در asp و تقیسم کار بین برنامه نویس ها با حفظ اطلاعات

alireza_raj
شنبه 02 دی 1391, 12:20 عصر
سلام
نمی دونم جای این سوال اینجاست یا نه
من شرکتی دارم که تا حالا کارای برنامه نویسش رو خودم انجام میدادم
حالا که میخام برنامه نویس بگیرم نگرانه این هستم که بالاخره باید سورس رو بدم بهش و اطاعات دیتابیس رو هم باید بدم. چطور میشه این ها رو کنترل کردم ممنون میشم از دوستامی که تجربه تو این ضمینه دارن کمک کنن ..
چون فکر میکنم یه مشکلی برای خیلی شرکت ها باشه

AmirGhasemi
شنبه 02 دی 1391, 12:41 عصر
سلام
ببينيدو دسوت عزيز اول از همه اينكه بايد ببيني چقدر حقوق مي دهي!؟!؟؟ اگر حقوقت كف وزارت كاره پس ياعلي
اما اگر واقعا مي خواهي درست و حسابي كار كني راه هاي زيادي واسه اينكار هست
1) استفاه از نسخه Team Work‌ Visual Studio 2010 كه به هر كسي مي تواني سطح دسترسي بدهي كه تا كجا به سيستم شما وارد شه و چه كارهايي بكنه
2) راه ديگه اينه كه متدهاتو dll‌كني و فقط dll را بذاري كه بقيه برنامه نويسهات ازش استفاده كنن و به هيچ وجه اجازه مشاهده سورس را ندهي
3) براي يتابيس هم يوزر تعريف كن و اونجا سطح دسترسي بده

alireza_raj
شنبه 02 دی 1391, 13:08 عصر
ممنونم منم همین dll به ذهنم رسیده بود
بابات حقوق هم که بین 600 تا 800 بسته به توانایی
اما نکته اینجاس که دیتابیس یوزر تعریف کنم بالاخره رکورد هامو که همون مشتریان هستن رو میبینه
و این خیلی مهمه

bahar_1984_n
شنبه 02 دی 1391, 16:46 عصر
دوست عزیز شما فقط به کارمندانت بگو کدام ماژول رو برات طراحی کنند.بگو یوزر کنترلش رو برات طراحی کنند.مثلا به یکی شون بگو یوزر کنترل محصولات و لاگین رو بنویسه.بعدش هم کوئری جدوالت رو فقط همونجدول رو بهش بده
منم همین مشکل رو داشتم.من چند سال پیش به عنوان برنامه نویس در یک شرکتی که هیچ تخصصی در زمینه طراحی وب نداشت کارکردم و وقتی اومدم بیرون اونا از روی کدای من کپ زدند و قالب رو تغییر دادند و کار کردند.