ورود

View Full Version : ساخت گالری تصویر خصوصی با jquery

pa-2560
شنبه 02 دی 1391, 13:21 عصر
با سلام ، من میخوام یه صفحه گالری تصاویر برای وب سایتم درست کنم که فرم کلی اون به این شکل باشه :

97085

هدف من اینه که وقتی روی هرکدوم از عکسای کوچک (Thumb) کلیک شد در اون کادر خاکستری رنگه نمایش داده بشه ، قطعا تعداد عکسها از 3 تا بیشتره و من میخوام اگر روی کلید نکست یا پریویوس ( همون دو تا فلشه ) کلیک شد عکس بعدی بیاد ، یه جورایی منظورم اینه در کل 3 تا عکس کوچک نمایش داده بشه و مثلا اگر روی فلش نکست کلیک شد عکس صورتی رنگ دیگه جزو اون سه تا عکس نمایش داده نشه و عکس جدیده بیاد قبل از عکس سبز رنگه

دوستان عزیز لطفا من رو راهنمایی کنید
اگر کسی از دوستان هم توانایی انجام این کار رو داره ، لطفا با پیام خصوصی مبلغ پیشنهادیش رو به من اطلاع بده ،‌متشکرم

amirashna
شنبه 02 دی 1391, 17:58 عصر
سلام دوست من
تاحالا پلاگین های زیادی شبیه به مورد خواسته شده شما دیدم و که خودتون هم می تونید پیاده سازی کنید
ولی برای اینکه دقیقا بر نیاز شما منطبق بشه باید کمی تغییرات در استایل پلاگین بدید

بد نیست سری هم به این سایت (www.jqueryplugins.com)و این سایت (www.jqueryrain.com) بزنید ، توی دسته بندی های اسلاید شو دنبال چیزی شبیه این باشید.

keivan dehghani
پنج شنبه 21 دی 1391, 22:21 عصر
سلام دوست عزیز به این لینک (http://www.jdesign.ir) مراجعه کن دقیقا چیزی را که میخوای بهت میده