ورود

View Full Version : چطوری اختلاف دوتا سطر رو بدست بيارم

damanpak
شنبه 02 دی 1391, 14:29 عصر
سلام به همه عزيزان
چطوری میتونم توی یک جدول ببینیم دوتاسطر توی چه فیلدهایی با هم مشترک هستند یا توی چه فیلدهایی با هم مشترک نیستند ؟

97087
مثلا توی دوتا سطر بالا توی فیلد t2 که باهم اختلاف دارن
ممنون میشم کمک کنید

محمد سلیم آبادی
یک شنبه 03 دی 1391, 15:43 عصر
کسی نیست راهنمایی کنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام،
بله کسی هست راهنمایی کنه، ولی بشرطها و شروطها.
بر اساس مطالبی که پست کردین میشه حدس زد که مشکل اصلیتون یه چیز دیگه هست که شما اونو سادش کردین.

به هر حال طبق توضیحاتی که دادین میتونید این کارو انجام بدین:

select case when count(distinct t1) > 1 then 'Yes' else 'No' end as c1,
case when count(distinct t2) > 1 then 'Yes' else 'No' end as c2,
case when count(distinct t3) > 1 then 'Yes' else 'No' end as c2,
from table_name;

yes به معنای وجود چند مقدار متفاوت، no یعنی تمام مقادیر ستون مورد نظر یکسان هستند.

damanpak
سه شنبه 05 دی 1391, 11:23 صبح
سلام،
بله کسی هست راهنمایی کنه، ولی بشرطها و شروطها.
بر اساس مطالبی که پست کردین میشه حدس زد که مشکل اصلیتون یه چیز دیگه هست که شما اونو سادش کردین.

به هر حال طبق توضیحاتی که دادین میتونید این کارو انجام بدین:

select case when count(distinct t1) > 1 then 'Yes' else 'No' end as c1,
case when count(distinct t2) > 1 then 'Yes' else 'No' end as c2,
case when count(distinct t3) > 1 then 'Yes' else 'No' end as c2,
from table_name;

yes به معنای وجود چند مقدار متفاوت، no یعنی تمام مقادیر ستون مورد نظر یکسان هستند.
سلام،ممنون از پاسخ شما،اول باید بگم که شما درست متوجه شدی؛هدف من یه کار دیگه بود اما اون رو به شکل خیلی ساده بیان کردم تا دوستان بتونن بهتر کمک کنند و اینکه جواب شما بسیار کامل و واضح بود گرچه جواب دقیق سوالم نبود اما همین تکه کد شما با یک کوچولو تغییر جواب سوال منه که اگه درخواست شد بعد تغییر در این پست قرار میدم
سوال دقیق من این بود که یک جدول واسه همه جدولهام بسازم و قبل از حذف،ویرایش،درجه مقادیر رد دیگر جدول ها اطلاعات قبلی رو در جدول مذکور ذخیره کنم (به عبارتی جدول لوگ)اما فقط فیلدهایی که کاربر تغییر داده رو این عمل روش انجام بشه نه تمام سطر اون رو؛حالا اگه شما راه بهتری در نظر دارین ممنون میشم کمک کنید
باتشکر از همگی
دامن پاک