View Full Version : سوال: مشکل در ترسیم درخت به وسیله line و shape
AliReza Vafakhah
شنبه 02 دی 1391, 17:42 عصر
دوستان سلام
پروژه درس ریاضی گسسته هست برنامه نویسی! (خودم هم تعجب کردم)
خلاصه دوستان من می خواهم ابتدا درختی را به کمک اشیا Line و Shape ترسیم کنم که متاسفانه در درج فرزندان چپ (از پدری راست ) با فرزندان راست (از پدری چب) تداخل ایجاد شده و بنده نتوانستم تداخل را برطرف کنم ، تصویری را جهت درک بهتر قرار می دهم همینطور کد برنامه.
SAASTN
یک شنبه 03 دی 1391, 02:11 صبح
این برنامه رو برای ترسیم گرافیکی ندهای TTreeView نوشته بودم، شاید بتونی ازش ایده بگیری ...
AliReza Vafakhah
دوشنبه 04 دی 1391, 00:27 صبح
دوست عزیز تشکر
دوستان آیا میشه بنده رو ذقیقا راهنمایی کنید که الآن من باید چه کدی بنویسم.
عنوان پروژه این هست:
الگوریتم های BFS (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D9%85_% D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C_%D8%A7%D9%88%D 9%84_%D8%B3%D8%B7%D8%AD)و DFS (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D9%85_% D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C_%D8%B9%D9%85%D 9%82_%D8%A7%D9%88%D9%84)رو برای پیشمایش بنویسم.
من مشکلی با اصل سوال ندارم ولی خوب دقیقا نمی دونم ابتدا باید چیکار کنم.! اول باید یه گرافی رو بسازم بعد الگوریتم های مربوطه را کدنویسی کنم و یا نه همین طوری کد الگوریتم رو بنویسم (خوب در این صورت این کد کجا تست بشه!)
دوستان حقیقتا سردرگم شدم که اول کار چیکار کنم؟ خواهشا ار تجربیات خودتون به بنده کمک کنید من نیاز به هیچ کدنویسی آماده ای ندارم فقط و فقط موندم که قبل از نوشتن الگوریتم های مربوطه چی بنویسم؟ همین
AliReza Vafakhah
دوشنبه 04 دی 1391, 18:03 عصر
دوستان حداقل یه راهنمایی کنید که چگونه یک گراف رو با لیست پیوند پیاده سازی کنم. پیاده سازی درخت رو بلدم اما گراف یه خرده گنگه برام
یوسف زالی
دوشنبه 04 دی 1391, 20:44 عصر
اصولا هر درختی گرافه.
مشکل دقیقا چیه؟
AliReza Vafakhah
دوشنبه 04 دی 1391, 23:45 عصر
مشکل اینه که گراف می تونه چندتا فرزند داشته باشه اما درخت حداکثر دو فرزند داره. درسته؟
اگه بخوام با لیست پیوندی پیاده سازی کنم که چه طوری؟؟؟
SAASTN
چهارشنبه 06 دی 1391, 10:53 صبح
مشکل اینه که گراف می تونه چندتا فرزند داشته باشه اما درخت حداکثر دو فرزند داره. درسته؟
خیر، درخت خودش یک نوع خاص از گرافه که بصورت کلی تنها در اون دور وجود نداره. اما درخت در معنای خاص تر (یعنی چیزی که بیشتر مصطلحه) نوع خاصی از درخت هست که در پیاده سازی اون بین ندها رابطه پدر و فرزندی برقراره. از اون طرف چیزی که شما بهش اشاره کردید نوع خاصتری از درخته که بهش درخت دودویی می گن. یعنی حتی در درخت هایی که در اونها رابطه پدر و فرزندی هم برقراره هر ند می تونه چند فرزند داشته باشه، اما در درخت دودویی هر ند حداکثر دو فرزند داره.
اگه بخوام با لیست پیوندی پیاده سازی کنم که چه طوری؟؟؟
یه روش اینه که شما یه لیست از ندها ایجاد کنید، و ساختمان داده ند رو جوری طراحی کنید که هر ند خودش به یه لیست پیوندی متصل باشه و در اون لبه ها رو نگه داری کنه.
پ.ن: این سوالات همگی به بخش ساختمان و الگوریتم مربوطه، نه دلفی. از طرفی این سوالات مشخصا هیچ ارتباطی با تاپیک "مشکل در ترسیم درخت به وسیله line و shape" نداره! یعنی حتی زمانی که شما مسائل مربوط به طراحی ساختمان داده رو در بخش مربوطه به نتیجه رسوندید و دیدید که برای پیاده سازی اون با دلفی مشکل دارید هم باید یه تاپیک جداگونه براش ایجاد کنید. جسارتا از کاربرای با سابقه شما توقع میره این مسائل رو رعایت کنن، این هم که در این تاپیک جواب نمی گیرید به همین علت هست.
AliReza Vafakhah
چهارشنبه 06 دی 1391, 14:32 عصر
دوست عزیز تشکر
در رابطه با بند آخرتون کاملا حق باشماست ولی یه چیزی من بگم.
بعد از 3 سال دوباره شروع به درس خوندن کردم . در زمان کاردانی که دانشکده دولتی هم بودم ، درس های تخصصیم خوب بود ولی عالی نبود. میانگین نمرات دروس تخصصیم 15 تا 18 بود.
یادم یه شب از ساعت 10 شب تا 7 صبح سخترین پروژه ساختمان داده در دانشگاه رو نوشتم! که هنوز یادش میفتم خودم متعجب میشم! تمام پروژه هام رو بدون هیچ دردسری می نوشتم و اصلا مشکلی نداشتم خلاصه آقا تعریف از خود نیست ولی در حد خودمون و استعدادمون بدک نبودیم. بچه درس خون هم نبودم. اما الآن که واسه لیسانس شروع کردم حقیقتا دیگه مغزم به بعضی مسائل ساده و ابتدایی راه نمیده! البته این چند نکته رو باید بگم که سطح دانشکده قبلیم خیلی خیلی از سطح دانشگاه (بهتره بگم آموزشگاه فعلیم) بالاتر بود، اساتید دروس کامپیوتر واقعا محشر بودن اما در مقطع مثلا بالاتر انگار بلعکس شده!!! و نکته دیگه اینه که من بعد از 3 سال مجددا شروع به درس خوندن کردم و در ترم اول 4 تا درس محاسباتی بهم دادن : ریاضی 1 , معادلات دیفرانسیل ، ریاضی گسسته ، آمار و احتمالات !!! تازه اگر از طراحی الگوریتم و ساختمان داده فاکتور بگیریم.
دوست عزیز خلاصه کاملا حق با شماست من که خودم پاک گیج شدم که چیکار کنم ترم 1 تموم بشــــه به خیر و خوشی.
SAASTN
چهارشنبه 06 دی 1391, 20:08 عصر
برادر سوء برداشت نشه! من اون بند آخر رو به هیچ عنوان در مورد اصل سوال نگفتم، منظورم فقط محل مطرح کردن سوال بود. عرض کردم بهتره اون سوال رو در بخش تخصصی خودش، یعنی بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?40-%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D9%85%D 8%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84%D8%B1%D 8%8C-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7) مطرح کنید تا سریعتر به جواب برسید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.