View Full Version : مشکل این سیستم چیست؟
saharv
یک شنبه 09 بهمن 1384, 16:43 عصر
شبکه ای را در نظر بگیرید با یک سرور شبکه با آی پی آدرس 192.168.0.1 و یک سرور اینترنت با آی پی آدرس 192.168.0.2. gateway تمام کلاینت ها با آی پی 192.168.0.2 ست شده است. یکی از کلاینت ها با شبکه مشکل پیدا کرده، یعنی وقتی می خواهیم یکی از فولدرهای share شده را باز کنیم ارور میدهد، اما:
کانکشن برقرار است، آی پی آدرس آن درست است و حتی receive هم دارد، سرور را پینگ می کند و به اینترنت هم وصل است. می شود گفت تمام ویژگی هایی که یک کلاینت باید در شبکه داشته باشد را دارد جز این که شبکه را نمی بیند!
سوال این است: آیا راهی جز نصب مجدد ویندوز وجود دارد؟
یادم رفت که بگویم، این کامپیوتر بر خلاف بقیه که ویندوزشان با sp2 است sp1 دارد.
(ببخشید که مشکلات شبکه من تمامی ندارد.)
najeeb
سه شنبه 11 بهمن 1384, 12:14 عصر
شاید Netbios رو روی کلاینت غیر فعال کردین .
saharv
سه شنبه 11 بهمن 1384, 15:30 عصر
این کار رو که نکردم و اصلا نمی دونم چه طوری می شه این کارو کرد. می شه لطفا توضیح بدین اگه netbios رو غیر فعال کنیم دقیقا چه اتفاقی می افته؟
ehsan_ansaripoor
چهارشنبه 12 بهمن 1384, 21:16 عصر
دوست عزیز به جای استفاده از Ip از Wizardهای شبکه استفاده کن به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.
saharv
پنج شنبه 13 بهمن 1384, 09:44 صبح
ما روی سرور DHCP داریم و سیستم ها اتوماتیک IP می گیرن. در ضمن IP ای که سیستم گرفته درسته، البته من بالاخره مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم. شاید هم این کار جواب بده. به هر حال ممنون.
Identifier
پنج شنبه 13 بهمن 1384, 10:32 صبح
ما روی سرور DHCP داریم و سیستم ها اتوماتیک IP می گیرن. در ضمن IP ای که سیستم گرفته درسته، البته من بالاخره مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم. شاید هم این کار جواب بده. به هر حال ممنون.
عموما اشکالاتی که در ارتباطات شبکه بوجود می آید بایستی به صورت مرحله ای مورد بررسی قرار داد به عنوان مثال این موردی که برای شبکه شما بوجود آمده بایستی از نظر های مختلف مورد بررسی قرار گرفته شود.
1- اطمینان از سالم بودن سیستم عامل و اینکه عاری از ویروس و مورد های مختل کننده باشد بارها این بلا به سر من آمده که یک سری نرم افزار ها سرویس Netbios رو stop می کنند و خودشون روی اون پورت میشینن و ارتباط Folder Sharing را مختل میکنند و از پورت های 135-139-137 استفاده میکنند.(در بعضی شرایط در آخر کار به این نتیجه خواهیم رسید)
2- بررسی از نظر ارتباط کابلی که شما هم در این مورد ظاهرا مشکلی نداشتید.
3- بررسی ارتباط کلاینت با سرور و دیگر کلاینتها که شما فرمودید کامپیوتر IP میگیرد و inetrnet هم داره پس کلاینت شما با سرور های DHCP و Internet در تعامل هست و هیچ موردی هم نداره و میشه این نتیجه رو گرفت که پورتهای وب DnS و ... فعال هستند و فقط پورت netbios مشکل داره
4- بررسی پروتکل مورد نظر آیا کامپیوتر شما با سرور نمیتواند ارتباط برقرار کند و یا اینکه با هیچ کدام از کلاینت های شبکه اگر جواب ابن است که با هیچ کدام بایستی به طور جدی مورد 5 را مورد توجه قرار داد
5- پیدا کردن دلایلی که ممکن است در روند عملکرد پروتکل مورد نظر وقفه ایجاد کند به طور مثال همنام بودن نام دو کامپیوتر و یا موردی که در بخش یک مورد بررسی قرار دادیم
در کل عیب یابی شبکه ها عموما با بررسی های مدیر شبکه انجام پذیر میباشد چون تنها مدیر است که میتواند موارد بیان شده را مورد بررسی قرار دهد و با توجه به دانش وی نسبت به شبکه و عوامل های تاثیر گذار راه حل را پیدا و مشکل را بر طرف کند
موفق و پیروز باشید
saharv
پنج شنبه 13 بهمن 1384, 11:04 صبح
به خاطر توضیح کامل و جامعتان خیلی ممنون. متاسفانه مدیر شبکه ما سطح دانش پایینی دارد، چون اون شخص خودم هستم! اگر ممکنه درباره مورد اول بیشتر راهنمایی کنید.
Identifier
پنج شنبه 13 بهمن 1384, 11:20 صبح
به خاطر توضیح کامل و جامعتان خیلی ممنون. متاسفانه مدیر شبکه ما سطح دانش پایینی دارد، چون اون شخص خودم هستم! اگر ممکنه درباره مورد اول بیشتر راهنمایی کنید.
خواهش میکنم
شما ببینید میتونید از Antivirus ها و یا زا نرم افزار های Monitoring استفاده کنید یکی از بهترین نرم افزارهای monitoring تو این زمینه Lan Explorer هست
آخه مساله اینجاست که همیشه راه حل ثابتی و جود نداره و نسبت به شرایط و وضعیت هست که میشه راه مناسب را پیدا کرد.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.