ورود

View Full Version : سوال: میخوام یه فرم داخل اکسس داشته باشم که مثل query یه سری اطلاعات خاص بهم بده

alibakhtiari20
یک شنبه 03 دی 1391, 06:58 صبح
سلام دوستان.خسته نباشید.من یه بانک اکسس دارم که میخوام ازش query بگیرم و اونو چاپ کنم.اما این کوئری باید هدر و فوتر داشته باشه در واقع یه فرم هست.اما نمیدونم چطوری میتونم بیشتر از یک record رو داخل فرم بیارم.
یه ابزار شبیه datagridview میخوام که کل نتایج یه دستور select رو بهم نمایش بده
میشه راهنمایی کنید؟

padide55
یک شنبه 03 دی 1391, 14:00 عصر
با سلام
اول اینکه درسته که تو اکسس میتوان هم فرم و هم کوئری و هم تیبل رو پرینت گرفت ولی شما بهتره از ReportWizardاستفاده نموده و از روی کوئری یک گزارش ایجاد و در نهایت هیدر و فوتر رو توی اون تنظیم کنید
راه های دیگه همه اشتباه هست .
برای آموزش روش ایجاد گزارش اینجا رو ببینید
http://www.kouhkanfamily.com/showthread.php?885-آموزش-کاربردی-اکسس-2010-از-مقدماتی-تا-پیشرفته-Access-2010&p=4585&viewfull=1#post4585

و اینجا روش ارتباط کوئری به فرم
که خودتون خواستید
ولی از این روش فقط برای مشاهده استفاده کنید بهتره
http://www.kouhkanfamily.com/showthread.php?885-آموزش-کاربردی-اکسس-2010-از-مقدماتی-تا-پیشرفته-Access-2010&p=4575&viewfull=1#post4575

موفق باشید

alibakhtiari20
یک شنبه 03 دی 1391, 14:58 عصر
ممنون padide55 خیلی کمک کردی.ولی من میخوام گزارشم طوری باشه که در واقع select * from.... نباشه بلکه خودم بتونم واسش شرط بزارم.مثلا فرض کن بانک اطلاعاتی من مربوط به یه دانشکده هست.میخوام مثلا عدد 90 رو بهش بدم و اسامی تمام دانشجویان ورودی سال 90 رو بده
چجوری میتونم بهش پارامتر بدم؟

iebu12
یک شنبه 03 دی 1391, 17:06 عصر
ممنون padide55 خیلی کمک کردی.ولی من میخوام گزارشم طوری باشه که در واقع select * from.... نباشه بلکه خودم بتونم واسش شرط بزارم.مثلا فرض کن بانک اطلاعاتی من مربوط به یه دانشکده هست.میخوام مثلا عدد 90 رو بهش بدم و اسامی تمام دانشجویان ورودی سال 90 رو بده
چجوری میتونم بهش پارامتر بدم؟

شما می تونید شرط رو در قسمت Criteria کوئری بصورت ثابت وارد کنید مثلا اگه می خواهید تنها ورودی های 90 رو داشته باشید کافیه شرط =90 را در فیلد سال ورود وارد کنید. یا می تونید یک فرم قیل از اجرای کوئری بزارید و از کاربر بخواهید عدد سال را وارد کند و در قسمت criteria کوئری بجای گذاشتن عدد ثابت آدرس همان فرم رو بدید. ([Forms![Enter Date]![Text18 )
یه راه دیگه هم اینه که در قسمت Criteria فیلد سال ورود عبارت زیر را وارد کنید:
[لطفا سال را وارد کنید]
حالا هر وقت کوئری اجرا بشه یک پنجره باز شده و عبارت بالا در آن ظاهر می شود و با توجه به اطلاعات ورودی توسط کاربر کوئری اجرا می شه.

padide55
یک شنبه 03 دی 1391, 22:43 عصر
نتیجه مشخصه
باید فرمی درست کنید که موارد مورد جستجو رو توی اون تایپ کنید
بعدش یک فرم دیگه برای نمایش لیست که به کوئری ربط داره
مسری Criteria رو باید به فرم اولی ربط بدید
این مثال رو ببینید

alibakhtiari20
دوشنبه 04 دی 1391, 07:38 صبح
بچه ها خیلی ممنونم.لطف کردین.تا حدود زیادی مشکلم حل شد.راهنمایی هاتون خیلی موثر بود.ممنون

alibakhtiari20
دوشنبه 04 دی 1391, 10:56 صبح
بچه ها گزارشم درست شد.واقعا از همه دوستانی که این تاپیکو خوندن و بخصوص از اونایی که جواب دادن تشکر میکنم.فقط یه مشکل دیگه دارم:
وقتی گزارشم بیشتر از یک صفحه میشه میخوام توی چند صفحه با هدر و فوتر گزارش رو بهم بده نه اینکه همه پشت سر هم باشه(میخوام پرینت بگیرم).یه چیزی مثل PAGE BREAK نیاز دارم.چکار کنم؟
یه سوال دیگه:بعد از اینکه گزارش رو گرفتم وقتی میخوام گزارش بعدی رو بگیرم باید این گزارش رو ببندم و دوباره گزارش رو باز کنم و بهش پارامتر بدم.میشه یه جوری این مشکلو حل کرد؟میتونم توی گزارشم دکمه بزارم؟

alibakhtiari20
دوشنبه 04 دی 1391, 11:15 صبح
بچه ها مشکل PAGE BREAK هم حل شد.فقط اگه میتونید لطفا منو راهنمایی کنی که چطور میتونم بدون اینکه گزارش رو ببندم ،یه گزارش جدید بگیرم.یعنی دوباره پارامتر بگیرم

padide55
دوشنبه 04 دی 1391, 20:24 عصر
سلام
به نظرم بهتره گزارش رو به pdf ارسال کنید و دوباره گزارش یگیرید روشش رو در لینک زیر ببینید
http://www.kouhkanfamily.com/showthread.php?885-آموزش-کاربردی-اکسس-2010-از-مقدماتی-تا-پیشرفته-Access-2010&p=5180&viewfull=1#post5180

ضمنا در مثال شما میتوانید دکمه نمایش گزارش رو در فرمی که پارامترها رو می گیره ایجاد کنید
و کد ارسال به pdf رو در باتن ایجاد شده بگذارید و دیگر نیازی به بازکردن فرم مشاهده نیست
این هم مثال

ضمنا
True به معنی نمایش فایل پس از ذخیره و false به معنی فقط ذخیره می باشد

پونه وحشی
جمعه 26 اردیبهشت 1393, 11:00 صبح
با سلام و احترام،امیدوارم حالتون خوب باشه،چطور میتونم این نمونه رو تو بانک اکسس استفاده کنم،خیلی به چنین چیزی نیازدارم،ممنون میشم اگه کمکم کنید،با تشکر.upbeat1366@gmail.com