ورود

View Full Version : تبدیل اعداد و انجام اعمال جمع . تفریق . ضرب . تقسیم

Mahdi.Victory
دوشنبه 04 دی 1391, 04:16 صبح
سلام

تا الان تو فروما سرچ زدمو گشتمو گشتم,یک چیزهایی هم پیدا کردم ولی یا بدردم نمیخوره یا من نمتونم ازشون استفاده بکنم:ناراحت:

من میخوام ی برنامه ماشین حساب بنویسم,4عمل اصلی با فاکتریل و جذر,تا ی جاهایی جلو رفتم ولی تو مهم ترین قسمتش موندم,
اعداد:افسرده:

اقا چطور دوتا عدد دو رقمی یا بیشتر بگیریم بعد روی اینا این کارارو انجام بدیم,

انگار باید اعدادو تبدیل کنه بعد روش کار انجام بدیم و باز تبدیلشون کنه,
(انقد دنبال تبدیلا گشتم قاطی کردم چی به چی باید تبدیل بشه):اشتباه:

حالا دوستان ی راه ساده یا ی کدی چیزی به ما بگین یا بدین ک بشه ازش استفاده کرد:ناراحت:

الن برنامه من عدد میگیره جمع میکنه ولی فقط یک رقمی باید باشه و حاصل جم هم از10بیشتر نباید باشه وگرنه یک کاراکتر چاپ میکنه.:لبخند:
اگه کسی جوابی مشابه من رو داده لطفا اینجا ب من هم بگه اخه سایتو شخم زدم ولی نتونستم به جایی برسم.

تشکر از همه :قلب:
یا علی

xman_1365_x
دوشنبه 04 دی 1391, 13:27 عصر
اینجارو (http://lmgtfy.com/?q=%D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86+%D8%AD%D8%B3%D8% A7%D8%A8+%D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A8%D9%84%DB%8C+site %3Abarnamenevis.org)ببینید اگر سوالی بود ب‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍پرسید
موفق باشید

Mahdi.Victory
دوشنبه 04 دی 1391, 17:54 عصر
سلام

دیگه ی سرچ کردنو همه یاد دارن
گفتم گشتم ی چیزایی هم پیدا کردم ولی یا بدردم نخورده یا نتونستم تو برنامه خودم ازشون استفاده کنم
حالا هم اگه الگریتمی یا کدی دارین که عددی که از ورودی دریافت میکنه 2رقمی باشه و چکار کنم که ب برنامه بفهمونم اینا عدد هست و ب خروجی هم عدد برگردونه,بم بگین ن اینکه بگین چطور سرچ کنم

ولی بازم ممنون از وقتی که گزاشتین

:ناراحت:

xman_1365_x
سه شنبه 05 دی 1391, 13:38 عصر
با توجه به حرف خودتون

حالا دوستان ی راه ساده یا ی کدی چیزی به ما بگین یا بدین ک بشه ازش استفاده کرد
لینکی که گذاشتم نمونه هایی از برنامه های ماشین حساب هست که کاری که شما میخوای رو انجام میده یعنی گرفتن ورودی و تبدیل آن از اسکی به عدد و برای نمایش روی مانیتور از عدد به اسکی تبدیل کنه
سورس هارو نگاه کنید در فهمش مشکل داشتین سوال کنید
این دو کار هم میتونید به صورت دو روال بنویسید که در صورت نیاز فراخوانی کنید.
در مورد چگونگی تبدیل ها هم و چرایی قبلا بارها تاپیک زده شده جستجو کنید هرجا سوالی بود بپرسید،شرمنده سرم خیلی شلوغه نمیرسم بیشتر توضیح بدم
موفق باشید