View Full Version : سوال: رفع پیغام inaccessible value
ss_58867
دوشنبه 04 دی 1391, 09:14 صبح
سلام کسی هست بمن یگه وقتی این پیغام میاد باید چیکار کنم برنامم دلفی 7-بانکم sql-
کدی که خطا میده اینه if DM.Adoconnection.connected then-وقتی موس روی این خط کد می برم dm=nil و adoconnection.connected=inaccessible value نشون میده dmهمون data module در ضمن تمام تنظیمات تو dm درسته این اولین خط کدنویسی برناممه.
یوسف زالی
دوشنبه 04 دی 1391, 13:23 عصر
سلام.
مشحصه.
دیتاماژولتون وجود نداره.
یا نساختیدش یا AutoCreate نیست یا وقتی به این کد می رسه هنوز Create نشده یا قبلش Free شده ...
ss_58867
دوشنبه 04 دی 1391, 14:01 عصر
data module تو قسمت auto create form پنجره option وجود داره- در ضمن اگه من خاصیت connection string ado query یا adotable رو مقدار بدم اونوقت به بانکم وصل می شن و برنامه اجرا میشه ولی من که نمی تونم تمام جداول و کویری هامو با این خاصیت وصل به پایگاه دادم بکنم در ضمن ado connection از datamodule برداشتم گذاشتم توی یه فرم دیگه ولی باز هم مشکل حل نشد فرم ها با هم uses هستند
ss_58867
دوشنبه 04 دی 1391, 14:04 عصر
درضمن من اصلا کدی برای datamodule ننوشتم که بخوام اونو create یا free کنم فقط اونو ایجاد کردم بعد یک ado connection روش گذاشتم و چند تا از خواصش مقدار دادم
Felony
دوشنبه 04 دی 1391, 14:31 عصر
سلام.
مشحصه.
دیتاماژولتون وجود نداره.
یا نساختیدش یا AutoCreate نیست یا وقتی به این کد می رسه هنوز Create نشده یا قبلش Free شده ...
اینهایی که گفتید باعث AV میشه نه پیغام خطا inaccessible value .
این پیغام رو کجا میبینید موقع دیباگ یا ... ؟ یه نمونه از برنامتون ای که همچین مشکلی داره قرار بدید .
ss_58867
دوشنبه 04 دی 1391, 14:52 عصر
:خجالت::خجالت:با عرض شرمندگی میشه طریقه قرار دادن سورس برنامه رو بهم بگید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.