View Full Version : سوال: اتصال به جداول از یک برنامه اکسس دیگر بدون ورود به حالت طراحی
MeMasoole
دوشنبه 04 دی 1391, 12:45 عصر
سلام و خسته نباشید
اگر سوال تکراری هست من را ببخشید
می خواستم بپرسم چطور می توانیم به کاربر این قابلیت را بدهیم که در اینترفیس خودش جای اصلی جداول را از طریق یک فرم کمکی انتخاب کند بدون اینکه نیاز به ورود به حالت طراحی باشد
ممنون
mahdytaherian
دوشنبه 04 دی 1391, 21:22 عصر
جدولت رو لينك كن و بعد مثل نمونه يك فرم طراحي كن كه اطلاعات اون جدول رو نمايش بده با دابل كليك مثلا بر روي كد كالا فيلد رو به جدولت اضافه كنه
MeMasoole
سه شنبه 05 دی 1391, 13:12 عصر
دوست عزیز منظور من این است که مثلا اگر فایل اصلی من در درایوe باشد ومن بخواهم بدون ورود به حالت طراحی و از داخل برنامه اینترفیس به کاربر اجازه انتخاب فایل (لینک به برنامه اصلی) درایو ای را بدهم آن را از طریق یک فرم کمکی می خواهم انجام بدهم.
ان فرم و کد را نیاز دارم.
یعنی اینتر فیس قبل از ارتباط باهر پایگاه دادهایی از طریق فرم این ادرس را بخواهد و ذخیره کند و جداول خودش را به آن پایگاه داده مورد نظر کاربر متصل کند مگر اینکه کاربر مسیر دیگری بخواهد
hasanhzd
سه شنبه 05 دی 1391, 20:28 عصر
درود
DoCmd.TransferDatabase acLink, "Microsoft Access", "f:\aaaa.mdb", acTable, "t_bk", "t_bbk", False
MeMasoole
پنج شنبه 07 دی 1391, 12:17 عصر
یه نمونه برام بفرستید بی زحمت
ممنونم
hasanhzd
پنج شنبه 07 دی 1391, 14:51 عصر
درود
یه کلید بزارید تو فرمتون این کدرو بارش کپی کنید تو vb فقط اسم و آدرس رو عوض کنید مال خودتون رو بدید
MeMasoole
یک شنبه 08 بهمن 1391, 08:49 صبح
من سوالم را اینگونه اصلاح می کنم.چطور می توانم فرم" تیبل منجر" را با دکمه فعال کنم
MeMasoole
یک شنبه 08 بهمن 1391, 08:51 صبح
من سوالم را اینگونه می پرسم که چطور می توان فرم " لینک منجر " را فعال نمود با کمک یک دکمه.قبل از ورود به برنامه
Abbas Amiri
یک شنبه 08 بهمن 1391, 22:15 عصر
سلام
بنظر نمیرسد این مورد رو شما با راهنمایی بتونید انجام بدید
نه این که سختی باشه ، ولی یک کم باید برنامه نویسی اکسس بلد باشید
مراحل کار به طور خلاصه
باز شدن کادرمحاوره ای انتخاب فایل
پس ازانتخاب فایل اکسس توسط کاربر :
در یک حلقه تمامی جداول موجود در فایل انتخاب شده با دستوری مطابق الگویی که در پستهای قبلی توسط آقای حسن زاده ارائه شد جداول به دیتابیس جاری لینک شوند
درپایان پیغام موفقیت آمیز بودن عملیات نمایش داده شود
ضمنا چنانچه قبلا به فایل دیگری لینک شده باشد باید قبل از شروع عملیات چک شود وجداول لینک شده حذف شوند.
موفق باشید
MeMasoole
دوشنبه 09 بهمن 1391, 10:34 صبح
دوستان عزیز راه حل رو پیدا کردم
در ماکروها گزینه RunCommand رو انتخاب ودر Command آن LinkedTableManager رو ست کنیم ودر روی فرم اولیه با دکمه این ماکرو را اجرا کنیم مشکل حله میشه
از همه دوستان ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.