ورود

View Full Version : راهنمایی در مورد زبان برنامه نویسی بدون نیاز به پیش ران یا پیش نیاز برای اجرا

conter
دوشنبه 04 دی 1391, 16:38 عصر
سلام دوستان عزیز حتما این یک سوال تکراری هستش براتون ولی چند وقتی هستش که درگیرشم و سرچ هم کردم سر در گم تر شدم ...

من قبلا برای اپلیکیشن نویسی تحت دسکتاپ با vb6 برنامه مینوشتم بعد که قدرت c# رو دیدم رفتم سمت vc# اما متاسفانه اون نیاز به پیش ران یعنی .net framwork داشت در نتیجه من روی به اوپن سورس اوردم و الان توی لینوکس کار میکنم در این حین برای اپلیکشن نویسی رفتم سمت جاوا بر روی eclipse که متاسفانه متوجه شدم این زیون هم نیاز به java run time داره ...

الان من خواهشم از دوستان اینه که چه زبون برنامه نویسی قدرتمندی وجود داره که بشه توی لینوکس اجراش کرد اگر الزاما برای لینوکس نبود هم مشکلی نیست ولی بشه توی همه سیستم عامل ها اون خروجی رو اجرا کرد و از قدرت بالایی بر خوردار باشه ....

پیشاپیش از راهنمایی دوستان سپاسگذارم

pani.khoram
دوشنبه 04 دی 1391, 17:30 عصر
سلام ، وقت بخیر
بحث اجرای کد بدون نیاز به کامپایل یکی از علومی که خیلی وقت نیست وارد بازار برنامه نویسی شده و متاسفانه در حال حاضر ایران خیلی قوی نیست در این مورد . ولی خارج از بحث اینکه چه زبانی توانایی این موضوع را دارد بهتر یه نگاهی به کاری که می خواهید انجام بدید داشته باشیم ، شما حتما با اصطلاح کلود کامپیوتینگ آشنا هستید ، پس مستقیم می رم سراغ همین موضوع ، کلود در دو حالت نرم افزاری و سخت افزاری ، پس بهتره همین حالا سخت افزارش رو بگذاریم کنار چون حتی تئوری این هم خیلی ضعیف هستیم ولی نرم افزار : در واقع به شما این قدرت رو می ده که خیلی راحت بتونید در هنگام بالا بودن سایت خودتون حتی تابعی رو بهش اضافه کنید ، مثلا روباتی بنویسید که توانایی یادگیری داشته باشه ، و این یادگیری به شکل توابعی در حین اجرای برنامه به سیستم شما اضافه بشه .
حالا از گفته های اضافی بگذریم شما توسط سوکت پروگرامینگ ها ، مثل RMI در زبان قدرتمند جاوا خیلی راحت می تونید این کار رو انجام بدید ، یعنی فرض بگیر کلاسی دارید که 5 تا متد رو پیاده سازی کرده و در حال اجراست بدون نگهداشت نرم افزار ، توسط عمل INJECT METHOD به توابع درون کلاستون ، متدی جدید اضافه کنید !
این طوری می بینید خیلی راحت می شه این کار رو انجام داد ، در نهایت برای اینکه سوتفاهمی پیش نیاد ، تمام زبان های برنامه نویسی شی گرا ، برای بار اول نیاز به کامپایل دارند ولی فقط یک زبان برنامه نویسی که می تونه توسط استاندارد هایی که داره ، متد رو در حال اجرا اضافه کرده و ازش کار بگیره و ان هم جاواست
موفق باشید .

conter
دوشنبه 04 دی 1391, 19:37 عصر
ممنون از راهنمایی عالیتون پس یعنی الان زبان شی گرایی وجود نداره که بدون نیاز به کامپایل اجرا شه ؟‌ حتما باید یکی از زبان های جاوا یا vc# رو کار کرد ؟‌ دلفی چطور ؟ محیط توسعه لینوکس نداره ؟‌ چون تا اونجایی اطلاع دارم روی همه سیستم عامل ها میشه اجرا کرد خروجی هاشو و همچنین قدرتمند هم هست ...اگر محیط توسعه لینوکسی داشته باشه خیلی عالی میشه میروم سمت همون