View Full Version : سوال: بالا آمدن سایت با سرچ یک کلمه و ایندکس شدن در برخی موتورها
mehran63
دوشنبه 04 دی 1391, 17:12 عصر
سلام
1- چه کارهایی باید انجام بدم تا وقتی کابر مثلا کلمه "خاک رس" رو تو اینترنت سرچ کرد صفحه سایت من بالا بیاد؟
2- همانطور که میدانیم برای ایندکس شدن در yahoo و Bing و MSN باید سایت را در Bing ثبت کرد. من هم همین کار را کردم. حالا سایتم در yahoo ایدکس شده ولی در Bing و msn ایندکس نشده چرا؟ چه کار باید کرد؟
3-در ASK چطور میتونم ایندکس کنم
pani.khoram
دوشنبه 04 دی 1391, 17:20 عصر
سلام ،
برای موضوع بالا آمدن سایت در موتور های جستجو ، تماما الگوریتم هایی تا حدودی مشترک دارند ولی خوب بعضی به روز تر و بعضی قدیمی تر است . فقط بحث ایندکس کردن یا ثبت آدرس در ان موتور جستجو نیست ، الگوریتم هایی مثل بک لینک ، لینک های تو در تو ، استفاده از کلمات کلیدی درست ، محتویات که تاثیر بسزایی در سایت شما خواهند داشت و چندین مورد دیگر در کنار هم باعث می شه که سایت شما در موتور های جستجو بالا بیاد .
اگر جزییات بیشتر می خواهید نه در این تاپیک و نه در چند پاراگراف نمی شه ان ها رو جا زد ولی اگر دنبال راه های خیلی ساده تر هستید خوب باید هزینه کنید و از گوگل به طور مثال تبلیغات بگیرید که در صورتی کسی در ایران این کلمه رو جستجو کرد سایت شما رو بع عنوان یک تبلیغ در اول سایت خودش قرار دهد .
موفق باشید
mehran63
دوشنبه 04 دی 1391, 17:25 عصر
جز خرید آگهی از گوگل و کار روی سئوی سایت دیگه چه راهی وجود دارد؟
جواب سوال 2 و 3 چی
sh-eng
سه شنبه 05 دی 1391, 08:35 صبح
چه طوری سایتم رو در bing ثبت کنم؟
mehran63
سه شنبه 05 دی 1391, 19:48 عصر
چه طوری سایتم رو در bing ثبت کنم؟
از لینک زیر میتونید استفاده کنید
معرفی سایت به موتور جستجو (http://webkaran.com/SE-domain_reg.html)
کسی نیست جواب سوال منو بده
mehran63
دوشنبه 18 دی 1391, 10:32 صبح
کسی راه حل نداره
sara_aryanfar
دوشنبه 18 دی 1391, 14:15 عصر
دوست گرامی فرایند ثبت یک سایت از طریق معرفی اون به موتور جستجو زمانبر هست اما سریعترین راه این هست که لینکت رو داخل سایت معتبری قرار بدی تا در عرض چند روز سایتت توسط ربات گوگل ثبت بشه در مورد اینکه چطور در یک کلمه اولین نتیجه باشی بحث SEO میاد وسط که باید در موردش مطالعه کنی در کل بگم حتی برخی کارها که قبلا مفید بودن الان به نفع سایت نیستند چون گوگل داره از الگوریتم پنگوئن بهره می بره
mehran63
دوشنبه 18 دی 1391, 17:04 عصر
دوست عزیز دارم میگم چه طور سایت رو به موتور ask و bing معرفی(index) کنیم
mehran63
شنبه 23 دی 1391, 16:56 عصر
کسی نمیدونه
masoud60
شنبه 23 دی 1391, 18:59 عصر
دوست گرامی فرایند ثبت یک سایت از طریق معرفی اون به موتور جستجو زمانبر هست اما سریعترین راه این هست که لینکت رو داخل سایت معتبری قرار بدی تا در عرض چند روز سایتت توسط ربات گوگل ثبت بشه در مورد اینکه چطور در یک کلمه اولین نتیجه باشی بحث SEO میاد وسط که باید در موردش مطالعه کنی در کل بگم حتی برخی کارها که قبلا مفید بودن الان به نفع سایت نیستند چون گوگل داره از الگوریتم پنگوئن بهره می بره
]
چطور میتونیم لینک رو داخل سایت معتبری بزاریم لطفا بیشتر توضیح بدید
mehran63
دوشنبه 25 دی 1391, 17:18 عصر
مدیرای انجمن هم نمیدونن چه طور سایت رو به موتور ask و bing معرفی(index) کنیم (با توجه با توضیحی که در بالا دادم)
AmirGhasemi
چهارشنبه 27 دی 1391, 13:07 عصر
سلام
اقا معرفي كردم سايت به موتورهاي جستجو در ابزار Webmasterهمه موتورها هست و راهنمماش پره
اما سوال اصلي اين تاپيك چيز خوبي بود و اون هم اينه كه كاربر هر كلمه اي را جستجو كرد اون كلمه بطور دايناميك در metatag ما هم باشه و سايت ما پيدا بشه
من خيلي از اين سايت هاي تبليغاتي را ديده ام كه هر چيزي سرچ كني ميارن حتي اخباري كه هنوز اتفاق نيافتاده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.