ورود

View Full Version : گفتگو: چرا Mysql ؟

سعید صابری
دوشنبه 04 دی 1391, 20:00 عصر
با سلام خدمت دوستان برنامه نویس

همانطور همه مستحضرید انتخاب یک بانک اطلاعاتی با توجه به تنوع انواع بانک های اطلاعاتی بسیار مشکل است انتخاب یک بانک مناسب با هدف بسیار حیاتی است اگر بیشتر سوالات و پرسش های کاربران در همین سایت ببینید در هر زبان برنامه نویسی بیشترین مربوط به بانک های اطلاعاتی است من بیشتر اوقات با این دوستان صحبت می کنم اغلب اوقات کاربر برای یک برنامه که تا اخر حیاتش 1000 رکورد به خودش نمی بینه و نیز تک کاربره نیز هست Sql Server را انتخاب می کنند وقتی دلیل می پرسم هیچ حوابی کسی ندارد.زیاد حرف نزنم برم سر اصل مطلب:

دلیلم از ایجاد این تاپیک استفاده از تجربیاتی عملی دوستانی که از mysql استفاده می کنند و آشنایی با معایب و محاسن Mysql که در تجربه بدست آمده است:
شما چرا از Mysql استفاده می کنید؟
در چه زمینه ای از Mysql استفاده می کنید؟
آیا راضی هستید یا مجبورید استفاده کنید(بدلیل شرایط کاری)؟
و...
از بزرگان و اساتید خواهشمندم تجربیات خودشون به اشتراک بگذارند
قبلا از همه تشکر می کنم

pani.khoram
دوشنبه 04 دی 1391, 22:58 عصر
سلام ، تاپیک جالبی می تونه باشه مخصوصا اگر دوستان اطلاعات و تجربیات سطح بالا را بیان کنند .
من از مای اسکیول فقط استفاده نمی کنم ولی بسته به شرایط زیر حتما از مای اسکیول استفاده می کنم در غیر این صورت می رم سراغ اوراکل یا DB2
اگر سیستمی که بخوام پیاده سازی کنم ، توان هزینه نگهداشت بالا را نداشته باشه . ( این فقط به معنی کم خرج کردن نیست ، لزوما برای حمل یک دونه خمیردندان ، کامیون استفاده نمی کنند )
رکورد هایی که داشته باشم همیشه در دسترس نخواد باشه ، شما در نظر بگیرید سیستم های بانکی که باید تقریبا بالای 98 درصد در دسترس باشند ، لزوما باید distribution ها را بشه راحت پیاده سازی کرد . پس سراغ مای اسکیول برای این مثال بهتره نرفت ، نه اینکه توانایی را نداشته باشه ولی قدرت اوراکل یا DB2 را که از پایه بر این اساس طراحی شده است رو نداره .
تعداد رکورد ها ابزار سنجش قوی برای انتخاب دیتابیس نیست ، امروزه مای اسکیول فوق العاده قوی شده مخصوصا با موتور های ذخیره سازی جدیدی که داره روز به روز آبدیت می شه پس تعداد رکورد ها را بیشتر وابسته به سخت افزار سرور شما می کنه ولی اگر در حال پیاده سازی سیستمی باشم که حتی با وجود رکورد های بالای میلیون ، باز هم مای اسکیول انتخاب خوبی می تونه باشه اگر سرعت پاسخگویی به معنای واقعی real time نباشه . به طور مثال مای اسکیول در MyiSAM خودش کل جدول رو قفل می کنه تا QUERY h انجام بشه ولی در موتور InnoDB این طوری نیست ولی تجربه به من ثابت کرد که اوراکل در این ضمینه فوق العاده سریع تر است .
اگر قرار باشه database center داشته باشم بهتون پیشنهاد می کنم که اصلا سراغ مای اسکیول نرید . خیلی از ابزار هایی که اوراکل در این زمینه در نسخه enterprise داره رو نخواهید داشت و اشکتون در می اید تا این تنظیمات رو بتونید پیاده سازی کنید .
در کل نتیجه : اگر دارید سیستمی که حیات سیستم خیلی بالاست کار می کنید ، اوراکل ، DB2 یا PostgreSQL
اگر پروژه شما ، حیات اولویت خیلی بالا نداره ، مای اسکیول پیشنهاد فوق العاده قوی ، اسان و با امنیت است .
در غیر این صورت هر پایگاه داده دیگه ای که دلتون خواست .

موفق باشید .

mostafa_shaeri_tj
دوشنبه 25 دی 1391, 20:56 عصر
با نظر شما موافق نیستم . حتما از وسعت و بزرگی پروژه فیس بوک مطلع هستید. تعداد بازدیدها و درخواست های که در دقیقه به سرورهای اون ارسال میشه رو هم میتونید حدس بزنید.
فیس بوک از مای اس کیو ال اون هم به صورت توزیع شده (که شما فرمودید تو مای اس کیو ال زیاد جواب نمیده) استفاده میکنه. همیشه هم در دسترس هست.
منکر قدرت اوراکل نیستم اما مای اس کیو ال هم دیتابیس قدرتمندیه و نسخه های جدید اون هم توسط شرکت اوراکل به روز میشه که نیاز به معرفی نداره.

Borland.C
دوشنبه 25 دی 1391, 21:10 عصر
همونطور که اساتید فرمودند در قدرت بی نظیر اوراکل هیچ شکی نیست اما MySQL هم دارای مزایایی هست که بارزترینش رایگان بودن و کم حجم بودنشه
همچنین بنا به گفته دوستمون، سایت فیس بوک خودش 1 توضیح خوبی برای قدرت و انعطاف MySQL هستش
من هم یواش یواش داره از MySQL خوشم میاد و داره کم کم جای سایر دیتابیس ها رو تو پروژهام میگیره