View Full Version : سوال: انتشار فایل اکسس در وب
iebu12
سه شنبه 05 دی 1391, 07:12 صبح
سلام
می خوام جداول فایل اکسسم روی وب باشه و یوزرها بتونن با فرم به اون دسترسی داشته باشند، چجوری میشه همچین کاری کرد؟
البته می دونم با استفاده از Split Database می شه فایل رو به دوقسمت تقسیم کرد.
در ضمن یه چیزایی هم در مورد شیر پوینت می دونم ولی غیر از شیر پوینت راه دیگه ای نیست؟
با تشکر
محمد رضا انوری
سه شنبه 05 دی 1391, 10:06 صبح
با سلام
من یک مدت در مورد این مسئله خیلی تحقیق کردم و به یه نتیجه ای رسیدم که خودم امتحانش نکردم اونم نرم افزار Dropbox 1.4.17 هست . این نرم افزار به تو این قابلیت رو میده که در وب یه حجمی از اطلاعات رو ذخیره کنی و هروقت که بخوای اونارو فراخوانی کنه . بازم اساتید دیگر که صاحب تجربه اند در این مورد بهتر میتونن شما رو راهنمایی کنند.
یا علی
mazoolagh
سه شنبه 05 دی 1391, 10:50 صبح
اگر منظورتون از وب همون اینترنت هست که چند تاپیک مفصل در همین مورد داریم. به این صوزت که اینترفیس شما لوکال هست و همون اکسس باقی میمونه و فقط دیتا روی یک سرور قرار گرفته.
دقت کنین وقتی میگین وب یعنی اینترفیس شما فقط یک مرورگر اینترنتی هست و کل دیتابیس همراه با برنامه های مورد نظر روی سرور اینترنتی قرار میگیرن. این رو بهش وب اپلیکیشن میگن و کلا از دنیای اکسس خارج میشین مگر اینکه دیتا شما هنوز اکسس باشه که معمولا در وب اپلیکیشن sql استفاده میشه چون خوبی اکسس همین فرمها و ریپورتهاشه که در وب اپلیکیشن قابل استفاده نیست.
همین الآن خیلی جاها حتی روی شبکه های محلی هم از وب اپلیکیشن استفاده میکنن چون یکی از خوبی های بزرگش اینه که روی کامپیوتر کلاینت چیزی لازم نیست نصب بشه و نگهداری و ارتقاء سیستم خیلی راحتتر و کم هزینه تر هست.
iebu12
سه شنبه 05 دی 1391, 11:34 صبح
خیلی ممنون از نظرات همه عزیزان
اما منظور من اینه که من فایل اکسسی که فقط جداول رو داره روی سرور یا سایت هر جای دیگه ای آپلود کنم اونوقت یوزرهای مختلف بتونند با استفاده از اینترفیس لوکال خود به جداول آپلود شده لینک بشن و بتونند از اون استفاده کنند.
من الان در شبکه داخلی این کار رو می کنم یعنی دیتا روی یکی از کامپیوتر های شبکه ذخیره شده و هر کدوم از یوزرها با استفاده از اینترفیس خود می تونند به اون دیتا دسترسی داشته باشند. و در واقع جداول هر کدوم از این یوزر هابصورت لینک شده است. حال من می خوام افرادی که به این شبکه داخلی دسترسی ندارند بتوند از طریق سایت شرکت به دیتا دسترسی داشته باشند و بتونند از اینترفیس خود و دیتای آپلود شده روی سایت استفاده کنند.
خیلی ممنون
محمد رضا انوری
سه شنبه 05 دی 1391, 16:01 عصر
با سلام
دوست عزیز کاری که میگی شدی هست اما خیلی هزینه بر خواهد بود و از طریق سایت شما هم شدنیست اما کار زیاد داره . خود من هنوز دنبال یه راه خوب در باره این موضوع هستم . یکی از چیزایی که به نظر من تو این مورد توجیح اقتصادی نداره همون مصرف اینترنتش هست چون مدام داره این اطلاعات آپلود میشه و دانلود میشه (در پشت برنامه) علی ایحال داشتن یک سرور با ویندوز سرور و آی پی ایستاتیک و درست کردن یک ftp فکر کنم بشه راش انداخت . من در این مورد زیاد بحث کردم اگر سرچ کنی حتما پیدا میکنی . اما متاسفانه یک مطلب به این مهمی که نیاز امروزه همه است . اکثرا تو بحث شرکت نمیکنن . و هنوز این بحث ناتمام باقی مونده است . انشاء الله با کمک اساتید بزرگوار این مشکل را برطرف سازیم .
یا علی
aromega65
سه شنبه 05 دی 1391, 19:29 عصر
در این مورد بحث شده و روش نهایی و تصویری اون هم ارائه شده لطفا کمی جستجو
http://barnamenevis.org/showthread.php?368372-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%8A%D8%B3-SQL-%D9%84%D9%8A%D9%86%DA%A9-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA&highlight=odbc
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.