ورود

View Full Version : گفتگو: ایده برای طراحی سایتی جهت کسب درامد در منزل

mosadatta
سه شنبه 05 دی 1391, 16:59 عصر
دوستان من مهندس نرم افزارم وباتوجه به مشکلاتم می خواستم کسب و کار خانگی و اینترنتی داشته باشم پیشنهادتان برای یک سایت درامدزا در شهرستان چیست؟

thacker
سه شنبه 05 دی 1391, 22:38 عصر
فروش فیلم DivX ... :بامزه:

mosadatta
سه شنبه 05 دی 1391, 23:45 عصر
متوجه نشدم بیشتر توضیخ بدید

forestasphalt
چهارشنبه 06 دی 1391, 09:10 صبح
متوجه نشدم بیشتر توضیخ بدید
باهات شوخی کرد!:چشمک:

پیشنهاد اول :سایتی برای فروش و پخش اجناس(تمام اجناسی که در سوپر مارکت ها و فروشگاه پیدا میشه)نمونه موفقش تو تهران زیاده ،احتمالا در شهرستان ها هم جواب بده
پیشنهاد دوم:کاری که کتاب اول کرده رو میشه تو مقیاس های کوچکتر در شهرستان ها اجرا کرد(به نظرم جواب میده!)
پیشنهاد سوم:اگه قدرت تجزیه و تحلیل خوبی داری و با برنامه نویسی هم آشنا هستی میتونی برنامه بنویسی و به شرکت ها بفروشی،مخصوصا برنامه های آموزشی مربوط به کودکان و دبستانی ها
بعد ها اگه چیزی به ذهنم رسید بهت خبر میدم:چشمک:

thacker
چهارشنبه 06 دی 1391, 10:50 صبح
خیلی هم شوخی نبود ... :بامزه:
میتونی با 300000 تومن یه آرشیو فیلم DivX بگیری ... بعد توی سایتت لیست فیلماتو بزاری واسه فروش ... مثل سایت شهر دایویکس یا ...
موفق باشی :لبخندساده:

forestasphalt
چهارشنبه 06 دی 1391, 11:50 صبح
خیلی هم شوخی نبود ... :بامزه:
میتونی با 300000 تومن یه آرشیو فیلم DivX بگیری ... بعد توی سایتت لیست فیلماتو بزاری واسه فروش ... مثل سایت شهر دایویکس یا ...
موفق باشی :لبخندساده:
من خودم یکی از آرشیوداران قدیمی دایویکس هستم بهت پیشنهاد نمیکنم به فکر این کار باشی:لبخند:
جدا از فیلتر شدن و مزاحمت های پستی قیمت هر فیلم به شدت پایینه و تقریبا حتی ارزش وارد اطلاعات فیلم رو نداره!:بامزه:

sajjad_india
چهارشنبه 06 دی 1391, 22:15 عصر
حالا منم یه سوال دارم . سیستم محتوا برای راه اندازی سایت آگهی وجود داره ؟ که ثبت نام هم داشته باشه که یوزر بیاد تو سایت ثبت نام کنه واسه آگهی کالاهاش ؟

کسی چیزی میدونه ؟

mosadatta
چهارشنبه 06 دی 1391, 23:02 عصر
باهات شوخی کرد!:چشمک:

پیشنهاد اول :سایتی برای فروش و پخش اجناس(تمام اجناسی که در سوپر مارکت ها و فروشگاه پیدا میشه)نمونه موفقش تو تهران زیاده ،احتمالا در شهرستان ها هم جواب بده
پیشنهاد دوم:کاری که کتاب اول کرده رو میشه تو مقیاس های کوچکتر در شهرستان ها اجرا کرد(به نظرم جواب میده!)
پیشنهاد سوم:اگه قدرت تجزیه و تحلیل خوبی داری و با برنامه نویسی هم آشنا هستی میتونی برنامه بنویسی و به شرکت ها بفروشی،مخصوصا برنامه های آموزشی مربوط به کودکان و دبستانی ها
بعد ها اگه چیزی به ذهنم رسید بهت خبر میدم:چشمک:
ممنون از نظرتان میشه برا پیشنهاد اول و سومتان مثال بزنید وسایت معرفی کنید

mosadatta
چهارشنبه 06 دی 1391, 23:03 عصر
دوستان نظرتان در موزد فروش کتاب دست دوم یا نو چیه/