PDA

View Full Version : گفتگو: ایده برای طراحی سایتی جهت کسب درامد در منزل

mosadatta
سه شنبه 05 دی 1391, 17:56 عصر
دوستان من مهندس نرم افزارم وباتوجه به مشکلاتم می خواستم کسب و کار خانگی و اینترنتی داشته باشم پیشنهادتان برای یک سایت درامدزا در شهرستان چیست؟

ali9698
سه شنبه 05 دی 1391, 22:13 عصر
فروشگاه اینترنتی که یه چیز تکراری شده و البته مردم سراغ سایت های معتبر میرن. دنبال ایده های جدید باشید و یا توی سایت های خارجی بگردید. معمولا روش های کسب درامد جالبی دارن. البته بعضی هاش فقط همون جا جواب میده نه ایران. در ضمن اگه بتونید سایتی بسازید که بازدید بالایی داشته باشه و حتی خودش هیچ هدف تجاری نداشته باشه با تبلیغات میتونید درامد خوبی داشته باشید

malloc
سه شنبه 05 دی 1391, 22:35 عصر
بنظر من یه سایت بزنید و ملتو تیغ بزنید:قهقهه:

شوخی کردم.

نظر علی جون خیلی خوبه شما باید بحث آمار بازدید سایتو بالا ببری و تبلیغ بگیری

mosadatta
سه شنبه 05 دی 1391, 23:46 عصر
فروشگاه اینترنتی که یه چیز تکراری شده و البته مردم سراغ سایت های معتبر میرن. دنبال ایده های جدید باشید و یا توی سایت های خارجی بگردید. معمولا روش های کسب درامد جالبی دارن. البته بعضی هاش فقط همون جا جواب میده نه ایران. در ضمن اگه بتونید سایتی بسازید که بازدید بالایی داشته باشه و حتی خودش هیچ هدف تجاری نداشته باشه با تبلیغات میتونید درامد خوبی داشته باشید
ممنون از نظرتون نمیدونم چی سرچ کنم میتونید کمکم کنید

ali9698
سه شنبه 05 دی 1391, 23:57 عصر
منظورم اینه که توی سایتهای خارجی یه چرخی بزنید. کلا هر جا علامت $ :لبخند: توی سایت های خارجی دیدید کمی مکث کنید و به سعی کنید از روش کار و تبلیغاتشون سر در بیارید

mosadatta
چهارشنبه 06 دی 1391, 00:21 صبح
ممنون میشه چند تا سایت خارجی مثال بزنید یا چه جوری سرچ کنم

ali9698
چهارشنبه 06 دی 1391, 00:33 صبح
سایت خاصی مد نظرم نیست بعضی وقتا شده که توی بعضی سایتا که رفتم متوجه روش های کسب درآمدشون شدم.
توی گوگل اینو سرچ کنین، نکات خوبی واسه درآمد از طریق سایت پیدا میشه اما انگلیسیه.
how can i earn money from my site
البته فارسی هم سرچ کنید احتمالا هست
راستی یه چیز دیگه الان بازی های آنلاین هم خیلی خوبی کاسبی میکنن. البته طراحی فوق العاده حرفه ای نیاز داره. هم از نظر ظاهر هم برنامه نویسی و روش های بازی کردن

ali9698
چهارشنبه 06 دی 1391, 00:37 صبح
دوستان عزیز. دوستمون نوع تایپک رو زده گفتگو، لطفا بقیه هم شرکت کنید تا هم به یه نتیجه ای برسیم هم به یه پولی!:متفکر:

malloc
چهارشنبه 06 دی 1391, 01:23 صبح
اوه اوه بحث پول شد . من که اومدم:بامزه:

الان خیلی از سایتها هستن که مدیر بخش استخدام میکنن و با یه اینترنت پر سرعت و روزانه 3-4 ساعت وقت گذاشتن میتونید ماهیانه 600-700 هزار در بیارید

aliblue
چهارشنبه 06 دی 1391, 12:20 عصر
میشه چند تا از این سایت هایی که مدیر بخش استخدام می کنند معرفی کنید؟

malloc
چهارشنبه 06 دی 1391, 19:25 عصر
والا من سایتهاشونو نمیدونم اما یکی دوبار تو ایمیل یکی از دوستان دیدم که واسش پیام استخدامی اومده بود که توش موارد استخدامی موجود و نوشته بود که چندتاش از همینا بود مثلا متن پیام این بود

چند نفر آشنا به اینترنت برای کاره روزانه 3-4 ساعت در منزل با حقوق 500-600 هزار تومن .....

mosadatta
چهارشنبه 06 دی 1391, 22:44 عصر
دوستان نظرتان در موزد فروش کتاب دست دوم یا نو چیه

ali9698
چهارشنبه 06 دی 1391, 23:41 عصر
دوستان نظرتان در موزد فروش کتاب دست دوم یا نو چیه
فروش کتاب نو شاید مشتری آنلاین داشته باشه. اما کتاب دست دوم چون که آدم میخواد ببینه که خیلی داغون نباشه مسلما آنلاین خرید نمیکنه

ali9698
چهارشنبه 06 دی 1391, 23:42 عصر
والا من سایتهاشونو نمیدونم اما یکی دوبار تو ایمیل یکی از دوستان دیدم که واسش پیام استخدامی اومده بود که توش موارد استخدامی موجود و نوشته بود که چندتاش از همینا بود مثلا متن پیام این بود

چند نفر آشنا به اینترنت برای کاره روزانه 3-4 ساعت در منزل با حقوق 500-600 هزار تومن .....
میشه این ایمیل دوستت رو به ما هم بدی؟!!!:لبخند:
واسه ما که هر روز فقط چند هزار تا spam میاد :ناراحت:

mosadatta
چهارشنبه 06 دی 1391, 23:51 عصر
فروش کتاب نو شاید مشتری آنلاین داشته باشه. اما کتاب دست دوم چون که آدم میخواد ببینه که خیلی داغون نباشه مسلما آنلاین خرید نمیکنه
پس نیاز به یک مغازه و یک سایت داره که فکر میکنم پر بازدید باشه
پیشنهاد دوستان در این مورد چیست

malloc
پنج شنبه 07 دی 1391, 00:32 صبح
والا علی جون اتفاقا میخواستم همین مطلب و بنویسم اما یادم رفت .

اگه دوستم اون ایمیلشو پاک نکرده باشه قطعا تا دو سه روز دیگه کل متن اون ایمیل و آدرس ایمیل و اگه آدرس سایتی هم بود تو همین تاپیک میزارم

علی متقی پور
پنج شنبه 07 دی 1391, 04:07 صبح
سلام به همه

اولا که ساده انگاری و خوش باوری رو بذارید کنار. هیچ راه راحتی برای بدست آوردن پول از طریق سالم و شرافتمندانه وجود نداره. پس بین شرافتتون و راحت پولدار شدن یکی رو انتخاب کنید.

دوما سایتی که هنوز وجود خارجی نداره نمیتونه هیچ درآمدی هم داشته باشه. سایتی که صرفا برای درآمد زایی ایجاد بشه هرگز موفق نمیشه مگر اینکه پشتوانه واقعی دیگه ای داشته باشه. مثلا مربوط به یک شرکت واقعی باشه. خداوکیلی خودمون را گول نزنیم چند نفرمون حاضریم به یک سایت مثلا eshop اعتماد کنیم؟ خدا وکیلی تو همین نازی آباد ما میوه فروش هست که میگه میوه رو خودت سوا کن بعد میگیره میبره و اگر حواست نباشه تو اونجا که میخواد وزنش کنه پلاستیک میوه رو عوض میکنه!!!! وقتی شما در چنین فضایی تنفس میکنی چطور میتونی مثلا بیای به آگهی "دستبند جادویی" یا "پکیج مردانه!!!" از یه سایت مثلا eshop اعتماد کنی؟

سوما بسیار ساده لوحانه است که تصور بشه به ما ایمیلی خواهد اومد که بگه در ازای سه چهار ساعت کار اینترنتی ماهیانه 500 تا 600 هزار تومن پرداخت میشه. من فکر میکنم اگر مدیران سایت این مطلب رو بخونند قطعا واکنش نشون خواهند داد چون بنوعی القا میشه که بفرض آقای صادقیان یا مداح هم چنین درآمد هایی دارند. هرچند که ابن عزیزان قطعا زحمات میکشن و قطعا هم لیاقت پاداش مادی رو دارن ولی فکر میکنم خیلی ساده انگارانه باشه که فرض کنید یک روزکه مستر مداح از دانشگاه اومده ایمیلش رو باز کرده و دیده از سایت برنامه نویس براش ایمیل اومده که شما تشریف بیار مدیر کل سایت ما شو و حقوق بگیر. من آشنائی ای با ساز و کار انتخاب مدیران فروم های فارسی و همچنین مزایای مادیشون ندارم ولیمطمئنم هر چی هست این نیست.

چهارما تو کشورهایی که یه مقدار با کیفیت تر از ما ها زندگی میکنند ارزش یک فکر و یک ایده بسیار بسیار بالاست. بعنوا یک مثال عجیب خدمتتون عرض کنم که ایده مسابقه بفرمائید شام از یک شبکه خارجی خریداری شده و جالبه بدونید که شبکه .... حق تغییرش رو هم نداشته. البت برای ما ایرانی ها طبیعتا این چیزها قابل درک نیست ولی بهرحال این مقداررو میتونیم درک کنیم که بفرض اگر من نوعی طرح مناسبی برای درآمد زایی از طریق یک سایت رو داشته باشم نمیام اون رو جار بزنم. بلکه سعی میکنم تنهایی و یا با دسوتانم پیادش کنم و از مزایای ایده ام بهره مند شم. این مساله کاملا مبتنی بر اصول بیزینسه و اصلا قابل سرزنش و یا انکار نیست

پنجما یک دانشجوی نرم افزار بهتره که اوقات خودش رو صرف افزایش بنیه علمی و همچین کسب تجربه کاری کنه. همیشه وقت برای پول درآمردن هست ولی همیشه وقت برای یادگیری نیست. اینی رو که میگم دقیقا چیزیه که الان داره به سر خودم میاد. از من میشنوی وقت رو صرف اموری ارزشمند تر از پول کن. شما خودت را به با سوادی بعضی از دوستان این فروم کن، پول خودش دنبالت میاد. اینو بهت قول میدم

mohsen_f_b
پنج شنبه 07 دی 1391, 08:24 صبح
سلام

بنظر بنده بهترین راه پول درآوردن، کار خدماتی هستش. هرنوع خدماتی می توانه درآمدزا باشه.

موفق باشید

hgh.just.hony
پنج شنبه 07 دی 1391, 09:58 صبح
سلام
دوستمون a_mottaghi_pour (http://barnamenevis.org/member.php?261516-a_mottaghi_pour)درست میگه اما تو این دوره زمونه اول باید پول داشته باشی تا بتونی چیز یاد بگیری تا بتونی به جایی که الان این بچه های مدیر رسیدن تو هم برسی
(پول واسه adsl یه کامپیوتر چند تا کتاب و چند جا کلاس ......:عصبانی++: همه پول میخواد)
از نظر من اگه میخوای هم پول در بیاری هم تجربه بزن تو کار اندروید
سایتی درست کن که تخصصی بچسبه به یه چیزی و تو هم سایتتو ارتقا بده. امارش که بره بالا پول هم میاد توش
به نظر من جوری با پروِژت برخورد کن که انگار یه ادم گیر و منتقد خفن و کاملا بی اعتمادی
بعد انتظاراتو بنویس تو کاغذ و سعی کن خودت تنهایی قابلیت های سایتت یا پروژتو بالا ببری
با این روش هم تجربه میگیری هم مشتاقتر و حریص تر میشی نسبت به یادگیری و هم اینکه سرچت قوی میشه و در آخر از این سایت های خارجی سر در میاری و در اخر هم فلوس میاد تو حساب بانکیت:کف::لبخند:
مهندس اینا که بهت گفتم 3 تا چیز میخواد :
1 - تلاش
2 - تلاش
3 - تلاش
در اخر اینکه دوست من کتاب و چند جا کلاس و حذف کن و کل وقتتو بگذار تو این سایت.قولت میدم موفق میشی.

saeed_sho
پنج شنبه 07 دی 1391, 10:45 صبح
فروش کتاب آنلاین رو باید کلی هزینه برای پست کتاب بکنی
درآمد از تبلیغات سایت باز بد نیست ایده شو میگم
من عضو یه سایت بودم که بعد از مدتی ایمیل زد که خوده سایتو میفروشه و از تبلیغات ماهی 250 تا 300 درآمد داره طرفم دانشجو بود از همین سایت ها که موزیک و فیلم دانلود میکنن و از درو دیوار تبلیغ میباره
به شرطی که به این درآمد قانع باشی
البته سایت های پربازدید درآمدشون خیلی بیشتره

mosadatta
جمعه 08 دی 1391, 10:35 صبح
با سلام ممنون از دوستان که نظر دادند

msh1354
پنج شنبه 28 دی 1391, 08:31 صبح
من چند تا مقاله در این مورد ترجمه کرده ام و در مورد کسب و کارهای اینترنتی تحقیق می کنم . آدرس سایت من www.elecompiran.com (http://www.elecompiran.com) است.