PDA

View Full Version : یه سری سوال عمومی در مورد فروشگاه اینترنتی(فوری)

farshid_web
سه شنبه 05 دی 1391, 19:35 عصر
سلام به همه دوستان گل
یه سری سوال عمومی داشتم که اگه لطف کنین جواب بدین خیلی ممنون میشم
راستش من میخوام یه سایت فروشگاه اینترنتی لوازم کامپیوتری بنویسم و تازه کار هم هستم
سوالام اینه که اولا به چه تطلاعاتی از طرفم بگیرم؟ منظورم دیتا بیس و ... هست که چه چیزایی را باید به من بده برای شروع کار
سوال دومم اینه که به نظرتون از دات نت نیوک(کمی بلدم) استفاده کنم یا خودم کد بنویسم؟
ایا خودم به تنهایی میتونم همچین پروژه ای را بنویسم یا کار رئ سه نفره؟
هزینه اش چقدر میشه؟

ببخشید اگه سوالام زیادن .... خیلی ممنون که وقت میزارین جواب میدین:قلب::قلب::قلب:

farshid_web
سه شنبه 05 دی 1391, 19:54 عصر
یه سوال دیگه هم دارم که ایا برای طراحیش میتونم از cssها اماده که تو تینترنت هست استفاده کنم؟؟

ارمین نصیری
سه شنبه 05 دی 1391, 19:59 عصر
1-رو ببین چه گروهی از محصولات داره هر یک از محصولات در چه گرو هی هستند عضویت ها در فروشکاه به چه صورتی باشه تعداد مدیرات و کاربران به چه صورتی باشه نوحه ثبت سفارشات بر چه اساسی باشه و...
2- فرقی نمی کنه فقط هر چه که خودتون کد بیشتری بنویشید به منظور خود بهتر می رسی
3- هرچه تعدا افراد بشتر باشه راحتره یعنی هر کدام از افراد در یک فاز کار کنه بعنوان مثال یک از افراد در فاز گرافیک یکی در دیتابیس و یکی در کد نویس
4-هزینه چندانی نداره فقط بستگی به میزان وسعت نرم افزار داره هرچه بهتر هزینه بالا تر

ارمین نصیری
سه شنبه 05 دی 1391, 20:00 عصر
بله اکثر برنامه نویسان از این روش استفاده می کنند که خود من هم یکی از انهام

farshid_web
سه شنبه 05 دی 1391, 20:38 عصر
خیلی ممنونم دوست عزیز از کمکتون اگه میشه چند تا سایت دانلود css و نحوه استفادش را به من معرفی کنین خیلی ممنونتون میشم
یه سوال دیگه اینه که منظود از عضویت در فروشگاه چیه؟ و اینکه مگه تعداد کاربرا را هم ما باید تعیین کنیم؟

farshid_web
سه شنبه 05 دی 1391, 21:13 عصر
بقیه دوستن کمکی میتونن بکنن

farshid_web
سه شنبه 05 دی 1391, 23:08 عصر
کسی نمیتونه کمک کنه اگه لطف کنین جواب بین خیلی ممنون میشم

HellisH
چهارشنبه 06 دی 1391, 12:19 عصر
منظور اینه که طرف در سایت عضو بشه و بتونه امکانات ویژه تری بگیره و یا اینکه بدون عضویت نتونه خرید کنه چون بعضی ها براشوت اطلاعات مشتریاشون مهمه و همچنین تعداد کاربر همزمان برای ورود به سایت برای اینکه بدونید از چه تکنولوژی استفاده کنید مهمه و هم اینکه چه میزان فضا برای هاست احتیاج داری مثلا اگه تعداد کاربرا زیاد باشه باید سعی کنید صفحاتتون خیلی سبک باشه و موقع ذخیره اطلاعات و درخواست ها از روشهایی مثل async و یا multi thread و ... استفاده کنید وگرنه با مشکل مواجه میشید

neda555
چهارشنبه 06 دی 1391, 12:22 عصر
دوست عزیز ظاهرا اطلاعات خیلی کمی در مورد فروشگاه دارید بهتر بود اول در سایت جستجو میکردید
برای فروشگاه بسته به اینکه بخواهید در چه سطحی باشه و از چه روشی استفاده کنید کد نویسی فرق میکنه
مثلا یه روشش استفاده از session و دیتابیس هست
در مورد دیتابیس شما نیاز به 4 جدول به شرح زیر دارید:
جدول گروه محصولات
جدول محصولات
جدول سبد(برای نگه داری موقت محصولات که با کمک session کنترل میشه)
جدول پرداخت(نگه داری مشخصات کاربر که میتونه ثبت نام کرده باشه یا نه و ثبت نهایی محصولات برای کاربر)

موفق باشید

neda555
چهارشنبه 06 دی 1391, 12:26 عصر
اگر کاربر عضو سایت باشه که اطلاعاتش همون اول ثبت میشه و بعد محصولاتی که تایید نهایی کرده واسش در جدول اطلاعات کاربر درج میشه
اگر ثبت نام نکرده باشه و کلا بخواهید کاربری که عضو سایت نیست امکان خرید داشته باشه باید یک شناسه داشته باشه که قابل تمییز باشه که از sessionid استفاده میکنید و در آخر کار جایی که قصد خرید نهایی داشت اطلاعاتش مثل آدرس و اسم و فامیل و... را میگیرید