ورود

View Full Version : سوال: نحوه استفاده از متن در گرید ویو

barnamenevisy
چهارشنبه 06 دی 1391, 06:58 صبح
سلام دوستان می خوام بدونم چه جوری متن رو با فرمت های متفاوتی و اندازه متفاوت توی صفحه بکار می برن؟
آبا از دیتابیس استفاده می کنن ؟چه جوری متن رو ذخیره می کنن ؟
میشه متنی رو که توی ورد نوشتم به همون شکل تو دیتابیس ذخیره کنم بعد هم تو Gridview نمایش بدم؟

rezayeman
چهارشنبه 06 دی 1391, 07:25 صبح
اگه از Editorهای آماده استفاده کنی مشکلت حل میشه

barnamenevisy
چهارشنبه 06 دی 1391, 07:32 صبح
میشه توضیح بدی editor چیه؟

rezayeman
چهارشنبه 06 دی 1391, 07:48 صبح
editor ویرایشگر متن هستش که به صورت آماده برای استفاده کاربران موجوده. یعنی همه کارها از قبیل Alignment، کپی ، paste و... در درونش هست. یه سرچ تو نت بزنی پیداش میکنی
مثل fckeditor

http://barnamenevis.org/showthread.php?214203-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-FCKEditor

barnamenevisy
چهارشنبه 06 دی 1391, 11:08 صبح
دوست عزیز من می خوتم متن رو از دیتابیس بگیرم و به همون حالت نشون بدم ،نه توی اون ذخیره کنم .
یعنی متنی رو دارم که شامل چند پاراگراف میشه که هر پاراگراف اون یه عنوان داره که باید پرنگ نشون داده بشه ، حالا من این متن رو چه جوری میتون به این حالت نمایش بدم؟

rezayeman
چهارشنبه 06 دی 1391, 11:36 صبح
از این استفاده کن

http://www.codeproject.com/Articles/20586/RichTextBox-user-control-for-ASP-NET-1-1

از این خاصیت هم برای ذخیره توی دیتابیس استفاده کن

Richtextbox1.Rtf

شاید راه حلهای دیگه ای هم باشه از دوستانی که از راه دیگه ای استفاده می کنند لطفا راهنمایی کنن

barnamenevisy
پنج شنبه 07 دی 1391, 13:54 عصر
سلام دوستان کسي کمکم نمي کنه ؟

barnamenevisy
جمعه 08 دی 1391, 08:58 صبح
کسي جواب سوال منو بلد نيست؟

malloc
جمعه 08 دی 1391, 09:19 صبح
آره داداش میتونی چرا نمیتونی .

شما یه editor به پروژت اضافه کن که امکاناتی مشابه ورد داشته باشه بعد حاصل اون ادیتور و تو دیتابیس ذخیره کن و وقتی نیاز داشتی همونو به خاصیت text یه label نسبت بده . تمام

و ضمنا اینم بگم من فکر کنم نمیتونی یه متنی و از ورد یا نرم افزار دیگه ای کپی کنی و داخل دیتابیس paste کنی و بعد همونجوری با همون استایل بخونی . نمیتونی اینکارو بکنی .
چون وقتی از یه کامپوننت ادیتور استفاده میکنی و متن و با استایل دلخواهت وارد دیتابیس میکنی عملا متن و بهمراه تگ هایی که شامل استایل میشن وارد میکنی . یجورایی شما متن html وارد دیتابیس میکنی و بعد که میخونی همون استایل برمیگرده مثلا :
این چیزیه که با ادیتور تو دیتابیس ذخیره میشه :

Hello <br /> World!
اینم چیزیه که اگه این فیلد و بخونی بهت نشون میده :

Hello
World!