PDA

View Full Version : خبر: دانشگاه انلاین :)

H_G_G_I
چهارشنبه 06 دی 1391, 17:47 عصر
سلام دوستان یه سایت یافتم دانشگاه انلاینه ! خیلی خوبه !
گرافیک کامپیوتر هم داره ! یه پروفسوره درس می ده !
البته سطحش برا من مناسب نبود !:گیج: :گیج: :گریه: :گریه:
اینم ادرس :: edx.org

H_G_G_I
جمعه 08 دی 1391, 10:03 صبح
حداقل یه نظر می دادین !:گریه:

Behrooz_CS
شنبه 09 دی 1391, 23:03 عصر
من شرکت کردم
نمره 100 گرفتم ازش :لبخندساده:
برای آشنایی با مفاهیم خیلی خوبه

arvant
سه شنبه 24 بهمن 1391, 12:09 عصر
Your final grade: 75%.
Your certificate is being held pending confirmation that the issuance of your certificate is in compliance with strict U.S. embargoes on Iran, Cuba, Syria and Sudan. If you think our system has mistakenly identified you as being connected with one of those countries, please let us know by contacting info@edx.org.

Behrooz_CS
چهارشنبه 25 بهمن 1391, 07:29 صبح
Your final grade: 75%.
Your certificate is being held pending confirmation that the issuance of your certificate is in compliance with strict U.S. embargoes on Iran, Cuba, Syria and Sudan. If you think our system has mistakenly identified you as being connected with one of those countries, please let us know by contacting info@edx.org.

من خیلی شکه شدم اینو دیدم
رفتم دوباره اعتبار مدرکمو چک کردم، خوشبختانه مشکلی نداشت. شاید به خاطر اینه که من چند ماه پیش این مدرک را گرفتم

arvant
چهارشنبه 25 بهمن 1391, 09:16 صبح
:متفکر: ? چند ماه پیش؟این نمره من مربوط به اولین سری مقدمه ای بر برنامه سازی و علوم کامپیوتره از سایت Edx که این اولین دوره موجود در سایت بود و موقعی که من ثبت نام کردم فقط این دوره وجود داشت و قبل از این دوره ای وجود نداشت همزمان با این هم فقط از طرف MIT یه دوره هوش برگذار شده بود .
متنی که قرار دادم مربوط به سایت EDX دوره ها برنامه نویسی دانشگاه MIT بود و با وجود نمره 75 و گذراندن 15 هفته کلاس مدرک به علت ای پی ایرانی ارائه نشد .که هر کاری کردیم و به هر دری زدیم گفتن هیچ راهی نداره .احتمالاَ شما از یه سایت دیگه مدرکتون رو گرفتید یا شایدم از یکی دیگه از کورس های موجود .

arvant
چهارشنبه 25 بهمن 1391, 09:17 صبح
اگه شما گواهی دارید میشه لطفاَ نمونه گواهی رو بزارید؟ما که آرزو به دل موندیم حتی به صورت ایمیلی هم ارسال نکردن و حتی نمایش هم داده نمیشه

UfnCod3r
چهارشنبه 25 بهمن 1391, 10:18 صبح
خب با چیز پی اااان می رفتی !یه بار دیگه ثبت نام کن از اول شروع کن×:ناراحت:

arvant
چهارشنبه 25 بهمن 1391, 10:24 صبح
:لبخند: مدرکش رو که زیاد لازم ندارم
تو ایران دانشگاه ازاد مدرک دانشگاه پیام نور رو قبول نداره پیام نور غیر انتفاعی رو غیر انتفاعی هم هیچ مدرکی رو :) جایی هم واسه کار پیدا کردن به این مدرک ها اعتنا نمی کنن
فقط ادم دوست داشت یادگاری داشته باشه :)

Behrooz_CS
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 13:22 عصر
این عکسهایی است که توی این کلاس درست کردم
100058100059
100060100061100060100062

Behrooz_CS
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 13:33 عصر
100064100063

Behrooz_CS
دوشنبه 14 اسفند 1391, 15:25 عصر
نکته ای که باید بگم اینه که این تصاویر بدون استفاده از هیچ API ای ساخته شده. نه با OpenGL و نه با Direct3D
در این کلاس در 3 فصل اول با OpenGL کار شد. و در فصل آخر که بسیار مشکلتر از فصلهای قبلی بود باید یک Ray Tracer از صفر می نوشتیم تا قوانین فیزیک نور مثل تابش، سایه، بازتاب، تلاقی نور با اجسام و محاسبه رنگ جسم را پیاده سازی می کردیم. این تصاویر نیز با همین Ray Tracer ای که نوشته ام ساخته شده. زمان لازم برای رندر کردن اژدها حدود 4 ساعت طول کشید.