ورود

View Full Version : کدام ورژن sql بهتر است ؟

vapa_71
پنج شنبه 07 دی 1391, 10:54 صبح
سلام دوستان عزیزم

اینطور که من فهمیدم sql server نسخه های متعددی داره مثل Express ، Enterprise Edition ، Desktop Engine ، SQLManagementStudio و ...

اگه یکی از دوستان میتونه کاربرد هر کدوم از اینها رو توضیح بده و اینکه واسه سیستم عامل 7 کدوم نسخه بهتره

من هر چی دانلود میکنم متاسفانه مشکل دارن اگه کسی از دوستان لینک دانلود sql 2008 سراغ داره به من معرفی کنه من SQLManagementStudio رو نصب کردم که الان همش ارور 26 میده یه جا خوندم که Express برای 7 بهتره اگه درسته لطفا لینک دانلود بدین

vapa_71
پنج شنبه 07 دی 1391, 12:54 عصر
دوستان من میخوام یه بانک بسازم که در برنامه C# ازش استفاده کنم اما تفاوت این نسخه ها رو نمدونم و دارم گیج میشم اگه کسی میتونه یه توضیح بده

vapa_71
پنج شنبه 07 دی 1391, 16:16 عصر
میگن جوینده یابندست انقدر گشتم تا یک مطلب مفید و عالی پیدا کردم

خلاصه این مطلب رو اینجا میذارم تا شاید کسایی که مشکل منو دارن هم بتونن استفاده کنند . البته منبع اصلی این مطلب رو میذارم واستون چون نکات بیشتری رو داره

نكات كلي در مورد MS-SQL و ساختار امنيتي آن

سيستم‌هاي مالي نوسا، داده‌هاي خود را با نرم‌افزار Microsoft SQL Server مديريت مي‌كنند. اين، يك سيستم مديريت پايگاه‌هاي اطلاعاتي است – از اين به بعد از اختصار MS-SQL براي ناميدن آن استفاده خواهيم كرد. اين نرم‌افزار داراي نسخه‌هاي مختلفي است كه به مرور در ده سال گذشته به بازار عرضه شده‌اند: 2000 – 2005 – 2008 – 2008-R2. اين نسخه‌ها با شماره‌هاي سريال نيز شناخته مي‌شوند – فايل‌هاي اجرايي هر نسخه در Program Files در فولدرهايي با همين شماره‌ها از هم تفكيك مي‌شوند. اين شماره‌ها به ترتيب 80، 90، 100 و 150 مي‌باشند.

از طرف ديگر، هر يك از اين نسخه‌ها در گونه‌هاي مختلفي ارائه مي‌شوند كه براي مصارف ويژه‌اي مناسب است و نيازمندي‌هاي خاص خود را نيز دارد. تفاوت عمده اين گونه‌ها در بهاي فروش آنها و امكاناتي است كه در شبكه‌هاي بسيار بزرگ در اختيار قرار مي‌دهند. مثلا Enterprise Edition داراي امكانات كامل است ولي فقط برروي رايانه‌هاي سرور قابل اجرا است – يعني رايانه‌هايي كه سيستم عامل آنها يكي از انواع Windows Server (مدل‌هاي 2000، 2003، 2008 و 2008-R2)باشد.
در ميان گونه‌هاي مختلف MS-SQL، گونه‌اي به نام Desktop Engine يا Express وجود دارد كه به دلايل زير، بيشتر مورد توجه ما قرار گرفته است. اولا اين گونه، رايگان است و به سادگي مي‌توان آنرا از سايت مايكروسافت دريافت نمود. ثانيا استفاده از آن نيازي به در اختيار داشتن يك Windows Server ندارد و برروي رايانه‌هاي عادي Client (اعم از XP يا 7) نيز نصب مي‌شود. محدوديت‌هاي اين گونه نسبت به سرورهاي اصلي MS-SQL در اندازه فايل‌هاي پايگاه‌هاي اطلاعاتي است – اندازه پايگاه اطلاعاتي در اين گونه به 2 GB) 4GB براي 2008-R2 Express) محدود است. البته پايگاه‌هاي اطلاعاتي انواع سيستم‌هاي مالي نوسا معمولا چنين حجمي ندارند. حجم داده‌هاي 95 درصد از كاربران بسيار كمتر از 2 GB مي‌باشد.

ما از بين تمام نسخه‌ها و گونه‌هاي MS-SQL، نسخه 2000 گونه Desktop Engine و نسخه 2008-R2 گونه Express را توصيه مي‌كنيم. Express نامي است كه از 2005 به بعد براي همان گونه Desktop Engine بكار رفته است. رفتارهاي تمام نسخه‌هاي 2005 به بعد كاملا به هم شبيه مي‌باشند و نكاتي كه بايد در حين استفاده از آنها مورد توجه قرار داده شوند نيز مشترك هستند – بنابراين اگر به دليلي نمي‌خواهيد از نسخه 2000 استفاده كنيد، توصيه مي‌كنيم كه يكباره استفاده از 2008-R2 را مورد توجه قرار دهيد.

MS-SQL به صورت يك سرويس در رايانه اجرا مي‌شود. همانند ساير سرويس‌ها، MS-SQL از يك "كاربر" به خصوص براي كار با سيستم عامل رايانه استفاده مي‌كند. اين نكته از آن جهت اهميت دارد كه دسترسي MS-SQL به فولدرهاي موجود در رايانه (فولدري كه قرار است حاوي فايل‌هاي پايگاه‌هاي اطلاعاتي باشد) از طريق همان كاربر برقرار مي‌شود – چنانچه كاربري كه سرويس از طريق آن كار مي‌كند، به فولدري دسترسي نداشته باشد، ايجاد پايگاه و استفاده از آن براي MS-SQL مقدور نخواهد بود.
سرويس‌ها عموما از كاربري به نام Local System (يا همان SYSTEM) براي كار با رايانه استفاده مي‌كنند و معمولا اين كاربر به تمام بخش‌هاي رايانه دسترسي دارد. چنانچه كاربري به جز SYSTEM براي سرويس MS-SQL لحاظ شده باشد و يا به ترتيبي دسترسي SYSTEM (يا آن كاربر جايگزين) به فولدرها محدود باشد، در زمان كار با نرم‌افزار با خطاي عدم دسترسي (Access Denied – 5) مواجه خواهيد شد.

از طرف ديگر، MS-SQL با مكانيزم خاص خود دسترسي كاربران رايانه به پايگاه‌هاي اطلاعاتي را كنترل مي‌كند. دو مكانيزم در MS-SQL وجود دارند: مبتني بر Windows Authentication و مبتني بر SQL Server Authentication. مورد اخير (SQL Server) ضريب امنيتي كمتري دارد و عموما براي مطابقت با نسخه‌هاي قبلي بكار مي‌رود. استفاده از اين نوع Authentication اصولا توصيه نمي‌شود و به صورت پيش‌فرض هم غيرفعال است.
در مكانيزم مبتني بر Windows Authentication، به صورت پيش‌فرض، كاربران عضو گروه Administrators به عنوان كاربران ارشد MS-SQL لحاظ مي‌شوند. در صورت تمايل به معرفي ساير كاربران، مجوز دسترسي آنها به MS-SQL نيز با استفاده از نام كاربر در Windows صادر مي‌شود. در اين روش، براي استفاده از MS-SQL نيازي به ارائه نام كاربر و كلمه عبور نخواهد بود و كاربران با همان نامي كه با آن به Windows وارد شده‌اند (Login كرده‌اند) از MS-SQL استفاده خواهند كرد.

سيستم مالي هديه نوسا با كاربر جاري Windows (همان كاربري كه اقدام به اجراي هديه نموده است) از MS-SQL استفاده مي‌كند. به همين دليل، كاربر نرم‌افزار هديه بايد عضو گروه Administrators باشد – اين وضعيت از نظر امنيتي نيز بسيار مطلوب است و استفاده غيرمجاز از داده‌هاي MS-SQL را غيرممكن مي‌كند.
در سيستم مالي يكپارچه نوسا XP، وظيفه ارتباط با MS-SQL بر عهده سرور نوسا XP است. كاربر اين سرور در برنامه Admin قابل تعيين است و عموما يك كاربر عضو گروه Administrators به اين منظور مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
يادآوري: وضعيت مطلوب امنيتي (مبتني بر پيش‌فرض‌ها) يعني اولا سرويس MS-SQL با كاربر SYSTEM كار كند و ثانيا فقط كاربران عضو گروه Administrators امكان استفاده از MS-SQL را داشته باشند. نياز به تغيير اين وضعيت اصولا هرگز براي سيستم مالي يكپارچه نوسا XP پيش نمي‌آيد. براي سيستم مالي هديه نوسا نيز، با توجه به كاربرد شخصي نرم‌افزار، وضعيت پيش‌فرض در اكثر موارد مطلوب است. در صورت نياز، براي مجاز نمودن استفاده از MS-SQL براي ساير كاربران، مي‌توانيد از ابزارهاي موجود (Enterprise Manager در نسخه 2000 و SQL Server Management Studio در نسخه 2008-R2) استفاده نماييد.

حتما نکات موجود در منبع اصلی رو بخونید
منبع : http://accsupport.nosa.com/tabid/68/Default.aspx

mohsen24000
پنج شنبه 07 دی 1391, 16:21 عصر
شما بجای گشتن دنبال نسخه های SQL Server ، در ابتدا ببینید که نیازهای شما در خصوص ذخیره سازی اطلاعات و دیتابیس چی هست!؟
بعد که رسیدید به گزینه SQL Server اون وقت برید دنبال تحقیقات مذکور.
شاید اصلا نیاز نباشه با SQL Server خودتون رو درگیر کنید، و با یه ابزار بسیار ساده تر هم کارتون به شکل مناسب راه بیوفته!

vapa_71
پنج شنبه 07 دی 1391, 16:29 عصر
شما بجای گشتن دنبال نسخه های SQL Server ، در ابتدا ببینید که نیازهای شما در خصوص ذخیره سازی اطلاعات و دیتابیس چی هست!؟
بعد که رسیدید به گزینه SQL Server اون وقت برید دنبال تحقیقات مذکور.
شاید اصلا نیاز نباشه با SQL Server خودتون رو درگیر کنید، و با یه ابزار بسیار ساده تر هم کارتون به شکل مناسب راه بیوفته!

حق با شماست منم نیاز دیدم که با اسکیوال کار کنم و انسان هم همواره باید در حال پیشرفت باشه
1 روزه که کسی نتونسته اینا رو واسه من توضیح بده انقد گشتم نا فهمیدم مشکل کجاست در حالی که مطمئنم خیلی ها بودن که میتونستند در حد 5 دقیقه وقت گداشتن اینا رو توضیح بدن !

mohsen24000
پنج شنبه 07 دی 1391, 16:43 عصر
سوءتفاهم نشه! پیشرفت در کار با SQL Server نیست.
بله یه وقت هست که شما دنبال یاد گرفتن اون هستید و برای بالا بردن سطح دانش خودتون، خب خوبه تبحر در کار با یک ابزار.
ولی یه وقت هم هست که شما دنبال یک ابزار هستید برای یک هدف خاص. اینجا لزوما بزرگترین و بهترین ابزار بدرد کار شما نمی خوره و شاید بیشتر دست و پا گیر باشه تا کار راه انداز. اون وقت مجبورید کلی هزینه و وقت صرف یادگیری کار با اون ابزار کنید، در صورتی که ابزارهای دیگه ای هم هستند که با کمترین صرف هزینه و وقت میشه ازشون استفاده کرد.
علی ای حال امیدوارم که شما هم پیشرفت کنید و مثل ما از قافله عقب نمونید!:ناراحت:

vapa_71
پنج شنبه 07 دی 1391, 16:59 عصر
دوست گرامی من میدمنم قصد شما راهنمایی بود اما اگه من به جای شما بودم به عنوان یک بزرگتر (در امر برنامه نویسی عرض میکنم) اینطور باعث دلسردی افراد مبتدی که اشتیاق به یاد گیری دارن نمیشدم
من هر وقت مشکلی داشتم باید بگم متاسفانه داخل این سایت حل نشده وقتی میگی الف همه میگن آقا سرچ کن ، شما خودت تا حالا نشستی یه سرچ کنی ؟ چه توی این سایت چه کلا توی گوگل بخدا من دنبال هرچی گشتم یا همه گفتن سرچ کن یا فایل هایی که قرار دادن دیگه پاک شده (اگه هم باور نمیکنی شما یه تایپیک مفید در مورد مشکلم یا حتی یه تایپیک مفید در مورد ساخت لاگین در سی شارپ به من معرفی کن)
خب آدم باید از یه جایی شروع کنه دیگه مسلما شما هم از اول استاد نبودی و مطمئننا خیلی چیزا هم هست که همین الان نمیدونی !

amirmms
دوشنبه 11 دی 1391, 12:24 عصر
دوست گرامی من میدمنم قصد شما راهنمایی بود اما اگه من به جای شما بودم به عنوان یک بزرگتر (در امر برنامه نویسی عرض میکنم) اینطور باعث دلسردی افراد مبتدی که اشتیاق به یاد گیری دارن نمیشدم
من هر وقت مشکلی داشتم باید بگم متاسفانه داخل این سایت حل نشده وقتی میگی الف همه میگن آقا سرچ کن ، شما خودت تا حالا نشستی یه سرچ کنی ؟ چه توی این سایت چه کلا توی گوگل بخدا من دنبال هرچی گشتم یا همه گفتن سرچ کن یا فایل هایی که قرار دادن دیگه پاک شده (اگه هم باور نمیکنی شما یه تایپیک مفید در مورد مشکلم یا حتی یه تایپیک مفید در مورد ساخت لاگین در سی شارپ به من معرفی کن)
خب آدم باید از یه جایی شروع کنه دیگه مسلما شما هم از اول استاد نبودی و مطمئننا خیلی چیزا هم هست که همین الان نمیدونی !

کاملا درسته
آقا اگر کسی چیزی نمیدونه لطفا نظر هم نده و چیزی هم نگه
یه سری ها یه چیزایی کپی می کنن وقتی بهشون میگی دلیلشو بگین میگن آقا برو یه سرچی بکن پیدا میکنی خوب از همون اول چیزی نگو
من همیشه روزی 500 تا تاپیک میبینم توی این سایت و فقط به اونایی که دانششو دارم جواب میدم همین
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما در مورد سوال این تاپیک
بهرترین نسخه که چه ما بخواهیم و چه نخواهیم نسخه ی Express هست جدیدا هم SQL 2008 R2 Sp2 اومده میتونید ازش استفاده کنید یا همون SQL 2009 R2 رو نصب کن بعد توی آپدیت ها آپدیتش کن/.

vapa_71
پنج شنبه 21 دی 1391, 15:33 عصر
کاملا درسته
آقا اگر کسی چیزی نمیدونه لطفا نظر هم نده و چیزی هم نگه
یه سری ها یه چیزایی کپی می کنن وقتی بهشون میگی دلیلشو بگین میگن آقا برو یه سرچی بکن پیدا میکنی خوب از همون اول چیزی نگو
من همیشه روزی 500 تا تاپیک میبینم توی این سایت و فقط به اونایی که دانششو دارم جواب میدم همین
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما در مورد سوال این تاپیک
بهرترین نسخه که چه ما بخواهیم و چه نخواهیم نسخه ی Express هست جدیدا هم SQL 2008 R2 Sp2 اومده میتونید ازش استفاده کنید یا همون SQL 2009 R2 رو نصب کن بعد توی آپدیت ها آپدیتش کن/.

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون