ورود

View Full Version : سوال: ایجاد Path از روی یک Image

PetekDincos
پنج شنبه 07 دی 1391, 12:13 عصر
با سلام
من می خوام به جای Image هایی که به عنوان Icon در برنامه استفاده می کنم Path قرار بدم تا حجم پروژه زیاد نشه می خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که بشه به صورت خودکار Path یه Image رو تولید کرد و به صورت دستی مجبور نشیم برای تمامی Image ها ، Path درست کنم . با تشکر

PetekDincos
پنج شنبه 07 دی 1391, 15:41 عصر
با سلام
نحوه تبدیل Image به Path رو در لینک زیر به صورت کامل توضیح داده شاید به درد سایر دوستان نیز بخوره
Link for Convert Image To Path (http://stevenhollidge.blogspot.jp/2012/05/converting-images-to-paths.html)
با تشکر

PetekDincos
پنج شنبه 07 دی 1391, 16:36 عصر
با سلام
من با استفاده از تبدیل یه Image به Path با استفاده از روشی که در پست بالا اشاره شده یه Canvas بدست آوردم که داخلش چند تا Path بود و اندازه فایل Image برابر 7 KB بود و اندازه کد ایجاد شده 28 KB می باشد
می خواستم بدونم آیا استفاده از Image بهتره یا باید به این صورت به Path تبدیل کنیم تمامی Image هایی که به عنوان آیکون در برنامه های WPF استفاده می کنیم و می خواستم دوستان از لحاظ تمامی هزینه هایی که این دو روش می تونن داشته باشند مثلا از مصرف سی پی یو ، رم و ... نظر بدند . با تشکر

مهدی فرزاد
شنبه 16 دی 1391, 08:24 صبح
سلام
خودتون با بررسی سی پی یو و رم مصرف شده در هر دو حالت میتونید به نتیجه برسید ( در موارد مختلف با Image های مختلف نتیجه تغییر میکنه)
اما با پیشرفت تکنولوژی و بالارفتن قابلیت سخت افزاری سیستم ها اصلا این مسئله استفاده آیکون جای نگرانی نداره

Amir Oveisi
یک شنبه 17 دی 1391, 23:18 عصر
معمولا اگر نیاز به interactive بودن یک عکس داشته باشید یا بخواید عکستون Vector باشه، تبدیل کردنش به Path خوبه در غیر اینصورت به نظر من دلیلی برای عدم استفاده از عکس وجود نداره.