View Full Version : ساخت صفحه لوگین و نمایش حضور در سایت
AbdollahSoft
پنج شنبه 07 دی 1391, 23:32 عصر
سلام به دوستان
من یه صفحه عضویت درست کردم که کاربران می تونن تو سایت ثبت نام کنن . حالا می خوام یه صفحه ورود کاربران هم داشته باشم که اونایی که ثبت نام کردن بتونن وارد بشن و اسمشون بالای صفحه هم نمایش داده بشه .
راستش من نتونستم هنوز کدی براشون بنویسم.
ممنون میشم تو کدهاش کمکم کنین :قلب::قلب:
nazipaiz90
پنج شنبه 07 دی 1391, 23:43 عصر
سلام دوست عزیز اگه شما با asp.net کار میکنید میتونید از کنترل field validation استفاده کنید این امکان رو به صورت گرافیکی و تنها با کمی کد نویسی فراهم میکنه
malloc
پنج شنبه 07 دی 1391, 23:45 عصر
خوب دوست عزیز کجاش مشکل داری ؟؟؟
شما یه دیتا بیس داری که یه جدول user توش داری و username , password رو اونجا ذخیره میکنی . حالا واسه لاگین یه سلکت میزنی .
دقیقا کجاش مشکل داری ؟؟؟
اگه مشکل کلیه بگو یه مثال واست بزارم
AbdollahSoft
جمعه 08 دی 1391, 09:38 صبح
خوب دوست من
من می خوام که کاربر بر اساس اطلاعاتی که تو قسمت عضویت وارد کرده بتونه وارد شه و اسمش هم نمایش داده بشه .
با کد نویسیش مشکل دارم
نمی دونم باید از کجا شروع کنم
tanha_mkh
جمعه 08 دی 1391, 13:11 عصر
دوست عزیز اگه منظورت با asp باشه شما می تونید برای نشون دادن نام کاربر از شی login name زیز قسمت login استفاده کنید خودش اسم کابر رو نشون میده اگه هم خواستی با کد نویسی این کار رو بکنی به این شکل عمل کن
if (session["usern"]"!=null)
label.text=session["usern"].tostring();
AbdollahSoft
جمعه 08 دی 1391, 15:32 عصر
خوب حالا می خوام با یه فرم لوگین کنه و وارد شه بر اساس اطلاعات ثبت نام .
نمی دونم چه کدی بنوسیم.میشه راهنمایی کنین
مهدی رحیم زاده
جمعه 08 دی 1391, 17:58 عصر
با سلام
دوست عزیز فکر می کنم که شما ابتدای راه برنامه نویسی هستید چند تا پیشنهاد خدمت شما ارائه میدم :
1- چون ابتدای راه هستید فک می کن بهترین راه اینه که یاد بگیرید مشکلاتتون رو چطور حل کنید به نظر من بهترین راه جست و جود و خوندن چند تا مقاله در مورد موضوعی که نیاز دارید برای شروع باشه !
2- در مورد مشکل فعلی تون هم پیشنهاد می کنم چند خطی در مورد این مطالبی که خدمتتون عرض می کنم بخونید بعدش مطمئنا به جواب میرسید و یا بیشتر راهنمایی های دوستان رو متوجه میشید
- session یا همون سشن که در واقع برای نگه داری اطلاعات کاربری که لاگین کرده توی صفحات وب سایتتون میتونید ازش استفاده کنید
- خواندن اطلاعات از بانک اطلاعاتی که این مورد رو من یکم بیشتر براتون باز می کنم .
ببینید دوست من شما یک صفحه دارید که کاربرا میان و اونجا ثبت نام می کنن یعنی اینکه اطلاعاتشون توی یک بانک اطلاعاتی ذخیره میشه . خوب حالا برای ارائه مجوز به هر کدوم این کاربرا باید تعیین بشه که این کاربر توی اون لیست ثبت نامی ها هست یا نه . برای اینکار شما بایک شرط بررسی می کنید که این اطلاعات توی بانک شما ثبت شده یانه . اگر ثبت شده بود اطلاعات رو نگه داری می کنید مثلا توی همون سشن که خدمتتون عرض کردم و به کاربر اجازه استفاده از یک سری امکانات رو میدید و در غیر این صورت هم به اون اعلام می کنید که باید توی سایت ثبت نام کنه.
این سناریوی کاریه که باید انجام بدید
موفق و پیروز باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.