ورود

View Full Version : حرفه ای: اجرا فقط در شبکه داخلی نه اینترنت

spicirmkh
شنبه 09 دی 1391, 08:48 صبح
سلام

برنامه وب بیس دارم که روی IIS نصب شده و همه از طریق شبکه داخلی متصل هستند و همچنین از طریق اینترنت
حال می خواهم برنامه فقط در شبکه داخلی باشه و از خارج نتواند متصل شوند

باتشکر

sh.eng
شنبه 09 دی 1391, 14:55 عصر
حال می خواهم برنامه فقط در شبکه داخلی باشه و از خارج نتواند متصل شوند

سلام. در زمان های خاصی میخواید این اتفاق بیفته یا کلا میخواید ارتباط آن را از طریق اینترنت قطع کنید؟
لطفا بیشتر توضیح بدید

spicirmkh
یک شنبه 10 دی 1391, 08:29 صبح
سلام. در زمان های خاصی میخواید این اتفاق بیفته یا کلا میخواید ارتباط آن را از طریق اینترنت قطع کنید؟
لطفا بیشتر توضیح بدید

کلا نتواند از طریق اینترنت ارتباط برقرار کند

sh.eng
یک شنبه 10 دی 1391, 10:30 صبح
کلا نتواند از طریق اینترنت ارتباط برقرار کند

اگر درست متوجه منظور شما شدم پس:

معمولا در چنین حالت هایی، سایت بر روی سرور مرکزی سازمان نصب شده و هم از طریق شبکه داخلی و هم از طریق اینترنت قابل دسترسی است. برای شبکه محلی که از ip های درون سازمانی استفاده میشود (معمولا ip ایستای که بر روی سرور ست میشود) و برای استفاده از طریق اینترنت نیز یک ip valid خریداری شده و آن را بر روی سرور ست میکنند تا بتوان از طریق آن نیز از طریق اینترنت به سایت وصل شد.
خب با این اوصاف شما فقط نیازه آن کانال ارتباطی را قطع کنید. تنظیمات ip valid خود را از سرور بردارید تا امکان استفاده از طریق اینترنت مهیا نباشد.

spicirmkh
دوشنبه 11 دی 1391, 09:06 صبح
اگر درست متوجه منظور شما شدم پس:

معمولا در چنین حالت هایی، سایت بر روی سرور مرکزی سازمان نصب شده و هم از طریق شبکه داخلی و هم از طریق اینترنت قابل دسترسی است. برای شبکه محلی که از ip های درون سازمانی استفاده میشود (معمولا ip ایستای که بر روی سرور ست میشود) و برای استفاده از طریق اینترنت نیز یک ip valid خریداری شده و آن را بر روی سرور ست میکنند تا بتوان از طریق آن نیز از طریق اینترنت به سایت وصل شد.
خب با این اوصاف شما فقط نیازه آن کانال ارتباطی را قطع کنید. تنظیمات ip valid خود را از سرور بردارید تا امکان استفاده از طریق اینترنت مهیا نباشد.

فرمایش شما درست است . من برنامه ام را به یک سازمان داده ام و خودم آنجا حضور ندارم و نمی خواهم این سازمان با داشتن IP valid به این برنامه از طریق اینترنت دسترسی داشته باشه و فقط از طریق شبکه داخلی استفاده کند
با تشکر

sh.eng
دوشنبه 11 دی 1391, 09:51 صبح
خب در این صورت شما احتمالا میتونید با استفاده از کد نویسی ip ورودی را چک کرده و در صورتی که در رنج ip valid نباشد اجازه ورود داشته باشد. ولی باز اون سازمان راه در رو داره! احتمالا بتونه کاری کنه که ابتدا کاربر با ip valid به شبکه سازمان وصل بشه و بعد از طریق ip داخلی به سایت مورد نظر (حدس میزنم بشه). برای اطمینان بهتره با متخصصین شبکه مشکلتون را در میان بذارید.