View Full Version : دنبال ایده ای بسیار پیچیده و زمان بر ولی کاربردی هستم!
1485159
شنبه 09 دی 1391, 20:50 عصر
سلام
کلا از 2 سال پیش دنبال یه ایده درست و حسابی هستم که بشینم روش کار کنم ولی خداییش چیزی که بتونه منو رازی کنه پیدا نکردم!
کلا دوسدارم رو الگوریتم و اینجور چیز ها کار کنم مثل پردازش تصویر و هوش مصنوعی و ...
ولی حتی این دوتا که اسمشون رو بردم هم برام زیاد جالب نیستن! آخه کم کم داره جواد میشه:لبخند:
کلا دنبال یه ایده بکر هستم. از لحاظ زمان و انرژی و قابلیت یادگیری هم در حد المپیک هستم!:لبخند:
خوشحال میشم اگه ایه ای داشتین بگین. البته فقط مربوط به الگوریتم و اینجور چیز ها بشه.
ممنون.
Felony
یک شنبه 10 دی 1391, 11:20 صبح
یکی از مباحث پیچیده و مورد علاقه من که روز به روز هم در حال فراگیرشدن هست : Parallel Programming (http://en.wikipedia.org/wiki/Parallel_computing)
Mask
یک شنبه 10 دی 1391, 12:11 عصر
اگه واقعا حسشو داری و وقتشو به نظر من 3 تا پروژه هست که فعلا تو دنیا کسی نتونسته انجام بده. که مربوط به پردازش صدا و تصویر فارسی هست و کشف الگوریتم هست.
یکیش ساخت برنامه ocr فارسی هست با دقت بالا.
یکیشم برنامه تشخیص صدا به صورت محاوره ای و تایپ اون.
و سومی کشف رمز فایلهای rar به غیر از بروتیفورس.
AliReza Vafakhah
یک شنبه 10 دی 1391, 13:44 عصر
مگه میشه !!!
Mask
یک شنبه 10 دی 1391, 18:39 عصر
مگه میشه !!!
یه روز یکی میگفت مگه میشه آدم بره کره ماه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیدیم که شد.
1485159
یک شنبه 10 دی 1391, 18:47 عصر
سلام
یکی از مباحث پیچیده و مورد علاقه من که روز به روز هم در حال فراگیرشدن هست : Parallel Programming (http://en.wikipedia.org/wiki/Parallel_computing)
میشه یکم بیشتر توضیح بدین که مثلا چجوری میشه روش کار کرد؟ مثلا با گیم انجین میشه بازی ساخت و ساختن یه گیم جدید با یک موضوع خاص میتونه یک ایده جالب باشه.
حالا تو پردازش موازی اون ایده جدید چی میتونه باشه؟
اگه واقعا حسشو داری و وقتشو به نظر من 3 تا پروژه هست که فعلا تو دنیا کسی نتونسته انجام بده. که مربوط به پردازش صدا و تصویر فارسی هست و کشف الگوریتم هست.
یکیش ساخت برنامه ocr فارسی هست با دقت بالا.
یکیشم برنامه تشخیص صدا به صورت محاوره ای و تایپ اون.
ocr که تقریبا روش کار شده(هر چند که هنوز جای کار داره). و از این جهت باب میلم نیست. پردازش تصویر هم قبلا همچین برنامه هایی در مورد زبان فارسی بوده!
ولی کشف الگوریتم رو نگرفتم که منظورتون چیه؟! همون rar؟ خب برادر من بگو نمیخوام ایده بدم دیگه!:لبخند:
1485159
یک شنبه 10 دی 1391, 19:03 عصر
پردازش تصویر هم قبلا همچین برنامه هایی در مورد زبان فارسی بوده!
البته منظورم پردازش صدا بود.:چشمک:
hi.alir
یک شنبه 10 دی 1391, 19:05 عصر
یه روز یکی میگفت مگه میشه آدم بره کره ماه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیدیم که شد.
بعضی چیز ها ظاهری غیر ممکنند. بعضی چیز ها منطقی. مثلا شما نمی تونی بگی یه روزی 0 با 1 برابر میشه. برگردوندن hash code هم از لحاظ منطقی غیر ممکنه.
ولی Parallel Programming چیز جالب و پیچیده و کاربردی ای هست. یه نگاهی به این لینک (http://en.wikipedia.org/wiki/Embarrassingly_parallel) بندازید.
eshpilen
دوشنبه 11 دی 1391, 08:35 صبح
غیرممکنه؛ حداقل برای من و شما!
rar از الگوریتم رمزگذاری AES256 استفاده میکنه که تاحالا هیچکس نتونسته درش ضعف مهمی پیدا کنه.
بحث دوتا الگوریتم من درآوردی افراد غیرمتخصص نیست که فکر کنید همینطور شانسی میشه توش ضعفی پیدا کرد. فقط کلی باید مطالعه و تخصص در علم رمزنگاری داشته باشید و ریاضیتون هم خوب باشه. بعدشم تازه باز احتمال پیدا کردن ضعف درش بسیار کمه طبیعتا.
Yuness Mehdian
سه شنبه 12 دی 1391, 00:01 صبح
یه روش جدید مرتب سازی یا سرچ اختراع کن ! جدی میگم . من چند وقت پیش توهم زده بودم که یک روش مرتب سازی جدید کشف کردم ولی وقتی تریسش کردم همه کار می کرد غیر مرتب سازی ! ولی در کل خیلی از مسائل دنیای ما با کم کردن هزینه های جستجو و مرتب سازی حل میشه . الزاما هم نباید چیز جدیدی باشه بیشتر الگوریتم ها اصلاح و بهبود الگوریتم های دیگه ان . راستی الگوریتم و هوش مصنوعی هیچ وقت جواد نمیشن تازه دارن اهمیت خودشون رو نشون میدن وقتی سیستم هایی بسازیم که خنگ نباشن و کارها رو هوشمند انجام بدن خیلی زندگی شیرین تر میشه و کلی جای کار داره و دنیای هوشمند آینده تازه استارت خورده . درمورد hashing هم فک کنم decode کردنش جزء مسائل np باشه که فعلا تو بازه چند جمله ای قابل حل نیستند
1485159
سه شنبه 12 دی 1391, 13:06 عصر
سلام
یه روش جدید مرتب سازی یا سرچ اختراع کن !
ایول خوشم اومد.
دنبال همچین ایده هایی هستم.
من چند وقت پیش توهم زده بودم که یک روش مرتب سازی جدید کشف کردم ولی وقتی تریسش کردم همه کار می کرد غیر مرتب سازی !
درک میکنم. :دی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.