ورود

View Full Version : گفتگو: نظر و نقد در مورد سایت من

malloc
یک شنبه 10 دی 1391, 00:35 صبح
سلام دوستان .

به سلامتی این سایتمو تموم کردم میخواستم دوستان و حرفه ای ها هر نظری ، پیشتهادی ، نقدی میتونن بکنن که استفاده کنم.

username : qe
password : qe

ndt.somee.com

ضمنا دوستان بزرگوار بیشتر مد نظر من نطر درمورد سرعت اجرای سایت و اینا هست . عکس زیر، آماریه که نرم افزار firebug بهم داده :
97527
نطراتتون آماری باشه خیلی بهتره .

sh.eng
یک شنبه 10 دی 1391, 10:24 صبح
سلام. شرمنده میتونم قبلش بپرسم چه مدتی در حال کاربرنامه نویسی و طراحی سایت هستید؟

aliblue
یک شنبه 10 دی 1391, 10:34 صبح
همون نام کاربری و پسوردی که گفتیو میزنم میگه اشتباهه.

malloc
یک شنبه 10 دی 1391, 10:38 صبح
سلام. شرمنده میتونم قبلش بپرسم چه مدتی در حال کاربرنامه نویسی و طراحی سایت هستید؟
من تو دوره تحصیل کاره وب میکردم و سه تا پروژه دانشجویی وب داشتم . اما بعد از فارق التحصیلیم که میشه شهریور امسال این اولین پروژه ایه که گرفتم و یک ماهه دارم روش کار میکنم

malloc
یک شنبه 10 دی 1391, 10:42 صبح
همون نام کاربری و پسوردی که گفتیو میزنم میگه اشتباهه.

خودمم نمیدونم چرا اون یوزر و پسورد کار نمیکنه . تو لوکال کار میکنه اما تو وب کار نمیکنه . شما با یوزر و پسورد زیر امتحان کن :

username : qe
password : qe

sh.eng
یک شنبه 10 دی 1391, 11:16 صبح
من تو دوره تحصیل کاره وب میکردم و سه تا پروژه دانشجویی وب داشتم . اما بعد از فارق التحصیلیم که میشه شهریور امسال این اولین پروژه ایه که گرفتم و یک ماهه دارم روش کار میکنم

پس چون کم تجربه نیستید یکم جسارت میکنم و سایتتون را بیشتر نقد میکنم. البته بعضی هاشون نظرات شخصی خودمه...

اول از ظاهر کار شروع میکنم (چون متاسفانه اولین چیزی که به چشم میخوره ظاهر سایته): به نظر من چارچوب کار متوسطه ولی خیلی میتوان ریز کاری کرد بیشتر وفت بذارید ظاهری مناسب تر میتوانید به سایت خود بدید. بعنوان مثال: بهتر میشد اگر برای تیترهای مطالب خود از فونت های دیگه استفاده میکردید، از گوشه گرد بیشتر استفاده کنید و...

منوها را با چی ساختید؟ اگر از کنترل های دات نت استفاده کردید من پیشنهاد میکنم این کار را نکنید میتوانید با کد نویسی این کار را به راحتی انجام داد.

شما سایت خود را دو زبانه ساختید پس چه خوب میشد چارچوب فارسی و انگلیسی کمی متفاوت بود (متاسفانه در خیلی از سایت های طراحی شده مد نظر قرار گرفته نمیشه)

تعداد درخواست های شما به سرور زیاد است همچنین با توجه به حجم سایت یکم سرعت بارگذاری کم است. بیتشر بر روی تعداد درخواست های خود بر روی سرور تمرکز کنید که این کار با مشاهده نوع کد نویسی ملموس تر است.

میشه بیتشر توضیح بدید از چه روش های برای طراحی سایت خود استفاده کردید تا بهتر بشه نظر داد...

در کل آروزی موفقیت برای شما میکنم.

malloc
یک شنبه 10 دی 1391, 11:33 صبح
پس چون کم تجربه نیستید یکم جسارت میکنم و سایتتون را بیشتر نقد میکنم. البته بعضی هاشون نظرات شخصی خودمه...

اول از ظاهر کار شروع میکنم (چون متاسفانه اولین چیزی که به چشم میخوره ظاهر سایته): به نظر من چارچوب کار متوسطه ولی خیلی میتوان ریز کاری کرد بیشتر وفت بذارید ظاهری مناسب تر میتوانید به سایت خود بدید. بعنوان مثال: بهتر میشد اگر برای تیترهای مطالب خود از فونت های دیگه استفاده میکردید، از گوشه گرد بیشتر استفاده کنید و...

منوها را با چی ساختید؟ اگر از کنترل های دات نت استفاده کردید من پیشنهاد میکنم این کار را نکنید میتوانید با کد نویسی این کار را به راحتی انجام داد.

شما سایت خود را دو زبانه ساختید پس چه خوب میشد چارچوب فارسی و انگلیسی کمی متفاوت بود (متاسفانه در خیلی از سایت های طراحی شده مد نظر قرار گرفته نمیشه)

تعداد درخواست های شما به سرور زیاد است همچنین با توجه به حجم سایت یکم سرعت بارگذاری کم است. بیتشر بر روی تعداد درخواست های خود بر روی سرور تمرکز کنید که این کار با مشاهده نوع کد نویسی ملموس تر است.

میشه بیتشر توضیح بدید از چه روش های برای طراحی سایت خود استفاده کردید تا بهتر بشه نظر داد...

در کل آروزی موفقیت برای شما میکنم.

داداش کلا دمت گرم .
خوب جواب های من :
یجورایی هم بلد نبودم فونت دیگه ای به پروژه attach کنم هم اینکه از tahoma خوشم میاد. اما خوب نظر بجایی بود.
منوها هم همش کدنویسیه . یعنی همش با تگ div و ul و li و اینا هستن .
آره دوزبانه کردن باید استایل عوض بشه و چپ چین راست چین فرق کنه . منم خیلی دنبال این قضیه گشتم اما آخرشم متوجه نشدم چطور اینکارو کنم . تا جایی که فهمیدم باید در حین پروژه فایل css پروژه رو تعویض کنی . اما هرچی گشتم پیدا نکردم چطور اینکارو کنم بخاطر اون بیشتر متن هام وسط چین هستند .

آخ دمت گرم داداش این تعداد درخواست که من چک کردم 49 تا هست رو چطور کم کنم . واقعا تو این قضیه موندم .

روش خاصی ندارم . منظورتونو از روش متوجه نشدم.

راستی اون شرکتی که از من خواسته واسش این سایت و بسازم گفت میخواد دقیقا کاراییش مشابه سایت زیر باشه :
www.parmand.com
حالا شما میتونی یه مقایسه ای هم بین سایت من و اون سایت انجام بدی .

هرچند واقعا تا همینجا هم که نظر دادی دمت گرم خیلی لطف کردی.

sh.eng
یک شنبه 10 دی 1391, 11:48 صبح
ولی من با توجه به اینکه تعداد درخواست های شما 72 بود گفتم زیاده... یه نگاه به لینک زیر بندازید:

http://tools.pingdom.com/fpt/#!/PiQAqAtbh/http://ndt.somee.com

در مورد روشتون هم منظورم نحوه کدنویسی بود. به نظر من یک سایت موفق باید کدنویسی موفقی داشته باشه... ممکنه خیلی وقته به نظر شما یکبار دارید اطلاعات را از بانک فراخوانی میکنید ولی این کار با چندین درخواست انجام میشه.
از این هم قافل نشید که از امکانات asp.net بهتره در جاهای مناسب استفاده کرد بعنوان مثال کنترل های سمت سرور...

malloc
یک شنبه 10 دی 1391, 12:12 عصر
نکته : من همیشه از استاد های درس زبان انگلیسی بدم میومد چون هرکدومشون براساس لحجه انگلیسی که خودش داشت به مکالمه هامون گیر میداد و مثلا تو کلمه Opportunity چندتا تلفظ بود و هر استاد یکیشون قبول داشت .

اصل بحث : چرا باید یه جا به من بگه 49 تا درخواست دارم (عکس پست اول) و یجای دیگه بگه 72تا؟؟؟؟ کسی هست اینو بهم توضیح بده؟؟؟؟
کد نویسی من لایه ای نیست . شاید یکم کد نویسی تکراری توپروژم داشته باشم که بخاطر این مساله حدودا 200 خط کد به مجموع 2500 خط کد اضافه بشه که بنظر زیاد قابل توجه نیست .
من هرجا نیاز بود با بهینه ترین حالت از دیتابیس select گرفتم. ولی بحث کنترل هام هست که عملا من یدونه هم کنترل html ندارم و همه کنترل هام سمت سروری هستند (همشون runat=server دارن.)

الان من رفتم سایتی که شما معرفی کردید و نیگاه کردم . خوب یه سوال من چطوری میتونم با کد نویسی تعداد request های صفحه رو کم کنم . تا جایی که من فهمیدم request های صفحه همون فایلهایی هست که من به عنوان design به پروژه اضافه کردم . یعنی نمیتونم کاری کنم که تعداد request ها کم بشه مگه اینگه فایلی رو حذف کنم که خوب اینکار رو هم نمیتونم بکنم چون ظاهرش خراب میشه

alihassanabadi
یک شنبه 10 دی 1391, 12:53 عصر
سلام
1- هنگامی که از زبان فارسی استفاده میشه ساب منو ها باید دقیقا از زیر لینک باز شه و به سمت چپ
2- تو صفحاتت یکم گرافیک به textBox هات بده(از css3 استفاده کن)
3- متن مربوط به تکس باکس ها رو بالا ننویس چون فضای زیادی اشغال میکنه اینجوری بهتره مثلا نام:تکست باکس
4- از عکس های png استفاده کن مثلا عکس رفرش تصویر امنیتی
5- RightToLeft تکس باکس ها رو اصلا رعایت نکردی
6-validation ها رو بیار روبروی تکس باکس ها
7- مشکل خیلی بزرگ اصلا از ValidationGroup استفاده نکردی مثلا تو صفحه ارتباط با ما اگه یک validation فعال شه دیگه منوهات کار نمیکنه
8- با توجه به نکته 6 منوهات در سمت سرور اجرا میشن پس در نتیجه از تگ های html استفاده کن
9-RightToLeft قسمت آمار بازدید کنندها رو درست کن(وقتی زبان فارسی)
10- در قسمت آمار بجای => از : اسفاده کن
11- لینک های فارسی و English رو بزار تو منوهات
12- از بک گراندت خوشم اومد
13- رHTTP Error 404.0 - Not Found رو تو web.config ست کن
14- تو قسمت فوتر سایت بجای Create By بزن Created by و اگه اگه اگه شد شماره تماس رو بر دار کلا اگه یخوای یک لینک بزار درباره مثلا برنامه نویس بع که کلیک شد یک پنجره Popup نشون بده که توش مشخصات کاملت باشه
15- اگه میتونی از یک TextEditor ساده برای جاهایی که متن زیاد وارد میشه استفاده کن
16- تو بخش آموزش گرید ویو ها رو میتونی قشنگ تر کنی

راستی اون شرکتی که از من خواسته واسش این سایت و بسازم گفت میخواد دقیقا کاراییش مشابه سایت زیر باشه
17- ما که ندیدیم نحوه کارش و گرافیکش شبیه http://www.parmand.com باشه

منوها هم همش کدنویسیه
18- چرا کد نویسی مگه منوهات پویاست یا منظورت کد html بود ولی طبق نکته 7 همشون runat=server

آره دوزبانه کردن باید استایل عوض بشه و چپ چین راست چین فرق کنه . منم خیلی دنبال این قضیه گشتم اما آخرشم متوجه نشدم چطور اینکارو کنم
19- اگه نمیتونی میشه تو دو پوشه جدا بسازی ولی اضافه کاری میشه اما راحت مثلا صفحات فارسی تو پوشه Persian و انگلیسی تو English
20- از کش اسفاده کنید و تو وب کانفیگ از SqlCacheDependency
در کل خیلی جا واسه ارتقا دادن داره
موفق باشید.

malloc
یک شنبه 10 دی 1391, 13:11 عصر
آقا دمت گرم یهو اینهمه نصیحت آدم قفل میکنه :لبخند:
نکته اول : اول از همه یچیزی و بگم و اونم اینکه من واقعا تو اینکه وقتی زبان فارسی هست rtl بشه و وقتی انگلیسی هست ltr بشه مشکل دارم بخاطر همین قضیه پایه ی طراحی سایت رو روی انگلیسی گذاشتم یعنی ltr که اگه انگلیسی سایت رو بازدید کنید بیشتره مشکل نوشتاری درست میشه.
تمای مواردی که گفتید و مربوط به چپ چین و راست چینه رو که توضیح دادم واقعا نمیتونم درستش کنم.
textbox صفحاتم هم از telerik هست و دیزاین معمولی داره .
80درصد عکسهام png هست و optimize هم شدن.
به صفحه comtact Us هم رسیدگی میکنم . اما تاجایی که یادمه valitation group استفاده کردم . از تذکرت ممنونم.
در مورد آمار بازدید هم باید بگم که با توجه به نکته اول اینجوری نوشتمش .
راجعبه نکته 14 شما هم باید بگم حق با شماست کاری که کردم خیلی آماتوره
درمورد نکته 17 شما باید بگم که گرافیک نه اما کاری که سایت من میکنه یجورایی مشابه اون سایته هست .

واما یکی از اصلی ترین نکات من که جدیدا بهش پی بردم اینه که چون من برای دوزبانه کردن از resource فایل ها استفاده میکنم و هر شی موجود تو صفحه من یه خاصیت text داره که من اونو از resource فایل ها میخونم ، نمیتونم runat=server هیچکدوم از اونا رو بردارم چون در اونصورت نمیتونه متنشو از resource فایل ها بخونه .

اگه نکته 13 و 20 رو بتونی با جزئیات بیشتری توضیح بدی واقعا ممنون میشم .

Like

alihassanabadi
یک شنبه 10 دی 1391, 13:30 عصر
اما تاجایی که یادمه valitation group استفاده کردم
پس چرا زمانی که مثلا میگه ایمیل وارد سده اشتباه است دیگه منوهات کار نمیکنن

در مورد آمار بازدید هم باید بگم که با توجه به نکته اول اینجوری نوشتمش
جالب نیست

واما یکی از اصلی ترین نکات من که جدیدا بهش پی بردم اینه که چون من برای دوزبانه کردن از resource فایل ها استفاده میکنم و هر شی موجود تو صفحه من یه خاصیت text داره که من اونو از resource فایل ها میخونم ، نمیتونم runat=server هیچکدوم از اونا رو بردارم چون در اونصورت نمیتونه متنشو از resource فایل ها بخونه .
وقتی نمیتونی نکته شماره 19 راهکار خوبی برات هست خیلی از وب سایت ها اینجوری طراحی شدن

اگه نکته 13 و 20 رو بتونی با جزئیات بیشتری توضیح بدی واقعا ممنون میشم .
جستجو کن تو همین وب سایت کلی اطلاعات در موردشون پیدا میشه(فقط یکم جستجو)
.

malloc
یک شنبه 10 دی 1391, 14:37 عصر
یه سوال دارم که شاید مبتدیانه باشه اما خوب نمیدونم .
من 3تا تگ iframe تو صفحه اولم دارم. حالا runat=server هر 3تا رو برداشتم اما هیچ تاثیری رو تعداد request هام نداشت ؟؟؟؟ حالا سوال اینه مگه هر runat=server برابر یه درخواست از server نیست . پس چرا تعداد درخواستهای سایت من کم نشد؟؟؟؟

alihassanabadi
یک شنبه 10 دی 1391, 14:44 عصر
من 3تا تگ iframe تو صفحه اولم دارم. حالا runat=server هر 3تا رو برداشتم اما هیچ تاثیری رو تعداد request هام نداشت ؟؟؟؟ حالا سوال اینه مگه هر runat=server برابر یه درخواست از server نیست . پس چرا تعداد درخواستهای سایت من کم نشد؟؟؟؟
Request ربطی به Runat=server نداره
مربوط به فایلهایی میشه که تو وب سایتت لود میشن مثل عکس,سی اس اس یا جاوا و ....

malloc
یک شنبه 10 دی 1391, 14:55 عصر
:خجالت:گفتم که مبتدیم . شرمنده . پس این runat که میگن هرچی تو پروژت کمتر باشه بهتره برای چیه بهتره ؟؟؟

actros
یک شنبه 10 دی 1391, 16:20 عصر
1- تو منوهات از linkbutton استفاده کردی که هیچ ضرورتی نداره.از تگ a استفاده کن.اینطوری هم منو سبکتری خوهی داشت هم تو صفحه ارتباط به Validation ات گیر نمیده.(وگرنه مجبوری خاصیت CausesValidation همه linkbutton ها رو False کنی.
2- تایتل سایت تا 77 کاراکتر جا داره میتونی بیشتر بهش برسی.کلمات یا جملات رو با پایپ | از هم جدا کن نه چیز دیگه.یه توضیح کوچولو یا چند فعالیت عمده رو توش بذار
3- من بودم عملیات لاگین رو میبردم تو صفحه خودش.اونجا هم خیلی ساده برگزارش میکردم :دی
4- تو سایت به نظر من نیازی به تقویم و دیکشنری و آمار سایت و این جور چیزا نیست.آدم یاد وبلاگ میفته
5- برای راست چین چپ چین منو ها و سایدبارها کافیه کلشون رو بندازی تو یه div و تو حالت فارسی rtl اش کنی
6- برای 2 زبانه کردن 2 صفحه جدا بساز این طوری هر کردوم از صفحه هات سبک تر میشه.بخای استایل رو هم از ریسور ها بگیری صفحت از اینم سنگین تر میشه
7- جای linkbutton ات خیلی ساده از تگ a استفاده کن
8- تو صفحه اول از کنترل های Ajax یا UpdatePanel استفاده کردی؟ سعی کن تا جایی که ممکنه حداقل تو صفحه اول استفاده نکنی(چندین تا axd. یسنگین مهمونت میکنه)
9- از ابزارهای یکپارچه سازی و فشرده سازی CSS و JS استفاده کن

در مجموع سایتت خوبه.اگه میخای این کار رو ادامه بدی مطالعت رو بیشتر کن (مطلب برا یادگیری خیلی زیاده )

malloc
یک شنبه 10 دی 1391, 16:28 عصر
دست گلت درد نکنه دادشی .
تقویم و قبول دارم اما دیکشنری و بخاطر کارشون گذاشتم و آمار سایت هم که خوب آماره سایته دیگه مگه وجودش چه اشکال داره ؟؟؟
linkbutton رو هم چون نمیتونم از تگ a استفاده کنم گذاشتم (بخاطر بحث دوزبانه کردن و خوندن متن از ریسورس ها)
css , js رو قبلا compress کردم.
واقعا جا واسه کار خیلی داره اما چیزی که ازم بر میومد همینه .

راستی یه سوال دیگه دارم از هرکسی که این متن و میخونه و اونم اینه آیا واسه دوزبانه کردن بهتره از resource فایل ها استفاده بشه یا صفحات به ازای هر زبان توی یک پوشه مجزا کپی بشه ؟؟؟

در کل دستت درد نکنه دوست عزیز آقای actros (http://barnamenevis.org/member.php?138297-actros)

sanay_esh
یک شنبه 10 دی 1391, 18:48 عصر
سلام دوست گرامی

این سایت http://www.parmand.com که فرمودید با جوملا درست شده

شما هم خودت میدونی اگه قبول کردید که عین همین سایت درست کنی براشون ، کار سختی در پیش داری

مطمئن باش که اگر بخواهی این کار را با asp.net انجام بدی خیلی باید بیشتر تلاش کنی

امیدوارم که در ابتدا مطالب پایه ای رو مطالعه کرده باشی مانند راست چین چپ چین کردن CSS که اصلا کاری نداره ( یه کابوس شده برات ) نباشه ... در هر صورت آرزوی موفقیت دارم برات

malloc
یک شنبه 10 دی 1391, 19:14 عصر
شما هم خودت میدونی اگه قبول کردید که عین همین سایت درست کنی براشون ، کار سختی در پیش داریمتوجه نشدم مگه اون سایته چه قابلیتهایی داره ؟؟؟

امیدوارم که در ابتدا مطالب پایه ای رو مطالعه کرده باشی مانند راست چین چپ چین کردن CSS که اصلا کاری ندارهیجورایی آره کاری نداره . اما اصل مشکل من اینه چون از resource فایلها استفاده کردم پس نمیتونم دوتا پوشه جدا واسه دوزبان داشته باشم . وبازهم چون بلد نیستم تو کدنویسی سمت سرور بین دوتا فایل css سوییچ کنم نمیتونم وقتی زبان سایت تغییر میکنه کله ظاهر سایتو چپ و راست کنم .

و ممنون بایت نظری که دادید .

یبار دیگه این سوالمو میپرسم :
راستی یه سوال دیگه دارم از هرکسی که این متن و میخونه و اونم اینه که آیا واسه دوزبانه کردن بهتره از resource فایل ها استفاده بشه یا صفحاتی که به ازای هر زبان توی یک پوشه مجزا کپی بشه ؟؟؟

bahar_1984_n
یک شنبه 10 دی 1391, 21:56 عصر
سلام شما سایت رو دو زبانه تعریف کن این جوری خیلی بهتره و دستت باز تر میشه.
ببینید قالب سایت خیلی مهمه من چند تا طرح برای شما ارسال میکنم ازشون الگو برداری کنید.هزار هم شما کدهای خوب بنویسید اگه نتونه با تصاویر زیبا فکرتون رو انتقالبدید خوب خیلی بده به نظرم.

ببین یه قالب خیلی قشنگ برات فرستادم به نظرم به کارت هم خیلی میاد ازش حتما استفاده کن97574

raha_hakhamanesh
یک شنبه 10 دی 1391, 23:26 عصر
آقا مصطفی گُل اجازه بده اول بهت تبریک بگم از اینکه اینقدر شجاع هستی که برنامه (بقول خودت مبتدی) را در معرض دید گذاشتی تا دیگران اظهار نظر کنند.

و اما نظر خلاصه من، لطفا سعی کن از یک مرجع خوب کار رو شروع کنی، من رو ببخش ولی فکر کردم تحصیلات شما کامپیوتر نباشه! یا شاید اساتیدت کم لطفی کرده باشن البته صحبتم کلی نیست و اصلا نمی خوام فلسفه بگم
ولی در کل یک مشکل اساسی بنده دارم اینکه دانش و دستاوردهای دیگران را کمتر به کار می گیرم ان شاالله برای شما اینطور نباشه.
بنظرم از یک مرجع خوب شروع کنید، مفاهیم را یادبگیرید و هر جا با مشکلی مواجه شدید یا خواستید تکنیک هایی را استفاده کنید که بروز هستند یا خیلی مهم هستند (مثلا امنیت) آن وقت از منابعی مثل کتاب جدا شده و از محیط هایی پویاتر مثل این وب سایت بهره ببرید. مسلم است که تاپیک های "آموزش" که در این وب سایت و وب سایت های مشابه وجود دارد مسلما برای همه ما مفید است.

اگر بیان لطیفی بکار نبردم عذرخواهی می کنم فقط دوست داشتم صمیمانه مطالبی را برایتان بنویسم.
موفق باشید

malloc
یک شنبه 10 دی 1391, 23:28 عصر
بهار خانوم دیدم قشنگ بود اما خوب بنظر خودم چیزی که من دیزاین کردم قشنگ تره!!!!
من مشکلم رو request بالا هست والا رو دیزاین مشکلی ندارم .

malloc
دوشنبه 11 دی 1391, 17:08 عصر
خوب دوستان حرفه ای و عزیز نظر بدید هر نظری نقدی باشه فقط میخوام نظر همه رو داشته باشم.