View Full Version : سوال: برای شروع برنامه نویسی وب کدام زبان بهتر است؟
Abolfazl.programmer
یک شنبه 10 دی 1391, 13:41 عصر
سلام
من میخام برنامه نویسی وب رو شروع کنم.کمی هم تجربه برنامه نویسی با سی شارپ رو دارم.الان چه زبانی بیشتر استفاده میشه و برای شروع چه زبانی خوبه؟
متشکرم:متفکر:
mofid002006@gmail.com
یک شنبه 10 دی 1391, 13:44 عصر
شما بهتره اول کار با html و css رو یاد بگیری بعد چون سی شارپ کار کردی می تونی ASP.Net کار کنی
colors
یک شنبه 10 دی 1391, 16:39 عصر
سلام
من میخام برنامه نویسی وب رو شروع کنم.کمی هم تجربه برنامه نویسی با سی شارپ رو دارم.الان چه زبانی بیشتر استفاده میشه و برای شروع چه زبانی خوبه؟
متشکرم:متفکر:
سلام
دوست عزیز برای اینکه بتونید یه وب سایت کامل بنویسد، نیازمنده مسلط بودن به حداقل چندین زبان است.
شما اول باید پایه وب که همون html هست رو خوب یاد بگیرید. زبان نشانه گذاری html برای ساخت هر نوع اپلیکیشن تحت وب الزامیه.
بعدش برای اینکه بتونید قالب اپلیکیشنتون رو تنظیم کنید(رنگ، اندازه، ارتفاع و ...) رو باید با CSS انجام بدین.
همچنین برای پویا نمایی صفحاتتون میتونید از javascript استفاده کنید. البته کتابخانه قدرتمندی به نام jQuery هم داره که ببیشتر استفاده میشه.
خب همه اینها برای طراحی یه سایت میتونن استفاده بشن. همونطوری که گفتم html رو حتما نیاز دارید و میتونید از css or javascript هم استفاده کنید. ولی در نحایت یه سایت ثابت دارید. یعنی فقط یه قالب دارید. برای اینکه بتونید مثلا یه سایت خبری بسازید که بتونید خبر ارسال کنید و بخش مدیریت داشته باشه باید به سراغ زبانهای اسکریپت نویسی سمت سرور برید. معمولا افراد یکی از دو زبان قدرتمند PHP یا ASP رو اتنخاب میکنن. واسه انتخاب یکیشون هم باید تحقیق جستجو کنید که کلی هم نظرسنجی و مقایسه و ... داره
رضا قربانی
دوشنبه 11 دی 1391, 23:11 عصر
php ....
:متفکر:
forestasphalt
سه شنبه 12 دی 1391, 22:19 عصر
به نظر من سریع ترین روش برای رسیدن به هدفت اینه:
1)اول یه قالب دانلود کن بعد فارسیش کن(هنگام فارسی کردن با html/css تا حدودی آشنا میشی بعد از آشنا شدن میتونی کم کم با کدهای بیشتری کار کنی اوایل کارت سعی کن زیاد وارد جزییات نشی وچارچوب کلی رو یادبگیری )
2)با کدهای جاوااسکریپت (کتابخونه جی کوئری هم کمی آشنا شو البته تا حد نیازت!بعد ها بیشتر وقت بذار حرفه ای تر شو:بامزه:)
3)چون با سی شارپ آشنایی با aspزودتر کنار میای(بعد ها حرفه ای تر شدی حتما php رو هم یاد بگیر معرکه است:لبخند:)
به نظرم میتونی این کارا تو حدود 2هفته انجام بدی و یه پروژه ساده رو بنویسی(در ابتدا اصلا سعی نکن همه چیرو یاد بگیری که دلزده میشی)
خدا به همرات :تشویق:
رضا قربانی
چهارشنبه 13 دی 1391, 18:06 عصر
به نظر من سریع ترین روش برای رسیدن به هدفت اینه:
1)اول یه قالب دانلود کن بعد فارسیش کن(هنگام فارسی کردن با html/css تا حدودی آشنا میشی بعد از آشنا شدن میتونی کم کم با کدهای بیشتری کار کنی اوایل کارت سعی کن زیاد وارد جزییات نشی وچارچوب کلی رو یادبگیری )
2)با کدهای جاوااسکریپت (کتابخونه جی کوئری هم کمی آشنا شو البته تا حد نیازت!بعد ها بیشتر وقت بذار حرفه ای تر شو:بامزه:)
3)چون با سی شارپ آشنایی با aspزودتر کنار میای(بعد ها حرفه ای تر شدی حتما php رو هم یاد بگیر معرکه است:لبخند:)
به نظرم میتونی این کارا تو حدود 2هفته انجام بدی و یه پروژه ساده رو بنویسی(در ابتدا اصلا سعی نکن همه چیرو یاد بگیری که دلزده میشی)
خدا به همرات :تشویق:
نظر شما جای خودش رو پیش ما داره اما 2هفته از نظر من 2 ماهه می تونه انجام بده . تازه اونم مبتدیش رو یاد بگیره.
با ساخت حداقل سه سایت تازه توی رول می افته.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.