ورود

View Full Version : نمایش تاپیک های مشابه

b.paseban
یک شنبه 10 دی 1391, 20:03 عصر
سلام بر دوستان.
چطوری میشه تاپیک های مشابه رو نمایش داد.
من با استفاده از یه کد sql یه رشته رو دریافت می کنم و اون و داخل او SP میزارم و خروجی رو دریافت می کنم.ولی جواب دریافتی فقط نمایش یک سطر از جدول مورد نظر هست.درصورتی که من میخوام تمامی تاپیک های مشابه رو نمایش بدم.چیزی که به فکرم رسید این بود که رشته مورد نظر رو به قسمت های مختلف تقسیم کنیم (مثلا با یه "_" اونها رو از هم جدا کنم) و داخل دیتابیس جستجو رو انجام بدیم.یعنی ما بر اساس تعداد کلمات جدا شده , چندتا ورودی به دیتابیس بدیم . ولی ما از قبل تعداد ورودی های دریافتی رو داخل Sp مشخص کردیم.(مشکل اینجاست)
حالا راه حل چیه؟

sh.eng
دوشنبه 11 دی 1391, 10:19 صبح
سلام.
نیازی به جدا کردن نیست... شما یه نگاه به لینک زیر بندازید احتمالا بتونید به جواب مورد نظر برسید.

http://www.techonthenet.com/sql/like.php

b.paseban
دوشنبه 11 دی 1391, 13:58 عصر
ممنونم از شما.ولی قضیه با Like (فقط Like) حل نمیشه.
تو یه جا خوندم که باید یسری کلمات کلیدی داشته باشی که بشه بر اساس همون کلمات تاپیک های مشابه رو بدست آورد.
یعنی یه Join بین دوتا جدول و select از دو جدولی که یکی متشکل از کلمات کلیدی و اون یکی هم جدول نمایش تاپیک باشه که همین جدول(جدول نمایش تاپیک ها)هم یک کلید خارجی از جدول کلمات کلیدی داشته باشه.
ولی میخوام بدونم راه دیگه ای هم هست؟

sh-eng
سه شنبه 12 دی 1391, 08:40 صبح
به نظر من بهترین راه اینه که مطالبت رو دسته بندی کنی یه جدول برای دسته هات تعریف کن و آیدی دسته رو تو جدولت بیار (موقع درج) موقع select کردن بر اساس id دسته ها همه رو بیرون بکش!