ورود

View Full Version : سوال: جلوگیری از تکرار سه فیلد!

bemilove
دوشنبه 11 دی 1391, 08:12 صبح
جدولی داریم از سه فیلد(a,b,c) ،با چه کدی می توان از از ورود اطلاعات جلوگیری کرد زمانی که اطلاعات a,b,c یکبار تکرار شده باشد؟....یعنی زمانی به ما پیغام بدهد که a,b,c یکبار وارد شده باشد.

iebu12
دوشنبه 11 دی 1391, 09:37 صبح
جدولی داریم از سه فیلد(a,b,c) ،با چه کدی می توان از از ورود اطلاعات جلوگیری کرد زمانی که اطلاعات a,b,c یکبار تکرار شده باشد؟....یعنی زمانی به ما پیغام بدهد که a,b,c یکبار وارد شده باشد.

می تونید این سه فیلد رو با هم Primary Key کنید. یعنی در قسمت طراحی جدول هر سه فیلد رو انتخاب کرده و دکمه Primary Key رو بزنید.

bemilove
دوشنبه 11 دی 1391, 11:36 صبح
من نتونستم درست کنم؟؟ فایل گذاشتم اگر زحمتی نیست ...

mosaArabi
دوشنبه 11 دی 1391, 12:54 عصر
فایل شما طبق گفته دوستمون اصلاح شد

bemilove
دوشنبه 11 دی 1391, 19:57 عصر
فایل شما طبق گفته دوستمون اصلاح شد

دوست عزيز اينكه همون فايله خودمه بدون تغيير!!!!

hf.farhadi
سه شنبه 12 دی 1391, 00:10 صبح
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
مخصوصاٌ استاد عربی عزیز که من به نوبه خودم کمال تشکر رو از ایشون دارم چون واقعاً مطالب زیادی رو از ایشون و دیگر اساتید خوب تالار یاد گرفتم

دوست عزيز اينكه همون فايله خودمه بدون تغيير!!!!دوست عزیز bemilove (http://barnamenevis.org/member.php?27917-bemilove) ، تغییرات جناب عربی در فایل مشخصه چون به خواسته کاربر گرامی iebu12 (http://barnamenevis.org/member.php?269325-iebu12) ،سه فیلد رو با هم Primary Key قرار دادن

اما با اجازه شما اساتید گرامی فایل رو به صورت ضمیمه تغییر دادم و در رویداد Before Update فیلد C (شهر) تکراری بودن رکورد رو کنترل نمودم

mahdytaherian
چهارشنبه 13 دی 1391, 21:06 عصر
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
مخصوصاٌ استاد عربی عزیز که من به نوبه خودم کمال تشکر رو از ایشون دارم چون واقعاً مطالب زیادی رو از ایشون و دیگر اساتید خوب تالار یاد گرفتم
دوست عزیز bemilove (http://barnamenevis.org/member.php?27917-bemilove) ، تغییرات جناب عربی در فایل مشخصه چون به خواسته کاربر گرامی iebu12 (http://barnamenevis.org/member.php?269325-iebu12) ،سه فیلد رو با هم Primary Key قرار دادن

اما با اجازه شما اساتید گرامی فایل رو به صورت ضمیمه تغییر دادم و در رویداد Before Update فیلد C (شهر) تکراری بودن رکورد رو کنترل نمودم

با سلام برای فرمهایی ک دارای ساب فرم هستن هم میشه نمونه ای بذارین که جلو گیری بشه از تکرار لطفا نمونه زیرا اصلاح فرمایید

hf.farhadi
چهارشنبه 13 دی 1391, 23:24 عصر
با سلام
هر چند صورت مسئله چندان فرقی نمیکند و خود شما هم با کمی تغییرات به مقصود میرسیدید . با این حال نمونه شما اصلاح گردید
موفق باشید

mahdytaherian
پنج شنبه 14 دی 1391, 13:15 عصر
با سلام
هر چند صورت مسئله چندان فرقی نمیکند و خود شما هم با کمی تغییرات به مقصود میرسیدید . با این حال نمونه شما اصلاح گردید
موفق باشید

با سلام ، یک فرقی که وجود داره اینه که یک فرد میتونه خاص باشه ولی دروس اون فرد برای هر فرد دیگه ای وجود داره و دروس خاص نیستن از طرفی یک فرد نمیتونه مثلا در س ریاضی رو دوبار انتخاب کنه ، امید وارم منظورم رو رسونده باشم ، در نمونه شما وقتی درسی برای یک فرد دیگه انتخاب بشه دوباره پیام تکراری میده
با تشکر

hf.farhadi
پنج شنبه 14 دی 1391, 15:42 عصر
سلام
شما در جدولتان نیاز به یک فیلد خاص مانند شماره دانشجو یا دانش آموز دارید که کلید اصلی نیز قرار دهید. فیلد ID در جدول شما چنین شرایطی دراد (البته کلید اصلی قرار ندادین) با فرض این موضوع که فیلد ID همان شماره دانشجو یا دانش آموز است ، کد زیر را جایگزین نمایید

Private Sub namedars_BeforeUpdate(Cancel As Integer)
Dim strCriteria As String
strCriteria = "namedars= '" & namedars & "' AND ID = " & ID & " "
If DCount("*", "Table1", strCriteria) > 0 Then
MsgBox "اطلاعات وارد شده تکراری است", vbCritical + vbMsgBoxRight, "ÊæÌå"
Cancel = True
End If
End Sub

موفق باشید

bemilove
دوشنبه 25 دی 1391, 10:19 صبح
با سلامی دوباره:
فایل پیوست قبلا روی فرمی که محتویات ورودی اطلاعات textbox بوده در ست کار می کرده. ولی حالا بر روی فرمی که ورودی آن combobox است به درستی عمل نمی کند ..و در تمام موارد پیام تکراری میدهد.اگر ممکن است بگوئید کجای کار ایراد داره؟

hf.farhadi
دوشنبه 25 دی 1391, 23:08 عصر
با سلام
نمونه شما اصلاح گردید
موفق باشید

bemilove
شنبه 30 دی 1391, 07:45 صبح
با سلام - نمونه شما در ست کار کرد ...ولی من روی فایل خودم ( عین کد شما تغییر دادم ) خطا می دهد ...مشکل کجاست ؟

hf.farhadi
شنبه 30 دی 1391, 23:01 عصر
با سلام
شما جهت کنترل این خطا، یا در جدول t_amar در فیلد Sal ، نوع Data Type رو تکست انتخاب نمایید و یا کد زیر را در خط سوم کد مورد نظر جایگزین کنید.

strCriteria = "sal= " & sal & " AND city = '" & city & "' and mah ='" & mah & "'"

هانگونه که ملاحظه میفرمایید جهت استفاده از داده عددی (Number) نام فیلد مورد نظر باید به این شکل اعمال گردد " & Field Name & "
موفق باشید

bemilove
سه شنبه 15 اسفند 1391, 07:54 صبح
مشکل :داخل فایل ضمیمه در قسمت before update در کمبو باکس ماه(mah)فرم f_amar، اول سه فیلد سال ،شهر ، و ماه را چک می نماید و در صورت تکرار پیام میدهد.اما اگر از فرم خارج شویم (برگردیم به f_main ) ودوباره به (f_amar)فرم برگردیم ... ارور 3078 می دهد .ولی اگراز برنامه اکسس کلا خارج شویم ودوباره وارد شویم کار می کند...چرا؟؟

100902

bemilove
شنبه 19 اسفند 1391, 13:22 عصر
کسی نبود جواب ما رو بدهد ؟