View Full Version : لطفاً در این بحث شرکت کنید : آیا استفاده از Plugin ها تاثیر بسازایی بر روی امنیت و سرعت صفحات دارد؟
مهدی رحیم زاده
دوشنبه 11 دی 1391, 18:55 عصر
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
مدتهاست که این موضوع ذهنمو درگیر کرده که آیا استفاده از Plugin ها باعث کند شدن لود صفحات میشه (که فک می کنم بشه) یا نه! مثلا برای یک سامانه ممکنه چندین تا Plugin رو نیاز باشه که ازش استفاده کنیم. من تا حد امکان استفاده نمیکنم و معمولا خودم کد ها رو مینویسم تا سریعتر لود بشه .
نکته بعدی هم امنیت این کد هاست. چقدر برای امنیت به این Plugin ها میشه اعتماد کرد؟
با تشکر از تمامی دوستان عزیز
Yuness Mehdian
دوشنبه 11 دی 1391, 19:31 عصر
با سلام به نظر بنده اولین چیزی که تضمین میشه cross browser بودن کد هست در مورد امنیت کد ها و سرعت هم تخصصی ندارم.
مهدی رحیم زاده
سه شنبه 12 دی 1391, 08:20 صبح
با سلام
به نظر بنده اولین چیزی که تضمین میشه cross browser بودن کد هست
این نکته عمومیت نداره و همیشه اینطور نیست که توی همه مرورگر ها پلاگین ها درست و یکسان نمایش داده بشن . که البته این رو هم میشه توی مرورگر های مختلف خودمون درست کنیم 90% موارد ه درست عمل می کنه .
hakan648
سه شنبه 12 دی 1391, 15:04 عصر
سلام
به نظر من با فشرده سازی این پلاگین ها و متصل کردن اونها بهم ( منظورم ایجاد یک آدرس برای بارگذاری همه ی فایل های اسکریپت بصورت یکجا ) میشه سرعت بارگذاری رو خیلی بالا برد و با کش کردن اونها در سمت کاربر ، در نهایت فقط یکبار مرورگر مجبور به بارگذاری پلاگین ( فایل های .js ) هست.
همچنین با استفاده کردن از سرور های مخصوص مثلا برای jQuery ، بازهم میشه سرعت رو بیشتر کرد.
و با توجه به اینکه خیلی از این پلاگین ها توسط افراد خبره نوشته میشه و توسط افراد زیادی استفاده میشه ، در بیشتر موارد و در پلاگین های بزرگ ، بهتر از چیزی که خود ما مینویسیم عمل میکنن.
البته نمیشه یک قاعده ی کلی برای این موضوع در نظر گرفت و بیشتر به شرایط برمیگرده ، مثلا من یک زمانی تنها به یک قسمت از پلاگین jQuery نیاز دارم ، در اینصورت ترجیح میدم که به سورس مراجعه کنم (http://james.padolsey.com/jquery/) و فقط از همون قسمت در کدهای خودم استفاده کنم.
پس در نهایت انتخاب اینکه از یک پلاگین استفاده بکنیم یا نه ، باید با در نظر گرفتن شرایط که تعدادی در بالا اشاره شد انجام بشه.
در مورد امنیت هم فکر نمیکنم مورد خاصی باشه ، سورس اکثر پلاگین ها(ی jQuery ) در دسترس هست و افراد زیادی از اونها استفاده می کنند.
نگرانی شما در مورد امنیت چیه؟ فکر میکنید چطوری یک پلاگین میتونه امنیت کاربر/سایت شما رو به خطر بندازه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.