ورود

View Full Version : مبتدی: شروع يك برنامه

babak_1a
سه شنبه 12 دی 1391, 09:58 صبح
با سلام به همه اساتيد سايت. من مي خوام قبل از شروع برنامه از شما كمك بگيرم تا بعداً وقتي خواستم برنامه رو آپ ديت كنم جداول دچار مشكل نشن.ممنون ميشم اگه راهنماييم بفرماييد.من تو يه شركت حمل و نقل كار مي كنم. برنامه اي با اكسل درست كردم كه نمونه را بصورت PDF گذاشتم. مي خوام اگه امكان داره برنامه رو با اكسس بنويسم. توضيح اينكه در PDF شماره 2 من فقط در چهار سلول زرد رنگ (تعداد صورتهاي مصرف شده) اعداد را وارد ميكنم و بقيه محاسبات را اكسل انجام مي ده و در PDF شماره 1 خروجي را نمايش و ذخيره ميكنه. حالا من تو اكسس چهار تا جدول درست كردم. جدول ماه، شهر،ثبت صورتهاي عادي و ثبت صورتهاي دربستي. در جدول شهر مبلغ نرخ، بيمه ها، مبلغ كميسيون و عوارض وجود دارد، يه سوال همينجا دارم كه چه طور ميشه 5% عوارض را به محض وارد كردن مبلغ كرايه محاسبه كنه؟ ترجيحاً بدون استفاده از كوئري، البته اگه درستش كوئري به من بگين. در جدول ثبت صورتهاي عادي (SabtA) توضيحات رو تو ديزاين دادم. مي خوام تو فرم وقتي اعداد را داخل فيلدهاي چهار شيفت گذاشتم و شهر مورد نظر را انتخاب كردم، كليه محاسبات آن شهر اعمال بشن. فقط نمي دونم چه طور با كد نويسي انجام بدم؟ در ضمن من مي خوام جداولم را بعداً از برنامه جدا كنم(لينك). لطفاً در طي انجام اين برنامه كمك كنيد.

babak_1a
چهارشنبه 13 دی 1391, 10:17 صبح
تورو خدا يكي برسه به داد ما!............................................. ..............:ناراحت:

Abbas Amiri
پنج شنبه 14 دی 1391, 11:10 صبح
سلام
دوست عزیر ابتدا عرض کنم برای تاپیک عبارت بامسماتری انتخاب کنید . به این جهت که چنانچه درآینده کسی مشکل مشابه شما داشت بتواند باجستجو به راحتی آن راپیدا کند مثل "محاسبه کمیسیون شرکت حمل ونقل" ویا هرچیزی که بهتر موضوع را برساند

نکته دوم : همانطور که در اکسل میتوانید در یک سلول نتیجه عملیات ریاضی بروی سلولهای دیگر را داشته باشید ، دراکسس هم میتوانید اینکار رابکنید ( در فرمها و به نوعی درکوئریها)
مثلا مجموع دروکنترل را بر یک کنترل دیگر تقسیم کرده ودر کنترل چهارم نشان دهید

Text4 = (Val(Text1) + Val(Text2)) / Val(Text3)

ازتابع ()Val به این دلیل استفاده میشود که مقدار عددی یک عبارت منظور شود ، ونه رشته ای .

babak_1a
شنبه 16 دی 1391, 08:47 صبح
سلام آقاي اميري. از توجه شما بسيار ممنون. حتماً به نصايح شما گوش مي دم. اگه مشكلي بر خوردم دوباره مزاحمتون مي شم.