View Full Version : کاردانی سیستم های کامپیوتری
jafar2012
سه شنبه 12 دی 1391, 16:58 عصر
hi to all
یه سوال فوری داشتم دوستان کسی اطلاعاتی در مورد کاردانی کامپیوتر گرایش سیستم های کامپیوتری داره این گرایش رو دانشگاه علمی کاربردی میده می خواستم بدونم چه درس هایی شامل این رشته می شه یا بهتر بگم چه درسایی داره و در کل موضوع اون چیه و به چه دردی می خوره:متفکر::متفکر::متفکر::مت کر::متفکر::متفکر::متفکر::متف ر::متفکر::متفکر:
jafar2012
چهارشنبه 13 دی 1391, 15:43 عصر
hi
کماکان منتظر یاری سبز شما هستیم بابا یه سوال پرسیدیم
jafar2012
چهارشنبه 13 دی 1391, 19:32 عصر
اربعین حسینی تسلیت باد
لبیک یا حسین یعنی...
barnamenevisforme
پنج شنبه 14 دی 1391, 15:48 عصر
سلام
گرایش هایی مثل نرم افزار و فناوری اطلاعات رو به دو صورت پودمانی و تمام وقت ارائه میکنند.
البته شنیدم در مورد برنامه نویسی تحت وب هم گرایش هایی ارائه کردن ولی تا جایی که اطلاع دارم مربوط به مقطع کارشناسی بود.
بد نیست حضوری سری به یکی از نزدیکترین مراکز بزنید.
اونطور که از دانشجوهای این مرکز شنیدم،سیستمش بهتر از دانشگاه پیام نور هست.
jafar2012
پنج شنبه 14 دی 1391, 19:00 عصر
hi
ممنون از اطلاعاتی که به من دادید حال ممکن بگید این رشته درکل شامل چه درس هایی هست یا در کل پیرامون چه موضوعیی هست برنامه نویسی شبکه سخت افزار یا....
جالب از دوستان دیگه هم پرسیدم کسی خبر نداشت شاید تازه امده یا دیگران باهاش کمتر برخورد داشتن فکر می کنم بهترین کار اینه که زنگ بزن به اموزشگاه
در کل اگر از شما دوستان کسی می دونه این رشته چیه یا در حال خودن این رشته یا.. هست ما رو هم توجیه کنید
Arash_janusV3
یک شنبه 17 دی 1391, 19:47 عصر
در رشته نرم افزار
عمومی : کارآفرینی ، ریاضی وآمار , اندیشه اسلامی , اخلاق اسلامی ، زبان عمومی ، تنظیم ، زبان پارسی ، تربیت بدنی
تخصصی : ریاضی علم کامپیوتر 1 و 2 ، الگوریتم ، c , c# , شی گرائی ، وب ، زبان تخصصی 1 و 2 و 3، پایگاه داده ، ساختار فایل ، مباحث ویژه ، برنامه سازی مقدماتی ، کارگاه کامپیوتر 1 و 2 ،
ساختمان داده ، برنامه سازی شبکه ، لینوکس ، مدل سازی سیستم ، تجزیه و تحلیل ، کارآموزی ، پروژه
و دو سه تا دیگه هم هست که معلوم نیست چی هستند و در زمان تحصیل مشخص می شه:لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.