ورود

View Full Version : مبتدی: دوستان به نظرتون کیوت یاد بگیرم یا جاوا

omid_student
سه شنبه 12 دی 1391, 21:58 عصر
سلام چند روزیه میخوام از طراحی وب مهاجرت کنم به نرم افزار
میخواستم بدونم وقت گرانبهایم را صرف کیوت کنم یا جاوا
خدایش کدومش برم ( عجب گرفتاری شدیما هر کدومش غولیه آدم نمیدونه طرف کدومش بره )

mahak006
سه شنبه 12 دی 1391, 22:31 عصر
سلام چند روزیه میخوام از طراحی وب مهاجرت کنم به نرم افزار
میخواستم بدونم وقت گرانبهایم را صرف کیوت کنم یا جاوا
خدایش کدومش برم ( عجب گرفتاری شدیما هر کدومش غولیه آدم نمیدونه طرف کدومش بره )
تو اینجا اغلب می گن کیوت . تو فروم جاوا هم اغلب می گن جاوا . بستگی به خودت داره . می تونی یه مقدار سرچ کنی تا ویژگی های هر کدومو بشناسی . بعد ببینی کدوم به دردت می خوره .
البته لازم به ذکر هست که این مقایسه یه مقدار اشتباهه . شاید بهتر باشه سی++ و جاوا رو بررسی کنی که در نهایت به سی++ می رسی :قهقهه: بعدش می تونی بین کیوت ( منظورم QtCreator و دیگر کامپایلر ها انتخاب کنی که کدومو کار کنی . البته در کل زیاد فرقی ندارن و اگه کتابخونه ها کیوت رو به هر کدوم از کامپایلر ها اضافه کنی تقریبا به یه چیز ثابت می رسی . فقط QtCreator محیط طراحی گرافیکیش بره خودشه و ویجت های خودشو میشناسه . ولی بقیه زبان ها نمیشناسن .

Navid_QQQ
سه شنبه 12 دی 1391, 23:13 عصر
بستگی به کاری که می خوایید بکنید داره .
من شخصا با جاوا هم به مقدار کم تجربه دارم . ولی چیزی که باعث شد پیگیر سی پلاس پلاس بشم (که از کیوت هم بعنوان کتابخونه ی محیط گرافیکیم استفاده میکنم) این بود که بار من دنبال پیشرفت توی کامپیوتر و مباحث فنی کامپیوتر بودم . که به خودی خود یادگرفتن سی پلاس پلاس شاید چند سال زمان ببره (منظورم guru شدن توش هست . یادگرفتن ساینتکس بیشتر از دو سه روز زمان نمی بره)

اگر دنبال کار راحت و بدون دردسر هستی که حقوق نسبتا خوبی هم می تونی بدست بیاری . برو سراغ جاوا !!
اگر هم می خوایی یه وزنه ی علمی باشی در آیندت باید شیرجه بزنی توی سی پلاس پلاس و سی و مباحث فنی و ... !!

پی نوشت : اوصولا اگه برا تصمیم گیریت به حرف های اینجا اکتفا بکنی یه مدت بعد بیدار می شی و می بینی بزرگترین اشتباه زندگیت رو کردی . باید اینترنت رو شخم بزنی و انقدر بخونی که خودت یه درک روشنی از همه ی این تکنولوژی ها ، آینده شون ، کاربری ای که براشون وجود داره و ... بدست بیاری !!

omid_student
پنج شنبه 14 دی 1391, 15:29 عصر
دمت گرم خیلی باحالی بیدارم کردی
راستش به qt علاقه مند شدم.
عقیده من اینکه یه زبان اسکریپتی مثل php برای طراحی وب و یه زبان مثل سی پلاس پلاس رو انتخاب کنه بره تا تهش
درست میگم.ایا عقیدم اشتباهه؟

mojtaba.baghban
شنبه 16 دی 1391, 00:02 صبح
دمت گرم خیلی باحالی بیدارم کردی
راستش به qt علاقه مند شدم.
عقیده من اینکه یه زبان اسکریپتی مثل php برای طراحی وب و یه زبان مثل سی پلاس پلاس رو انتخاب کنه بره تا تهش
درست میگم.ایا عقیدم اشتباهه؟

به نظر من نمیشه هر دو تا رو تا تهش رفت
ولی میشه یکی رو تا تهش رفت و دیگری رو هم یه خورده رفت