ورود

View Full Version : مبتدی: ساخت فایل اجرایی

aref.shams.2
پنج شنبه 14 دی 1391, 16:33 عصر
سلام من یه برنامه در vb6 نوشتم و از بانک sql استفاده کردم.
می خوام این فایل رو exe کنم و روی هر سیستمی که نیاز باشه نصب کنم.
1- کلیه کارهایی که نیاز هست برای اینکه فایل من به طور مستقل بتونه تو هر سیستمی کار کنه چیه ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
2- نیازه که در سیستمی که می خوام این برنامه اجرا بشه sql نصب باشه یا راه دیگری هم هست.
3- اگه بخوام بانکم رمز عبور داشته باشه و با برنامه باز بشه و اگر کسی بانک رو از برنامه جدا کرد نتونه باز کنه باید چکار کنم.

شرمنده زیاد سوال کردم. ممنون می شم دوستان برنامه نویس به ما کمک کنن تا ما هم بتونیم این روش ها رو یاد بگیریم.:لبخندساده:

aref.shams.2
یک شنبه 17 دی 1391, 14:20 عصر
سلام یعنی کسی نیست که این کارو انجام داده باشه که راهنماییم کنه. ای بابا
مهندسای محترم کجایییییییییییین پس
عجله دارم کمکم کنید

Hashemvp
یک شنبه 17 دی 1391, 14:47 عصر
سلام دوست عزیز سوالت ر توی تاپیک خوبی مطرح نکردی.

1- باید ی فایل نصب درست کنی اگه میخوای خیلی حرفه ای باشه با InstallShield درست کن و اگه نه میخویا ی چیز ساده باشه و خودت هم راحت بتونی این فایل رو درست کنی پس با این Setup Factory فایل نصب رو درست کن.تمام دی ال ال ها و کامپونت هایی ک استفاده کردی نیازه ک توی سیستم کاربر مرود نظر هم نصب و رجیستری بشه ک فایل نصب این کارو انجام میده.

2-بله نیاز هست ولی نیازی نیست ک نسخه کامل sql رو نصب کنی فقط کافیه از نسخه Desktop Engine ورژن sql روی سیستم طرف نصب بشه
مثلا اگه sql 2005 استفاده کرده باید نسخه Desktop Engine 2005 رو روی سیتم طرف نصب کنی

3-دوست عزیز باید طبق اسکیما ها و رول ها توی sql این موارد رو تعریف کنی

موفق باشی

aref.shams.2
سه شنبه 19 دی 1391, 13:53 عصر
دوست عزیز ممنون از راهنماییت زحمت کشیدی.
توضیحی که دادی فکر میکنم کمکم کنه من بیشتر مشکلم روی نصب بودن یا نبودن sql بود که بهش رسیدم بقیه روهم شک داشتم که مطمئن شدم ممنون از لطفتون
فقط اینکه هرجه گشتم نتونستم دانلود کنم میشه لینک دانلود برام بذارید. (درضمن اگه شد هم 2005 و 2008 هم 64 هم 32 بیت) ممنون
موفق باشید.