View Full Version : تبدیل کامپیوتر(هارد) به هاست
alireza1375
جمعه 15 دی 1391, 13:30 عصر
می خواهم کامپیوتر را به یک هاست تبدیل کنم.به طوری که با اتصال یک دامنه به IP کامپیوتر وارد کامپیوتر شود و فایل هایی را که اجازه دادم در اختیار بازدیدکنندگان بگذارد.برای این کار به چه چیزی نیاز دارم.میخواهم از سیر تا پیاز را توضیح دهید.
Delphi Coder
جمعه 15 دی 1391, 15:28 عصر
سیر تا پیاز که کار زیادی نداره. به ISP تون زنگ بزنید و بگید تا راهنماییتون کنند مودم رو به حالت bridge نصب کنید این باعث میشه که IP متعلق به کامپیوتر باشه نه مودم(یه کانکشن PPPOE درست میکنید و با اون وصل میشید در حالت عادی IP مال مودم هست). یک دامین بخرید مثلا از domain.com بعد DNS ها رو روی IP خودتون set کنید البته باید از ISP تون IP استاتیک بگیرید که با هر بار dc شدن IP سیستم عوض نشه. در ضمن سرعت اینترنت رو هم باید توجه داشته باشید و همچنین قراردادی که با ISP دارین بعضی از ISP ها این کار رو ممنوع اعلام میکنند در برگه قرارداد ADSL.
alireza1375
جمعه 15 دی 1391, 21:40 عصر
خوب سرعت اینترنت باید چه قدر باشد تا سرعت بارگذاری سایت خوب باشد؟
saied_hacker
جمعه 15 دی 1391, 21:56 عصر
ولی فک کنم این کار تو ایران کلا ممنوع باشه نه در بعضی از isp ها !!؟!؟!؟
alireza1375
جمعه 15 دی 1391, 22:06 عصر
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Delphi Coder
شنبه 16 دی 1391, 03:02 صبح
راه اندازی سرور فکر نکنم ممنوع باشه چون در ایران سرور اختصاصی هم فروخته میشه، در مورد ISP هم با شک گفتم به هر صورت یه نگاهی به برگه قرارداد با ISP بندازید بد نیست. سرعت یک سرور اختصاصی معمولا 100 mb/s هست که 1 gb/s هم پیدا میشه بعضی جاها. سرورهای مجازی هم از 10 تا 100 mb/s هست. اینترنت های خانگی معمولا سرعت دانلودشون بیشتر از آپلود هست برای همین هم برای هاست خوب نیست ولی برای یادگیری و تمرین خوبه.
asrertebat
شنبه 16 دی 1391, 17:55 عصر
من خودم الان یک سرور راه اندازی کردم
هیچ اشکال قانونی هم نداره الان یکساله دارم کار میکنم
و با استفاده از IIs این کار رو انجام دادم. (http://asrertebat.ir/)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.