View Full Version : اتصال به دیتا بیس در آی پی دیگر...
naby123
جمعه 15 دی 1391, 14:07 عصر
میخواستم ببینم واسه اتصال به یه دیتا بیس که توی یه سیستم دیگه هست توی Connection string چی باید بنویسم.
من واسه برنامه های local به طور نمونه این کد رو مینوشتم..
string str = "Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|datadirecto ry|\\databasename.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
SqlConnection con = new SqlConnection(str
حالا میخوام ببینم چطوری ای پی سیستمی که دیتا بیس روش قرار داره رو بهش بدم و ضمنا اینکه چطور قبل از اتصال به دیتا بیس چک کنم سیستمی که دیتا بیس روش قرار داره روشن هست و میشه بهش دسترسی داشت یا نه.... برنامه رو با C# دارم مینویسم.
ferdin
جمعه 15 دی 1391, 21:46 عصر
سلام
می تونی از کد زیر استفاده کنی :
Provider=#SQLOLEDB.1#;Password="Passsword";Persist Security Info=True;User ID=#UserName#;Initial Catalog=#DBName#;Data Source=#InstanceName#
قسمت هایی که توی # هست رو جایگزین کن .
naby123
شنبه 16 دی 1391, 19:16 عصر
سلام
می تونی از کد زیر استفاده کنی :
Provider=#SQLOLEDB.1#;Password="Passsword";Persist Security Info=True;User ID=#UserName#;Initial Catalog=#DBName#;Data Source=#InstanceName#
قسمت هایی که توی # هست رو جایگزین کن .
ممنون از اینکه جواب دادین ولی این قسمت ها رو با چی جایگزین کنم؟
میشه مثلا خودتون یه نمونه کد بنویسین واسه اتصال به دیتا بیس test.mdb که روی سیستم با ip مثلا 192.168.0.112 مثلا درایوD هست. ممنون میشم...
ferdin
شنبه 16 دی 1391, 21:06 عصر
سلام
دوست عزیز برای Connect شدن به دیتابیس Access واقع در سرور با IP : 192.168.0.112 باید فولدری که فایل دیتابیس در آن قرار دارد Share شود تا امکان دسترسی به آن وجود داشته باشد . فرض کنید شما یک فولدر دارید با نام MyDb که Share شده و فایل دیتابیس در آن قرار دارد و همچنین Provider برای connect شدن به دیتابیس اکسس Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 می باشد:
Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;
Data Source=\\192.168.0.112\MyDB\Test.mdb;User Id=admin;Password=;
naby123
یک شنبه 17 دی 1391, 18:07 عصر
سلام
دوست عزیز برای Connect شدن به دیتابیس Access واقع در سرور با IP : 192.168.0.112 باید فولدری که فایل دیتابیس در آن قرار دارد Share شود تا امکان دسترسی به آن وجود داشته باشد . فرض کنید شما یک فولدر دارید با نام MyDb که Share شده و فایل دیتابیس در آن قرار دارد و همچنین Provider برای connect شدن به دیتابیس اکسس Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 می باشد:
Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;
Data Source=\\192.168.0.112\MyDB\Test.mdb;User Id=admin;Password=;
من دارم از دیتابیس SQL استفاده میکنم.فکر نکنم، یعنی مطمئنم نیازی به share بودن فولدر نیست.SQLexpress واسه همینه.اما نمیدونم چطور باید connection string رو واسه اون IP بنویسم.یه دونه سیستم هم بیشتر ندارم که بشه تست کنم.
ferdin
یک شنبه 17 دی 1391, 22:15 عصر
اما شما تو پست بالا نوشتی که اسم دیتابیس test.mdb ، خوب تا جایی که من میدونم پسوند mdb برای دیتابیس access هست.
برای connection string اگه از .net استفاده می کنی از App.config استفاده کن. یک search کوچولو بزن راحت پیدا می کنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.