PDA

View Full Version : سوال: 7 یا 8

sh711917
جمعه 15 دی 1391, 17:58 عصر
به نظر شما سیستم عامل 7 بهتر است یا 8 ؟
مثلا از نظر امنیت یا سرعت یا کاربرپسند یا ... کدام یک بهتر است؟
لطفا در صورت شرکت در نظر سنجی علت انتخاب خود را ذکر کنید

jafar2012
شنبه 16 دی 1391, 23:19 عصر
hi
نمی دونم اینجا نظر سنجی کردی چطور هست ولی در کل
7امنیت
8سرعت و کاربرد پسند
البته 8 یه انتی ویروس هم داره و روی دامنه بیشتری از پروسسورها عمل میکنه ولی خوب اول کاره مشکلاتی هم داره

SEZAR.CO
شنبه 23 دی 1391, 20:36 عصر
البته تا الان 7
چون ویندوز 8 جدیده و برنامه براش کمه و............کلا جا نیفتاده
تو ایران 1و2 سال وقت لازمه

saied_hacker
شنبه 23 دی 1391, 21:03 عصر
چرا کمه پس برنامه های 7 و ویستا چی هستن
پایه وین 8 وین 7 بود که خود 7 هم پایه اس ویستا بود

خیلی راحت بدون مشکل اجرا میشن شاید برنامه برای مترو یا Modern UI کم باشه اما اصلا تفاوتی بین 7 یا 8 در برنامه نیست ...!!
من خودم 1 ماهه 8 دارم

SEZAR.CO
سه شنبه 26 دی 1391, 20:18 عصر
اگه اینطوری پایه ی ویندوز xp ویندوز 95 بوده پس برنامه های ویندوز 95 به xp یا بالعکس میخوره

amin32
چهارشنبه 27 دی 1391, 11:44 صبح
به نظر من که ویندوز 8 بهترین نسخه مایکروسافت ویندوز تا الان بود!
من حدود چهار ماه هست که ازش استفاده میکنم( از همون نسخه Enterprise که زودتر منتشر شده بود) .شاید در ابتدا به خاطر یک سری تغییرات شما رو به زحمت بندازه , ولی مطمئن باشید اگه یک ماه باهاش کار کنید دیگه اصلا به ویندوزهای دیگه فکر نمیکنید. چون واقعا رابط کاربریش عالیه.
از نظر سازگاری با نرم افزارها هم به غیر از چند نرم افزار پرتابل, دیگه موردی برام پیش نیومد. البته به نظر من اگر هم با بعضی از نرم افزارهای ویندوزهای قدیمیتر مشکل داشت , باز هم ایراد از سیستم عامل نیست. بلکه ما باید نسخه جدیدتر نرم افزار رو تهیه کنیم. مثلا در اندروید 4 هم بعضی از App ها و بازی های نسخه های قدیمی اجرا نمیشن. البته این فقط نظر شخصی من هست.
از نظر امنیتی , بنده تخصصش رو ندارم ولی فکر نمیکنم هیچ کدوم از نسخه های ویندوز بتونن بدون اتکا به نرم افزار های جانبی امنیت سیستم رو تضمین کنن. از نظر حفره ها هم فعلا نمیشه قضاوت کرد. ولی برای هر سیستم عاملی محتمله.

با توجه به این موارد بنده هیچ برتری در ویندوز 7 نسبت به 8 نبیبینم.